//

Navigon 2.0

Navigon 2.0 discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Als het goed is zijn de flitspalen in de landen waar informatie hierover verboden is verwijderd uit Navigon. Zou iig moeten gelden voor Duitsland en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 24-04-12, 21:05
PaulSe PaulSe is offline
• iOS 6.0
• 4.3.5
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2009
Berichten: 22
Standaard

Als het goed is zijn de flitspalen in de landen waar informatie hierover verboden is verwijderd uit Navigon. Zou iig moeten gelden voor Duitsland en Frankrijk.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 20-05-12, 10:56
henkiehaag henkiehaag is offline
• iOS 5.1.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: May 2012
Berichten: 3
Standaard

Dag forum leden, heb wat vraagjes
Ik gebruik mijn Iphone nu op de motor in een waterdichte behuizing, het gaat allemaal prima , ik kan GPX routes inladen en zelf routes maken.
Ik gebruik de gratis app van T-Mobile en heb zelf wat aanvullingen erbij gekocht , Premium , 3D , Benelux en Europa 20 pakketten.
Wat lastig is met afritten van de snel weg dat de route weergave wordt geblokkeerd door de weergave van de afslag, in de auto tik ik die dan weg door het scherm aan te raken maar met handschoenen is dat onmogelijk, is dit uit te zetten?
Is de liggende weergave uit te zetten? die wordt nog wel eens geactiveerd door een bocht in een snel genomen bocht.

Groeten, Henk
  #63  
Oud 20-05-12, 12:30
ballegooier's schermafbeelding
ballegooier ballegooier is offline
• iOS 15.1
• iPadOS 14.8
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.775
Standaard

Bedoel je de plaatjes met de borden? Volgens mij moet je dan 'realityview' uit zetten.
Edit: ik zie dat het in de huidige versie niet mogelijk (meer?) is.

De liggende weergave kun je alleen via iOS vergrendelen; je vergrendeld dan 'staande pagina'.
Echter is Navigon dan alleen in portret mode te gebruiken (dus rechtop)
  #64  
Oud 21-05-12, 22:35
henkiehaag henkiehaag is offline
• iOS 5.1.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: May 2012
Berichten: 3
Standaard

Ok, dank je voor je snelle reactie, ik ga er proberen aan te wennen.

Ik heb het nog niet kunnen vinden om de staande pagina in iOS te vergrendelen, mijn Iphone staat idd rechtop in de houder.
  #65  
Oud 22-05-12, 08:22
ballegooier's schermafbeelding
ballegooier ballegooier is offline
• iOS 15.1
• iPadOS 14.8
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.775
Standaard

Dubbelklik home button: multi taskbar, swipe naar links naar de quickplay knoppen, nog een keer swipe naar links naar de volume bar en de knop 'staande pagina vergrendelen'. Als die geactiveerd is verschijnt een slotje bovenin beeld.
  #66  
Oud 22-05-12, 21:50
henkiehaag henkiehaag is offline
• iOS 5.1.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: May 2012
Berichten: 3
Standaard

Jaa, super! bedankt alweer!
  #67  
Oud 22-05-12, 23:00
ballegooier's schermafbeelding
ballegooier ballegooier is offline
• iOS 15.1
• iPadOS 14.8
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.775
Standaard

En denk erom: geen wheelies, hè!
  #68  
Oud 23-05-12, 11:49
putnik putnik is offline
• iOS 13.3.1
• iPadOs 13.3.1
• Besturingssysteem: macOS
 
Geregistreerd: Dec 2010
Locatie: Aalsmeer
Berichten: 187
Standaard

Ja anders raakt alles in de waar
  #69  
Oud 01-06-12, 11:38
pjotr28 pjotr28 is offline
• iOS 7.1
• 7.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 51
Standaard

Ik navigeer al een jaartje met Navigon. De laatste tijd ben ik er toch minder tevreden over. Files worden niet altijd goed weergegeven. Maar hinderlijker is dat Navigon mij op de snelweg vaak naar een parallelbaan voor afslaan verwijst om me daarna weer op de snelweg te navigeren. Dit is bijvoorbeeld het geval op de a28 bij amersfoort en bij utrecht. Ook heb ik het idee dat er nog al eens onhandige routes binnendoor worden aangegeven. Tot slot krijg ik geen keuzes meer te zien om een route te kiezen. Iemand vergelijkbare ervaringen?
  #70  
Oud 01-06-12, 14:35
ballegooier's schermafbeelding
ballegooier ballegooier is offline
• iOS 15.1
• iPadOS 14.8
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.775
Standaard

Kan ik me bij aansluiten. De routes zijn soms niet logisch (maar gelukkig kun je kiezen) en vooral de traffic info loopt minimaal 1 à 2 uur achter. Verder zegt ie bij mij in de buurt ergens 'sla rechtsaf' als je gewoon de weg moet volgen (je kunt daar nl echt afslaan) die juist iets naar links af buigt. Ik ga echter niet nóg een mega investering doen in bijv TomTom. Bovendien lees ik dezelfde klachten over hun (dure!) verkeersdienst.

Het voldoet voor mij, en de stem staat helemaal uit. Ik heb een brodit dashboard houder dus de iPhone zit goed binnen kijk en bedien bereik. Als ik op de gesproken instructies afga, kom ik niet aan op plaats van bestemming.
  #71  
Oud 01-06-12, 18:30
putnik putnik is offline
• iOS 13.3.1
• iPadOs 13.3.1
• Besturingssysteem: macOS
 
Geregistreerd: Dec 2010
Locatie: Aalsmeer
Berichten: 187
Standaard

Het "probleem' met de route van pjotr is op te lossen door goed op te letten welke route je klikt.Je krijgt als het goed is drie route's aangeboden.Kijk naar de kilometerstanden en kies niet de kortste.Dat is de reden voor soms vreemde route's.
  #72  
Oud 02-06-12, 08:20
maartenn maartenn is offline
• iOS 7.0.3
• 7.0.3
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2009
Berichten: 33
Standaard

Mijn ervaring is dat het profiel "optimum" vaak rare routes geeft. Gewoon op "fast" zetten en het gaat al stukken beter..
  #73  
Oud 29-06-12, 21:20
wullem48 wullem48 is offline
• iOS 4.2.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jun 2012
Berichten: 1
Standaard

Heeft dat contact iets opgeleverd?
Ik zit met hetzelfde probeem.

Ben benieuwd.

Groeten.
  #74  
Oud 30-06-12, 07:50
ballegooier's schermafbeelding
ballegooier ballegooier is offline
• iOS 15.1
• iPadOS 14.8
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.775
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maartenn Bekijk bericht
Mijn ervaring is dat het profiel "optimum" vaak rare routes geeft. Gewoon op "fast" zetten en het gaat al stukken beter..
Op deze manier laat je de MyRoutes inderdaad forceren om uit de 3 opties de meest logische voor te stellen (ipv de kortste)

Tóch is het vervolgens zo, dat voor een voor mij wekelijks te rijden traject, de snelste route maar 3 minuten sneller is, en de kortste bijna 10km korter en een stuk minder file gevoelig (waardoor in de praktijk die snelste route vaak niet meer de snelste is) waardoor die korte toch weer de beste optie is. Collega's bevestigen dat (dat die korte route in de praktijk even snel is)

Daar had Navigon dan toch gelijk. Collega's met een TomTom hebben die korte route zelf ontdekt, en juist aan elkaar door verteld omdat hun TomTom deze optie nog nooit had gegeven....
  #75  
Oud 30-06-12, 18:01
ballegooier's schermafbeelding
ballegooier ballegooier is offline
• iOS 15.1
• iPadOS 14.8
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.775
Standaard

Vanaf vandaag kreeg ik een kaart update Q2 aangeboden. Lekker, nog net voor de vakantie (voor mij althans)
  #76  
Oud 01-07-12, 20:40
Topdude Topdude is offline
• iOS 17.1.1
• iPadOS 17.1.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2011
Berichten: 83
Standaard

Hier ook binnen gehengeld.
  #77  
Oud 04-07-12, 09:00
Topdude Topdude is offline
• iOS 17.1.1
• iPadOS 17.1.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2011
Berichten: 83
Standaard

Inmiddels is er ook een update van de app zelf.
  #78  
Oud 05-07-12, 13:12
maartenn maartenn is offline
• iOS 7.0.3
• 7.0.3
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2009
Berichten: 33
Standaard

Met o.a. een nieuwigheidje.. De cockpit. Wat je daar nu werkelijk aan hebt is mij een raadsel. Handig voor als ze auto's uitvinden die kunnen vliegen...
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:47.