afsluiten tomtom

afsluiten tomtom discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi allemaal Ik ben nieuw hier en heb ook mijn eerste iPhone 4s en wat een geweldig apparaat is het heb er echt veel schik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 May 2012, 08:06
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2012
Berichten: 15
Standaard afsluiten tomtom

Hoi allemaal
Ik ben nieuw hier en heb ook mijn eerste iPhone 4s
en wat een geweldig apparaat is het heb er echt veel schik mee

Maar heb een vraagje ik heb hem gejailbreakt en heb gisteren tomtom er op gezet werk perfect.
Maar is er een mogelijkheid dat je tomtom kan afsluiten?
Nu heb ik het gevoel ,kan het verkeerd hebben, dat hij op de achtergrond nog gewoon aan het mee draaien is.

Hiervoor had ik een htc hd2 ook heel veel plezier van gehad trouwens
maar daar kon je hem afsluiten (verlaat applicatie) en die kan ik niet vinden in de tomtom van mijn iPhone 4S
Nu zet ik de iphone uit met de bovenste knop en dat is best irritant
Heeft iemand een idee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 May 2012, 08:12
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

2x op de homeknop drukken, dan zie je de multitaskbar met de lijst recente apps. Als je daar één van de apps inhoudt tot ze gaan trillen kun je TomTom (en anderen) 'echt afsluiten'. Alleen bij apps die op de achtergrond doordraaien haalt dit iets uit (= zet uit), verder hoef je dit eigenlijk nooit te doen tenzij een app bv. crasht bij opstarten.

En je iPhone hoef je nooit uit te zetten
  #3  
Oud 26 May 2012, 08:22
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2012
Berichten: 15
Thumbs up Uit zetten tomtom

Gister een uur bezig geweest om die tomtom af te sluiten en zie hier binnen een min ben ik er achtermet een simpel berichtje


Bubbly bedankt
  #4  
Oud 26 May 2012, 08:25
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Geen probleem! Als je in de toekomst vragen hebt, gebruik dan de zoekfunctie hier of post een topic met je vraag
  #5  
Oud 26 May 2012, 10:47
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bosco44 Bekijk bericht
Gister een uur bezig geweest om die tomtom af te sluiten en zie hier binnen een min ben ik er achtermet een simpel berichtje


Bubbly bedankt
Apple hun ios zit heel eenvoudig in elkaar, dan nog kan je niet zomaar alles weten, feit is wel; bij apple 1 keer iets gezien en je onthoud het, je vind het makkelijk terug en het werkt ook goed.
Ik heb zelf android gehad, ge ziet door het bos de bomen niet bij deze.
Teveel shit is ook nie goed.

Kan je al een screenshot maken met je iPhone? .
  #6  
Oud 26 May 2012, 11:04
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2012
Berichten: 15
Standaard duhhh

Ik zou het willen doen maar ik heb geen idee waar je het over heb
Ik ben wat dat betref helemaal niet thuis met deze iPhone ik weet niet eens wat hij allemaal.

Als je mij uitleg hoe dat moet dan probeer ik het ff
  #7  
Oud 26 May 2012, 11:07
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Je moet de 'basics' nog onder de knie krijgen begrijp ik, als je even de tijd hebt kun je altijd door de handleiding bladeren

Daar staan dingen in zoals:
Een schermafbeelding maken
Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de thuisknop. De schermafbeelding wordt toegevoegd aan uw Filmrol-album.
  #8  
Oud 27 May 2012, 09:20
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2012
Berichten: 15
Standaard screenshot

Is dit wat jullie bedoelen








---------- Bericht automatisch samengevoegd op 27 mei 2012 om 09:22 ----------

Zoals je ziet heb ik nog maar weinig apps maar dat komt nog wel.
Hou he goed in de gaten op dit forum
  #9  
Oud 29 May 2012, 01:36
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Klopt dat is een screenshot!
  #10  
Oud 29 May 2012, 21:35
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bosco44 Bekijk bericht
Is dit wat jullie bedoelen








---------- Bericht automatisch samengevoegd op 27 mei 2012 om 09:22 ----------

Zoals je ziet heb ik nog maar weinig apps maar dat komt nog wel.
Hou he goed in de gaten op dit forum
Met je pc gedaan deze foto's geupload?
Als je dit met je iPhone wil doen en zo op fora zetten kan je de app imgurupload gebruiken, ik gebruik die altijd.
  #11  
Oud 30 May 2012, 01:34
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

CloudApp Developer
  #12  
Oud 28 July 2012, 07:36
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 3.2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 9 May 2010
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bosco44 Bekijk bericht
Hoi allemaal
Ik ben nieuw hier en heb ook mijn eerste iPhone 4s
en wat een geweldig apparaat is het heb er echt veel schik mee

Maar heb een vraagje ik heb hem gejailbreakt en heb gisteren tomtom er op gezet werk perfect.
Maar is er een mogelijkheid dat je tomtom kan afsluiten?
Nu heb ik het gevoel ,kan het verkeerd hebben, dat hij op de achtergrond nog gewoon aan het mee draaien is.

Hiervoor had ik een htc hd2 ook heel veel plezier van gehad trouwens
maar daar kon je hem afsluiten (verlaat applicatie) en die kan ik niet vinden in de tomtom van mijn iPhone 4S
Nu zet ik de iphone uit met de bovenste knop en dat is best irritant
Heeft iemand een idee?
-----------///////-
Ja ga naar reute optie endan wis reute.
  #13  
Oud 28 July 2012, 16:43
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2012
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 81
Standaard

als je volgens mij 1 keer op je home knop drukt is TomTom uit en hij draait niet op de achtergrond mee. Dit kun je ook zien aan het locatie/gps pijltje wat aangaat als je TT aanzet en uitgaat als je 1 keer op de homeknop heb gedrukt.
__________________
Groeten Henk
  #14  
Oud 28 July 2012, 22:10
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Locatie: Grijpskerk
Berichten: 116
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HenkvanR Bekijk bericht
als je volgens mij 1 keer op je home knop drukt is TomTom uit en hij draait niet op de achtergrond mee. Dit kun je ook zien aan het locatie/gps pijltje wat aangaat als je TT aanzet en uitgaat als je 1 keer op de homeknop heb gedrukt.
Nee, dan gaat TomTom niet uit. Als je van plek verandert komen de aanwijzingen vanzelf weer..

Je moet nadat je TomTom verlaten hebt dubbel klikken op de home-knop, dan het tomtom-symbooltje in de onderste balk opzoeken, daarop klikken en vasthouden totdat er een rood cirkeltje met een minteken verschijnt, en dan op dat cirkeltje klikken.
  #15  
Oud 28 July 2012, 22:12
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 July 2012
Berichten: 53
Standaard

Tomtom blijft echt wel aan hoor. Ik reed laatst uit Amsterdam weg en toen ik op de juiste snelweg naar huis zat, zette ik tomtom uit, maar hij bleef gewoon doorpraten hoor.
  #16  
Oud 29 July 2012, 13:55
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2012
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 81
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wilbie Bekijk bericht
Nee, dan gaat TomTom niet uit. Als je van plek verandert komen de aanwijzingen vanzelf weer..

Je moet nadat je TomTom verlaten hebt dubbel klikken op de home-knop, dan het tomtom-symbooltje in de onderste balk opzoeken, daarop klikken en vasthouden totdat er een rood cirkeltje met een minteken verschijnt, en dan op dat cirkeltje klikken.
Bij mij doet TT het zoals ik zei: 1 keer op de home knop en hij is uit, dus ik weet niet hoe het kan maar bij mij werkt het zo.

Dus kan ik je verder niet helpen.
  #17  
Oud 31 July 2012, 10:40
jpwg001's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2011
Locatie: Eindhoven
Berichten: 821
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HenkvanR Bekijk bericht
Bij mij doet TT het zoals ik zei: 1 keer op de home knop en hij is uit, dus ik weet niet hoe het kan maar bij mij werkt het zo.

Dus kan ik je verder niet helpen.
Op de achtergrond draait TT echt nog. Druk maar eens op de homeknop Tijdens een rit met aanwijzingen. Als het goed is, hoor he ze dan nog. Een programma sluit je af door dubbelklik op de homeknop, lang op een icoontje en dan op de minnetjes te drukken.
  #18  
Oud 31 July 2012, 11:09
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 314
Send a message via twitter to mail.eve
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jpwg001 Bekijk bericht
Op de achtergrond draait TT echt nog. Druk maar eens op de homeknop Tijdens een rit met aanwijzingen. Als het goed is, hoor he ze dan nog. Een programma sluit je af door dubbelklik op de homeknop, lang op een icoontje en dan op de minnetjes te drukken.
Hij heeft een jailbreak en daar zijn in Cydia tooltjes voor, dus het zou bij hem wel kunnen werken zoals als hij zegt.
  #19  
Oud 31 July 2012, 11:21
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Klopt, hij kan multitasking hebben uitgeschakeld.
  #20  
Oud 31 July 2012, 13:22
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2012
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 81
Standaard

ik had TT er al op staan voor de jailbreak en toen werkte het ook zo.
Maar ja ik ga er geen ruzie om maken hoor ik heb genoeg plezier hier van alle weetjes en watjes......euh..enz.
en zo heel technisch ben ik ook weer niet, leer steeds wat bij op dit forum.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
tomtom Benelux geen geluid -> tomtom support wilt niet helpen jeroenhermans Archief 3 24 August 2009 16:56
TomTom: Speculatie: TomTom Navigator 7 aangekondigd, TomTom is klaar voor de iPhone? iCulture iPhone Navigatie 0 29 May 2009 18:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:48.