Is mijn gps kapot?

Is mijn gps kapot? discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Als ik naar buiten ga en klik in kaarten om mijn positie bepalen zegt hij dat mijn locatie niet bepaald kan worden. Hoe kan dat? ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 15 November 2008, 21:43
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Exclamation Is mijn gps kapot?

Als ik naar buiten ga en klik in kaarten om mijn positie bepalen zegt hij dat mijn locatie niet bepaald kan worden.
Hoe kan dat?

Ik had 3G bereik volop!!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 November 2008, 21:56
daanhegman's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 178
Stuur een bericht via Instant Messenger naar daanhegman Stuur een bericht via Skype™ naar daanhegman
Standaard

Geen GPS dingen in de buurt?
__________________
Trots lid van iDevclub
  #3  
Oud 15 November 2008, 22:00
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door daanhegman Bekijk bericht
Geen GPS dingen in de buurt?
"gps dingen" ?
  #4  
Oud 15 November 2008, 22:38
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Heb je locatiebepaling in instellingen wel aan staan ?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #5  
Oud 15 November 2008, 23:21
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

ja die staat aan....
kan het liggen aan de unlocksim?

(ik heb dus wel 3g bereik)
  #6  
Oud 16 November 2008, 00:53
ikkieman's schermafbeelding
» iPhone 5c 16GB (Geel) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2008
Locatie: Vinkeveen
Berichten: 45
Stuur een bericht via MSN naar ikkieman Send a message via twitter to ikkieman
Standaard

Hangt van je omgeving af. Op de heide zul je sneller een GPS-fix hebben als ondergronds in een bunker. Hangt echt van je omgeving af.

Bij mij thuis heb ik ook geen gps-fix, maar zodra ik op het parkeerterrein sta, weer wel. Scheelt maar iets van 25 meter in hoogte en 5 meter horizontaal, maar t scheelt wel.

Komt waarschijnlijk door de minder krachtige GPS-chip in de iPhone. Het is een Hammerhead chip, geen SIRF-star III he...
  #7  
Oud 16 November 2008, 14:18
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

raar, ik was vanmiddag in de tuin, toen kreeg ik in 2 seconde mijn locatie.
toen ik Wi-Fi uitzette deed hij het niet meer, toen dacht ik dat ik 10 kilometer verder weg was, zonder gps rondje. Wi-Fi weer aanzetten, nog steeds 10 kilometer verder weg.

Komt denk ik door deze iritante unlocksim.
  #8  
Oud 16 November 2008, 15:51
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.829
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

welke app gebruiken jullie eigenlijk om je locatie te bepalen?
zijn er genoeg voor natuurlijk, misschien eens een andere proberen...??
  #9  
Oud 16 November 2008, 16:39
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ikkieman Bekijk bericht
Hangt van je omgeving af. Op de heide zul je sneller een GPS-fix hebben als ondergronds in een bunker. Hangt echt van je omgeving af.

Bij mij thuis heb ik ook geen gps-fix, maar zodra ik op het parkeerterrein sta, weer wel. Scheelt maar iets van 25 meter in hoogte en 5 meter horizontaal, maar t scheelt wel.

Komt waarschijnlijk door de minder krachtige GPS-chip in de iPhone. Het is een Hammerhead chip, geen SIRF-star III he...
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
welke app gebruiken jullie eigenlijk om je locatie te bepalen?
zijn er genoeg voor natuurlijk, misschien eens een andere proberen...??
ik probeer gpskit, en kaarten.
  #10  
Oud 16 November 2008, 16:57
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.829
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

ik gebruik meestal Signal Fire, die is ook goed
gpskit zal ik nog eens moeten uitproberen.
  #11  
Oud 7 December 2008, 19:46
depl0y's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Zwolle
Berichten: 171
Stuur een bericht via MSN naar depl0y
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem. Mijn GPS doet het niet meer. Hij was eerst gejailbreaked, maar heb hem ondertussen gerestored naar 2.2.

Het gaat om een witte 3G. Heb 3G al uitgezet, gereboot en hem 15 minuten buiten laten liggen.

Ik hoop toch niet dat mijn GPS er mee gekapt is.
  #12  
Oud 7 December 2008, 23:25
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Berichten: 122
Standaard Gps werkt niet?

Hallo!
Ik heb een iPhone bij t-mobileicon vandaan met een abbo die later pas ingaat! Maar nu als ik buiten sta en verbonden ben met Wi-Fi kan die mijn locatie niet bepalen? Toen dacht ik ik ben te dicht bij mijn huis en heb een speed test gedownload? Die je km per uur berekend maar deze werkt ook niet?
Wat doe ik fout en is het optelossen?
Groeten en bedankt!

P.s heb hem wel in mijn instellingen aan staan.
  #13  
Oud 7 December 2008, 23:30
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Arrow

Topic's samengevoegd.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #14  
Oud 13 December 2008, 20:29
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 December 2008
Berichten: 1
Standaard Geen gps ontvangst

Sinds twee dagen (zo ineens geen update of syncs uitgevoert) krijg ik geen gps signaal meer. Google maps kan ik nog gewoon bekijken maar de locatie kan niet worden bepaald. Ook de app trein weet niet meer waar ik me bevind. Eerder nooit geen problemen gehad met gps en dus ook thuis een goede locatiebepaling.

Weet iemand van hier misschien wat ik er aan kan doen om dit irritante gebrek te verhelpen?
  #15  
Oud 14 December 2008, 23:40
nikki_ttb's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 November 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 86
Standaard

Hier nog iemand zonder GPS.
Gejailbreakt en unlock met Yessim. telforticon als provider. Wel internet via 3G.
__________________
Friends Family Forever
  #16  
Oud 15 December 2008, 17:36
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Berichten: 1
Exclamation [iPhone 3G] GPS werkt niet?

Ik heb zaterdag een iPhone 3G uit belgiŽ meegenomen. Mijn probleem is alleen: Als ik google maps gebruik, blijft hij zo'n oud 'rondje' weergeven. Ik ben buiten, en zou vol gps bereik moeten hebben. Hoe lang ik ook wacht, geen mooi klein 'gps rondje'. Hij geeft dus alleen de info van de cells.

Weten jullie hoe dit op te lossen is?
  #17  
Oud 15 December 2008, 18:03
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Arrow

Discussie's samengevoegd, graag de zoekfunctie gebruiken
  #18  
Oud 18 December 2008, 19:13
WFJ WFJ is offline
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2008
Berichten: 35
Standaard

Moet je internet hebben (of betalen zonder Wi-Fi) als je de GPS-functie wil gebruiken?
  #19  
Oud 19 December 2008, 15:01
WFJ WFJ is offline
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2008
Berichten: 35
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WFJ Bekijk bericht
Moet je internet hebben (of betalen zonder Wi-Fi,dus met 3G) als je de GPS-functie wil gebruiken?
Iemand die het weet? Alvast bedankt.
  #20  
Oud 19 December 2008, 15:17
libia's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 451
Standaard

nee, plaatsbepaling heeft (in google maps iig) niets met Wi-Fi te maken
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Is mijn Iphone kapot? cupidoke iPhone algemeen 4 30 September 2009 13:40
Mijn Belgische iPhone 3GS is kapot yocko Koopinformatie BelgiŽ 7 2 July 2009 21:30
Hardware: gps kapot nickylenders iPhone Navigatie 1 23 April 2009 21:47
Mijn oude telefoon is kapot, en nu... Summy Archief 1 28 August 2008 20:00
Itunes geeft aan dat mijn Iphone kapot is! Marccus iTunes 4 6 January 2008 01:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:52.