Waar dient locatievoorzieningen voor?

Waar dient locatievoorzieningen voor? discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik vroeg me af voor het knopje Locatievoorzieningen die in Instellingen/Algemeen staat voor dient? Ik heb de zoekfunctie gebruikt maar kon er niets over vinden. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 January 2009, 15:51
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2008
Berichten: 181
Standaard Waar dient locatievoorzieningen voor?

Ik vroeg me af voor het knopje Locatievoorzieningen die in Instellingen/Algemeen staat voor dient?

Ik heb de zoekfunctie gebruikt maar kon er niets over vinden. Bij mij staat hij dus aan, maar waar dient deze voor? Alvast bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 January 2009, 16:01
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Je kan er makkelijk zelf achter komen
Anyways, locatie voorzieningen zoekt uit waar jij ongeveer zit...
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 17 January 2009, 16:04
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2008
Berichten: 181
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
Je kan er makkelijk zelf achter komen
Anyways, locatie voorzieningen zoekt uit waar jij ongeveer zit...
Dus een soort GPS. Kon het echt nergens op de site vinden? En dat handleiding(je) wat je krijgt bij je iPhone schiet ook niet echt op.

Maar waar gebruik je dat voor dan? Voor google maps ofzo? Voor de rest kan je hem toch gewoon uitzetten? Of kan je hem gewoon altijd uitzetten en dan nog steeds google maps gebruiken?
  #4  
Oud 17 January 2009, 16:06
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Hier kan je de handleiding voor de iPhone 3g vinden

Kijk op blz. 121
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #5  
Oud 17 January 2009, 16:12
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2008
Berichten: 181
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Hier kan je de handleiding voor de iPhone 3g vinden

Kijk op blz. 121
OK thanx man ga het gelijk checken!
  #6  
Oud 17 January 2009, 16:22
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Veel apps vragen voor locatievoorziening om te kijken of spelers van hetzelfde spel in de buurt zijn, of om gewoon als bij google maps te kijken waar je bent en waar je naartoe moet. Ik zou het gewoon uit laten aangezien ze je toch niet gaan achtervolgen...
  #7  
Oud 6 March 2009, 22:06
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2008
Berichten: 181
Standaard

Is er misschien een toggle van Locatievoorziening voor SB settings of Bossprefs? Zou wel handig zijn. Want via instellingen in en uit schakelen vind ik een beetje omslachtig.
  #8  
Oud 6 March 2009, 22:12
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Heb het standaard aan staan, geen probleem.
  #9  
Oud 6 March 2009, 23:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

ja kan het standaart gebruiken in maps en camera
  #10  
Oud 7 March 2009, 00:41
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2008
Berichten: 181
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Heb het standaard aan staan, geen probleem.
Gaat dat niet ten koste van je batterij duur?
  #11  
Oud 10 March 2009, 10:22
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2008
Berichten: 109
Standaard

Ik merk in ieder geval niet veel batterijverschil en natuurlijk bestaat die toggle voor sbsettings. Location toggle als dat de juiste naam is.
  #12  
Oud 12 March 2009, 00:33
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 January 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 52
Send a message via twitter to LL_Pachito
Standaard

Citaat:
Ik merk in ieder geval niet veel batterijverschil
Ik merk er anders ook niks van, denk dat het voor de batterij niets uitmaakt.
Het is denk ik niet zo dat hij heel de dag probeert je locatie bij te houden
  #13  
Oud 30 May 2009, 01:37
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 97
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door LL_Pachito Bekijk bericht
Ik merk er anders ook niks van, denk dat het voor de batterij niets uitmaakt.
Het is denk ik niet zo dat hij heel de dag probeert je locatie bij te houden
Dat doet ie dus wel, als je je toestel niet gelockt hebt iig. Het werkt net zoals de Wi-Fi wat dat betreft
  #14  
Oud 20 June 2009, 17:46
simplystefan's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Berichten: 26
Standaard

Ik vroeg mij af, ik heb met mijn eerste generatie iPhone altijd gebruik gemaakt van locatie voorziening om ongeveer te weten waar ik ongeveer uithang. Maar nu ik de update heb gedaan naar 3.0 kan hij mijn locatie niet meer vinden.
Klopt dit bij 3.0 of moet ik opnieuw upgrade naar 3.0 ?
  #15  
Oud 16 August 2010, 22:09
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 August 2010
Berichten: 1
Standaard

locatie voorzieningen werkt niet op mijn iPhone, weet iemand waarom,alvast bedankt
  #16  
Oud 17 August 2010, 13:43
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 212
Standaard

Wellicht ten overvloede, maar:
Staat locatievoorzieningen wel aan voor elke app? Vanaf iOS4 moet je dat per app aan zetten onder Instellingen > algemeen > locatievoorzieningen > lijstje met app's

Laatst gewijzigd door huibregt; 17 August 2010 om 13:44. Reden: typefout
  #17  
Oud 10 September 2010, 11:04
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 September 2010
Berichten: 6
Standaard

Bij mij staat locatievoorzieningen aan, maar voor iedere app die eronder genoemd wordt staat het uit. En ik kan het niet veranderen. Het scherm ziet er ook veel lichtgrijzer uit dan andere schermen.

Ik kan er niet op klikken, enkel op ALGEMEEN om een menu terug te gaan.

Ik wil voor de apps de locatievoorzieningen individueel aanzetten. Wat nu te doen?
  #18  
Oud 10 September 2010, 11:40
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 212
Standaard

Vreemd, dat heb ik nog niet meegemaakt.
Misschien een keer de iPhone herstellen via iTunes?
  #19  
Oud 10 September 2010, 13:33
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 September 2010
Berichten: 6
Standaard

Probleem opgelost: had te maken met BEPERKINGEN in INSTELLINGEN (na een upgrade vd software). Daar stond locatie op uit en dan werkt Locatievoorzieningen niet. Berperkingen uitzetten en Locatievoorzieningen werkt weer en dan evt de individuele app op ja zetten.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Locatievoorzieningen belmaniak iPad algemeen 0 26 October 2010 20:50
Waar dient dat gratis Tom Tom carkittool voor?? herk0039 iPhone Navigatie 7 26 August 2010 00:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:44.