Ruimte vrijmaken voor Navigon Europ 1.3

Ruimte vrijmaken voor Navigon Europ 1.3 discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Navigon 1.3 wil ik, op m'n iPhone 3G 16GB, over de oude versie installeren, maar tot mijn verbazing krijg ik dan de melding dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 November 2009, 10:28
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2009
Berichten: 1
Standaard Ruimte vrijmaken voor Navigon Europ 1.3

Hallo, Navigon 1.3 wil ik, op m'n iPhone 3G 16GB, over de oude versie installeren, maar tot mijn verbazing krijg ik dan de melding dat er onvoldoende ruimte is om dat te doen en de suggestie is om foto's of video's te verwijderen. Nu heb ik de foto' afgevinkt in Itunes, natuurlijk met de iPhone aangesloten enr volgens de foto app zijn er nu geen foto's meer, maar de geheugenstatusbalk van de iPhone laat zien dat er niets gewijzigd is en dat er nog evenveel geheugen in gebruik is.
Hoe kan ik nu het iPhone geheugen gebruik echt verkleinen ?
Vind nergens een oplossing en wil Navigon er toch graag op hebben.
Help ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 November 2009, 10:32
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

 Verplaatst naar: Navigatie en tevens de topictitel aangepast.
  #3  
Oud 5 November 2009, 10:52
ℜuben's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2009
Berichten: 214
Standaard

Voor zover ik heb begrepen wordt bij een update eerst de nieuwe versie ERBIJ gezet, waarna de iPhone (zodra het bestand helemaal binnen is) deze over de oude heen zet. Dit betekend dus dat je twee keer de ruimte van de gewenste app nodig hebt. Een oplossing zou moeten zijn dat je de oude versie eerst handmatig wist, maar ik denk/gok dat je dan weer eventuele instellingen kwijt bent binnen het programma. De enige andere oplossing is dus domweg zorgen voor genoeg vrije ruimte of misschien is er iemand die een manier weet om een programma te wissen zonder de instellingen weg te gooien zoals dat bij OSX kan.
  #4  
Oud 5 November 2009, 10:59
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Of de instellingen van Navigon saven met Winscp en deze achteraf terugzetten? Weet niet of dit werkt maar misschien heeft dit iemand al geprobeerd.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ℜuben Bekijk bericht
Voor zover ik heb begrepen wordt bij een update eerst de nieuwe versie ERBIJ gezet, waarna de iPhone (zodra het bestand helemaal binnen is) deze over de oude heen zet. Dit betekend dus dat je twee keer de ruimte van de gewenste app nodig hebt. Een oplossing zou moeten zijn dat je de oude versie eerst handmatig wist, maar ik denk/gok dat je dan weer eventuele instellingen kwijt bent binnen het programma. De enige andere oplossing is dus domweg zorgen voor genoeg vrije ruimte of misschien is er iemand die een manier weet om een programma te wissen zonder de instellingen weg te gooien zoals dat bij OSX kan.
  #5  
Oud 7 November 2009, 10:38
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2008
Berichten: 33
Standaard

Had hetzelfde probleem. Had relatief veel muziek staan. Die er eerst afgegooid. Terugzetten nadien kost toch niet te veel moeite vond ik.
  #6  
Oud 10 September 2010, 15:33
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 December 2009
Berichten: 2
Standaard

Of gewoon via itunes downloaden. Dat gaat namelijk toch sneller.
  #7  
Oud 10 September 2010, 15:56
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2008
Berichten: 33
Standaard

@ bam,
het probleem was niet de snelheid van installeren (uiteraard is itunes sneller) maar de geheugencapaciteit van de iPhone, die blijkbaar beide versie vasthoudt tot de nieuwe is geinstalleerd.
  #8  
Oud 10 September 2010, 16:55
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 212
Standaard

Ook als er geen oude versie opstaat heeft voor zover ik weet elke app die je op je iPhone installeert, tijdens die installatie 2 x de grootte van de app aan geheugen nodig. Als de installatie succesvol verlopen is wordt de dan overbodige extra er vanaf gegooid.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
meer ruimte voor installer voor 1.1.1 trimix iPhone algemeen 5 5 January 2008 18:45
Ruimte maken voor installeren apps trimix iPhone Apps 0 21 November 2007 01:40
unlocken en simlock vrijmaken 1.1.1 kimvb Archief 0 17 October 2007 13:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:18.