"Huidige lokatie" in "Kaarten" niet correct

"Huidige lokatie" in "Kaarten" niet correct discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Als ik het programma "kaarten" open en zoek naar "huidige lokatie" is mijn vriend de iPhone er altijd wel enkele honderden meters naast. Zoekt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 June 2009, 21:14
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2009
Berichten: 142
Standaard "Huidige lokatie" in "Kaarten" niet correct

Hallo

Als ik het programma "kaarten" open en zoek naar "huidige lokatie" is mijn vriend de iPhone er altijd wel enkele honderden meters naast.
Zoekt de iPhone de huidige lokatie zelf of dien je die ergens te activeren ?
Nog iemand met hetzelfde probleem ?
Andere programma's zoals "around me" hebben ook systematisch diezelfd e fout.
What's happen ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 June 2009, 22:02
spysical's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2009
Berichten: 733
Send a message via twitter to spysical
Standaard

Ik heb het zelfde probleem... Heel irritant als je niet weet waar je bent...

EDIT

Heb denk ik een oplossing gevonden...
Ik kwam er per ongeluk achter:
Je moet de app even open laten staan dan komt het steeds dichterbij...
Eerst in nde lengte an din de breedte op de zelfde hoogte.


__________________
iPhone 3G Black 16GB 2008 iOS4.2.1
Mac Mini 2009 Mac OS X 10.7.x
iMac 27" Quad Core 2,8GHz 2011 Mac OS X 10.7.x


Laatst gewijzigd door spysical; 15 June 2009 om 22:10.
  #3  
Oud 15 June 2009, 22:46
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Wachten jullie wel lang genoeg totdat hij ook een fix heeft met de GPS i.p.v. alleen op de GSM masten? Met GPS werkte het vanmiddag nog bij mij zeer nauwkeurig.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #4  
Oud 27 June 2009, 18:17
gerardh's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Berichten: 5
Standaard

Bij mij werkt het 100% nauwkeurig. Start de applicatie en ga naar huidige locatie. Gun je iPhone wel even de tijd. Heb je wel via instellingen/algemeen/locatievoorzieningen aanstaan?
  #5  
Oud 27 June 2009, 18:29
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Locatie: Ede
Berichten: 20
Standaard

Bij mij werkt het ook voor geen meter. Met mijn 3G ging het altijd prima, zowel navigon als maps werkte prima en nauwkeurig! Nu heb ik de 3GS en maps zit er steeds kilometers naast en navigon doet het al helemaal niet. Heel frustrerend!!
  #6  
Oud 16 July 2009, 15:51
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2009
Berichten: 2
Standaard

Jah heb precies het zelfde en heb hem een tijdje laten liggen maar nogsteeds geen succes.... 1x kwam hij minder dan honderd meter in de buurt. weet iemand wat dit is??? is dit een software fout?
  #7  
Oud 18 July 2009, 16:21
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 June 2009
Berichten: 55
Send a message via twitter to Tommi12
Standaard

Onder 'Instellingen' > 'Algemeen' > Locatievoorzieningen aanzetten?

Tom
  #8  
Oud 18 July 2009, 16:40
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2009
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tommi12 Bekijk bericht
Onder 'Instellingen' > 'Algemeen' > Locatievoorzieningen aanzetten?

Tom
Ja gedaan maar het is heel vreemd want was vandaag in de stad en toen was hij wel nauwkeurig. moet ik terug naar t-mobileicon?
  #9  
Oud 18 July 2009, 16:51
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 July 2009
Locatie: Arnhem
Berichten: 4
Standaard

Ik heb het soms ook op sommige locaties dat mijn GPS locatie wel 100 meter van het reele punt staat aangegeven en ik zit bij t-mobileicon.
  #10  
Oud 18 July 2009, 17:06
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 May 2009
Berichten: 28
Standaard

Hey, ja vreemd, ik heb een 3g UK 3,0 jailbreaked.
Maar soms zit hij er wel 50m naast maar dat hersteld hij dan binnen vijf seconden.
Ik vind 100 meter wel heel erg ruim genomen voor gps, fout van apple?
Meer 3GS'ers die hier last van hebben? (want dan kan het aan het model 3gs liggen)
Grt Thomaspilot.
  #11  
Oud 18 August 2009, 17:59
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 March 2008
Berichten: 39
Standaard

Dit probleem ben ik ook tegen aangelopen toen ik een webapplicatie bouwde die gebruikt maakt van de geolocation api (W3C). De iPhone ondersteunt deze API sinds OS 3.0. Elke keer kreeg ik een onnauwkeurige positie terug. Aan de hand van deze positie berekende ik de straatnaam, postcode en plaatsnaam.

Het bleek te komen doordat de iPhone eerst een iets minder nauwkeurige locatie weergeeft aan de hand van GSM-masten. Deze onnauwkeurigheid kun je herkennen aan de grote cirkel die om het stipje heen zit. De cirkel geeft de mogelijk gemiddelde afwijking aan. Als je even wacht komt de locatie vanzelf goed... dan is, als het goed is, de afwijkingscirkel ook veel kleiner.

Helaas heb ik in de geolocation API nog geen manier gevonden om te wachten op een nauwkeurig signaal. Erg vervelend, aangezien m'n webapplicatie nu verkeerde straatnamen opgeeft... Dan moet ik eerst Google Maps openen, wachten op een fix, en dan m'n webapp runnen.

Google Latitude voor de iPhone heeft ook last van dit probleem.

Geolocation API: Geolocation API Specification
  #12  
Oud 19 August 2009, 09:05
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 12
Standaard

Waarschijnlijk hebben jullie geen van allen een GPS fix, maar vindt jullie iPhone de locatie mbv de gsm masten genaamd 'network triangulation'. Probeer het eens in de open lucht en wacht eens even 5 minuten. wellicht dan wel een GPS fix
__________________
Iphone 2G 1.0.1 -->1.1.2 --> 1.1.4 --> 2.0 --> 2.0.1 --> 2.1 --> 2.2 --> 2.2.1--> Iphone 3GS 3.0
  #13  
Oud 27 August 2009, 15:59
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 175
Standaard

bij mij komt hij eigenlijk nooit dichter dan 100m in de buurt tot hij laatst ineens precies was. maar hoe lang ik nu ook wacht, dat komt niet meer terug..
  #14  
Oud 10 October 2009, 12:33
Mike88's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Locatie: Zuid-Holland
Berichten: 9
Stuur een bericht via MSN naar Mike88 Stuur een bericht via Skype™ naar Mike88 Send a message via twitter to Mike88
Standaard

Had ik eerst ook de hele tijd...
Maar doe wat Nieko zegt, gewoon even in de open lucht.
Ik had vroeger een TomTom systeem en die had binnen in een gebouw nooit echt sterk bereik, ga je naar buiten ; heeft hij volle bereik dus ook nauwkeuriger locatie...
Dit werkt hoogstwaarschijnlijk ook met de iPhone.
  #15  
Oud 10 October 2009, 13:57
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Berichten: 51
Standaard

Je moet zowiezo ALTIJD in open lucht zijn met vrij zicht op de open lucht om een accuraat GPS signaal te ontvangen. Je mag de iPhone ook niet in een gesloten hoesje steken omdat dit de ontvangst sterk kan verminderen.
Als je een app hebt zoals Motion X GPS dan kun je de accuraatheid zien van de GPS (uitgedrukt in meters). De beste accuraatheid die mijn iphone haalt is 17 meter.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Probleem met "Navigon Europe" "Live Traffic" na update naar 1.4 iPhony Archief 0 18 December 2009 19:28
"Checking Sources" duurt te lang en "Failed to Download Package" vvv91 Jailbreak apps en thema's 10 20 December 2008 13:25
"Kaarten" doet het niet! (Iphone maps) melvin86 iPhone algemeen 5 19 October 2008 14:29
Apple kent verschil tussen "Dutch" en "Deutsch" niet Celf iPhone Apps 1 14 October 2008 19:50
1 en 0 en ipv "on" ,"off" of "aan", "uit" SuperDutch iPhone algemeen 11 7 January 2008 14:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:05.