iPod-functie i.c.m. TomTom

iPod-functie i.c.m. TomTom discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, 2 Dingetjes die mij storen aan TOMTOM op de iPhone: 1. Hoe kan ik binnen tomtom de ipod functie gebruiken. Ik weet dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 02-10-09, 18:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Maastricht
Berichten: 48
Standaard iPod-functie i.c.m. TomTom

Hallo allemaal,


2 Dingetjes die mij storen aan TOMTOM op de iPhone:

1. Hoe kan ik binnen tomtom de ipod functie gebruiken. Ik weet dat ik eerst de ipod functie kan starten en dan tomtom. Het doet dan netjes faden bij gesproken instructies. Alleen het skippen naar een ander nummer is mij een raadsel.

2. Als ik tomtom afsluit m.b.v. de homeknop om even een sms te typen, moet ik na het heropenen van de tomtom app weer de route opnieuw ingeven.

Is hier iets tegen te doen?

Groeten en alvast bedankt voor de reacties.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 02-10-09, 20:40
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door philippefeij Bekijk bericht
Hallo allemaal,

2. Als ik tomtom afsluit m.b.v. de homeknop om even een sms te typen, moet ik na het heropenen van de tomtom app weer de route opnieuw ingeven.

Is hier iets tegen te doen?
Geen nieuwe route ingeven
gewoon een tiental seconden wachten, tomtom gaat zelf dan terug de route herstellen
  #3  
Oud 02-10-09, 22:06
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: Oss
Berichten: 112
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door philippefeij Bekijk bericht
Hallo allemaal,


2 Dingetjes die mij storen aan TOMTOM op de iPhone:

1. Hoe kan ik binnen tomtom de ipod functie gebruiken. Ik weet dat ik eerst de ipod functie kan starten en dan tomtom. Het doet dan netjes faden bij gesproken instructies. Alleen het skippen naar een ander nummer is mij een raadsel.

2. Als ik tomtom afsluit m.b.v. de homeknop om even een sms te typen, moet ik na het heropenen van de tomtom app weer de route opnieuw ingeven.

Is hier iets tegen te doen?

Groeten en alvast bedankt voor de reacties.
Als je je muziek aangezet hebt en dan in Tomtom bent kun je 2 keer snel achter elkaar op je homebutton drukken dan kun je skippen naar een ander nummer.

Verder heb ik gelezen ergens dat Tomtom in-app ipod functie gaan bouwen in een nieuwere versie. Dus wie weet komt er een handigere manier voor.
  #4  
Oud 05-10-09, 12:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 56
Standaard Ipodfunctie icm TomTom

Ik gebruik in de auto mijn iPhone ook als iPod.

Wanneer ik dan ook TomTom gebruik kan ik moeilijk naar het volgende nummer uit de speellijst. Ik moet dan steeds TomTom afsluiten.

Is er trouwens ook een andere interface voor het afspelen van muziek op de iPhone.

Alvast bedankt!
  #5  
Oud 05-10-09, 12:38
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.892
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Arrow

// Bericht verplaatst naar deze discussie (WetFox).

Gelieve eerst de zoekfunctie gebruiken of er al een discussie gaande is over hetzelfde onderwerp.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #6  
Oud 14-10-09, 17:58
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 76
Standaard

Ik ben ook in afwachting van een TomTom carkit en ga vanavond de software al aanschaffen en installeren...

maar ik gebruik dus ook altijd muziek via m'n iphone in de wagen, dus is er via jailbreak alla sbssettings niets te vinden via cydia??
  #7  
Oud 14-10-09, 18:03
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.495
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Twee keer drukken op de homeknop en je krijg een iPodmenu waar je de liedjes kan pauzeren of skippen.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ipod functie in de auto peer1985 iPhone accessoires en onderdelen 14 05-01-12 09:00
Windows: albumnaam in iPod-functie Diggler iTunes 1 10-03-10 22:31
iPod functie iPhone 3G Perdut iPhone algemeen 0 20-06-09 20:50
Ipod-Functie pop up Serge123 iPhone algemeen 1 19-10-08 00:47
Muziek: ipod functie daanhockeyc1 Muziek, foto & video 6 08-07-08 14:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:56.