TomTom versie 1.4.1

TomTom versie 1.4.1 discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door rvanhusen Lezen en zoeken is moeilijk. Hoe af te sluiten: Dubbelklik op de home button dan verschijnen onderin je scherm de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 8 August 2010, 11:55
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2010
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rvanhusen Bekijk bericht
Lezen en zoeken is moeilijk.

Hoe af te sluiten:

Dubbelklik op de home button dan verschijnen onderin je scherm de programma die op de achtergrond open staan. even je vinger op het programma houden (net of je het wilt verwijderen) dan zie je het bekende rode kruisje komen even op klikken en het programma is geheel afgesloten. Sommige denken misschien dat je het verwijderd maar dat is niet zo. Het is omslachtig maar de enige manier om niets op de achtergrond te laten draaien.

Het is ook zinnig om dit regelmatig te doen want de accu gaat aanzienlijk langer mee als je programma's die je niet gebruikt af te sluiten.
Bedankt zal het eens proberen.
Had uiteraard wel gelezen en gezocht, kennelijk niet goed genoeg
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 10 August 2010, 17:06
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2010
Berichten: 162
Standaard

Bij mij is er geen rood kruisje te zien maar een rode ronde met een wit streepje.
Wil dit dan zeggen dat het programma al is afgesloten?
Als ik op het rode streepje druk wordt het gewoon verwijdert uit de multi-task bar (die volgens mij gewoon een samenvatting is van de laatst gebruikte apps, of zijn effectief al die apps nog apps die bij mij op de achtergrond aanstaan?)
  #43  
Oud 10 August 2010, 17:19
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 128
Standaard

Sorry je hebt gelijk is een rood rondje met wit min teken erin.

Even op het rondje klikken en het progje is afgesloten. Als je dat niet doet blijft het op de achtergrond draaien en vreet het energie en geheugen.
  #44  
Oud 10 August 2010, 17:33
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2010
Berichten: 162
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rvanhusen Bekijk bericht
Sorry je hebt gelijk is een rood rondje met wit min teken erin.

Even op het rondje klikken en het progje is afgesloten. Als je dat niet doet blijft het op de achtergrond draaien en vreet het energie en geheugen.
Even handig dat je dat vermeld, dan staan er bij mij zoo'n 25 applicaties open
  #45  
Oud 11 August 2010, 13:58
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 May 2010
Berichten: 109
Standaard

Het is ook mogelijk om de route te wissen in TT als je dan afsluit zie je dat er geen connectie meer is.

Hoe gaat het home dubbelklikken dan op een G3 met 3.1.3
  #46  
Oud 11 August 2010, 14:47
Electronaut's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 August 2009
Locatie: Gent
Berichten: 66
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MacPassenger Bekijk bericht

Hoe gaat het home dubbelklikken dan op een G3 met 3.1.3

De 3G ondersteunt geen multitasking, dus je hebt geen dubbel home-button menu, en ten tweede zit je toch nog niet op IOS 4.0
  #47  
Oud 11 August 2010, 15:52
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 May 2010
Berichten: 109
Standaard

Nee dat begrijp ik, heb beide toestellen, is er een mogelijkheid om te zien in een G3 wat er op de achtergrond draait of is dat niet nodig.
  #48  
Oud 12 August 2010, 10:51
Bordyl's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Opwijk - BelgiŽ
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Bordyl Stuur een bericht via Skype™ naar Bordyl Send a message via twitter to Bordyl
Standaard

Kan je het voertuig bij TomTom veranderen naar fiets?
  #49  
Oud 12 August 2010, 10:52
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bordyl Bekijk bericht
Kan je het voertuig bij TomTom veranderen naar fiets?
Ja, dat kan.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Tomtom crasht na update naar versie 1.6 jroels iPhone Navigatie 35 30 December 2011 23:41
Tomtom verkeerde versie. apotheosis iPhone Apps 1 18 January 2011 11:04
tomtom Benelux geen geluid -> tomtom support wilt niet helpen jeroenhermans Archief 3 24 August 2009 16:56
TomTom: Speculatie: TomTom Navigator 7 aangekondigd, TomTom is klaar voor de iPhone? iCulture iPhone Navigatie 0 29 May 2009 18:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:47.