flitspalen voor beginners zoe moet het

flitspalen voor beginners zoe moet het discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) na enige tijd zoeken hoe ik flitspalen er op moet zetten op mijn Ipohone 4 tomtom v1.5 ben ik maar wat wezen rommelen hier mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 November 2010, 14:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2010
Locatie: hier in een huis
Berichten: 7
Standaard flitspalen voor beginners zoe moet het

na enige tijd zoeken hoe ik flitspalen er op moet zetten op mijn
Ipohone 4 tomtom v1.5 ben ik maar wat wezen rommelen
hier mijn uit leg

ga naar www.flitspaal.nl - Nieuws, feiten en meer over flitspalen, plus informatie over TomTom, POI, Garmin, Destinator, Medion Navigator en meer. Alles over flitspalen in uw auto-navigatie
inloggen
download
daar staat : GPS Bestanden : TomTom navigator / TomTomGO ( ov2 formaat. )
klik op TomTom ov2 file download menu ( speciaal voor smartphones ).
dan staat er

(Benelux) Alle flitspalen
Bestandsnaam Beschrijving Laatste update
Alle flitspalen Alle flitspalen in 1 bestand 25-11-2010(of andere datum)
download je naar je computer
kan je ook met traject controle doen
vervolgens heb je een programma nodig om je files te kunnen bekijken op je iPhone
ik gebruik Diskaid is voor Windows of voor Mac keuze kan je maken

Download DiskAid Access iPhone, iPod Touch or iPad via USB for PC & Mac
anders Google je naar Iphonebrouwser

die op je comp zetten dan openen
Iphone connecten ( zie bijlagen )
links menu
-Root
-User
-Appellations
-106C653F-CD01-4591-BE8E-8946447E3D30 ( kan ook anders genaamd zijn even meerdere aanklikken tot dat je Benelux ziet

-Benelux.app
-BeneluxMap





in deze map kopieer je je Benelux_flitspaal_all.ov2 bestand
en eventueel je trajectcontroles.ov2 bestand
nu je dat hebt gedaan kan je dat programma sluiten en je Iphone los koppelen

goed nu pas start je je tomtom op
=wijzig instellingen
=kaart
=np-typen
hier zie je nu Benelux flitspaal en of trajectcontroles staat zo niet

druk home knop in kom je op je bureau blad druk dan 2 keer je home knop in komt er een balkje onder je scherm daar zie je hem staan zo niet ff naar rechts schuiven dan zie je tomtom staan je vinger op het icoontje houden dan staat er een rondje met een rood streepje die druk je in dit is om alle programma's die op de achtergrond mee draaien te sluiten kan bij elk programma


nu doe je weer tomtom starten
=wijzig instellingen
=kaart
=np-typen
hier zie je nu Benelux flitspaal en of trajectcontroles staat



nu staat het er in zeker weten !

mensen succes en laat je niet flitsen

LAAT EVEN WETEN OF JULLIE ER WAT AAN HEBBEN ?

mvg Melpie
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg print.jpg‎ (57,3 KB, 77x gelezen)

Laatst gewijzigd door melpie; 25 November 2010 om 16:12.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 November 2010, 18:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 May 2009
Berichten: 14
Standaard

Nou heb t geprobeert en werkt dus niet....
ps duidelijk is je uitleg niet echt.. heb in diskaid ook geen root etc.. alleen western europe staat er
EDIT: Heb t al uitgezocht dit kan alleen met jailbreak vandaar dat ik geen root zie
EDIT: EDIT: Via diskaid>preferences>show root.. vinkje bij zetten en dan kan je wel er in kijken..
vroeg me toen opeens af waarom ik t zou willenaangezien er al flitspalen in tomtom voor de iPhone zitten...

Laatst gewijzigd door W3stland; 25 November 2010 om 19:10.
  #3  
Oud 25 November 2010, 23:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2010
Locatie: hier in een huis
Berichten: 7
Standaard

ik heb tomtom benelux en niet europa en heb hem "via instal lous ' gedownload idd ge jailbreakt aangezien ik niet van betalen hou en daar stond niet de flitspalen op mijn versie is 1.5 weet niet welke jij hebt ?? en weet ook niet of europa veel verschild ?
en iphonebrouwser is misschien beter zonder jailbreak heb dat programma wel maar nog niet gebruikt maar hier leer ik van daarom de tekst laat even weten of jullie er wat aan hebben ?!

tnx melpie
  #4  
Oud 28 November 2010, 11:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 May 2009
Berichten: 14
Standaard

oolk gejailbreaked zouden de flitspalen er in moeten staan kijk maar in je instellingen..
  #5  
Oud 28 November 2010, 14:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2010
Locatie: hier in een huis
Berichten: 7
Standaard

Stond er ni in ook ni in me mappen daarom ben ik just gaan zoeken.!
  #6  
Oud 14 December 2010, 23:48
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Locatie: Lelystad
Berichten: 182
Stuur een bericht via ICQ naar whosnext
Standaard

Weet je wat nog veel beter en sneller gaat...

DSI stinger card !!!
  #7  
Oud 15 December 2010, 02:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2010
Locatie: hier in een huis
Berichten: 7
Standaard

1695,- eurotjes maar.. wijs neus
  #8  
Oud 15 December 2010, 08:59
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Locatie: Lelystad
Berichten: 182
Stuur een bericht via ICQ naar whosnext
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door melpie Bekijk bericht
1695,- eurotjes maar.. wijs neus
Ja maar heb je er ook gelijk radar detectie bij en laserblock ;-)
  #9  
Oud 15 December 2010, 14:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2010
Locatie: hier in een huis
Berichten: 7
Standaard

nou koop jij ze maar voor de genen die dat geld niet neer gaan leggen reken eens uit hoe veel boetens je daar voor moet hebben
  #10  
Oud 15 December 2010, 14:14
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Locatie: Lelystad
Berichten: 182
Stuur een bericht via ICQ naar whosnext
Standaard

Hehe... gaat niet om de boetes... gaat om "een maandje zonder rijbewijs" dan piep je wel anders... door zo'n bermrat met een lasergun...
  #11  
Oud 15 December 2010, 19:41
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 June 2008
Locatie: Merksem (BE)
Berichten: 24
Standaard

het werkt hoor, ze staan erin, weet enkel niet of je een geluidje hoort als je flitpaal- flitser nadert ..??

bedankt!!

gr
  #12  
Oud 5 January 2011, 17:03
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2009
Locatie: Den haag
Berichten: 28
Standaard

het is gelukt hoor!
ze staan er op als np, vraag me alleen af of je ook een melding krijgt?
iig bedankt!
  #13  
Oud 7 January 2011, 15:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 31
Standaard

waar kan je die bestanden vinde voor tomtom europa 1.6?
alvast bedankt
  #14  
Oud 10 January 2011, 01:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2010
Locatie: hier in een huis
Berichten: 7
Standaard

Zo ver ben k nog niet zal van de week als ik tijd heb eens ff updaten en kijken waar het moet komen staan meldingen qua geluid ben ik nog ni uit maar komt nog wel.
  #15  
Oud 18 April 2011, 15:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 February 2011
Berichten: 5
Standaard

Sorry voor het ophalen van een ouder topic. Maar..
Als ik netjes andere ov bestanden in de EUROPA map zet, verdwijnen al mijn NP-icoontjes, ongeacht of ik die aan- of uitzet. Enige manier om de NP icoontjes weer zichtbaar te krijgen, is TT weg te gooien en opnieuw te installeren
Op mijn niet-ge-jailbreekte iPhone lijkt het dus niet te werken. BTW. ik zie ook de bijgeplaatste flitspaal-icoontjes niet.
  #16  
Oud 18 April 2011, 17:04
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 128
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door whosnext Bekijk bericht
Hehe... gaat niet om de boetes... gaat om "een maandje zonder rijbewijs" dan piep je wel anders... door zo'n bermrat met een lasergun...
Ik neem aan dat een bermrat en politie agent is met een lasergun.

Als je een maandje je rijbewijs kwijt bent heb je ook iets te hard gereden. En als je zoveel te hard rijdt dat je rijbewijs ingenomen wordt wees dan een kerel en neem je verlies en ga niet piepen op dit forum
  #17  
Oud 29 April 2011, 22:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 February 2011
Berichten: 5
Standaard

Mij gaat het niet om het racen, dus mijn rijbewijs loopt geen gevaar. Ik vind het veel vervelender als ik weer eens een minimale boete+administratiekosten voorgeschoteld krijg. Het is dan wel zo handig als je nog weer eens gewezen wordt op de flitspaal zodat je nog even kan controleren/corrigeren zonder dat ik meteen op de rempedaal hoef te staan.
De TomTom flitspaallijsten vind ik wel wat beperkt (geen SloveniŽ, KroatiŽ enz...) en prijzig. Ook wil ik andere POI-lijsten kunnen importeren (Volvo-dealers, snelwegcampings noem maar op).
Als ik nu iets importeer, dan kan ik geen POI aanzetten (Ik krijg helemaal geen POI's in het scherm)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wat moet ik uitzetten voor ik naar het buitenland ga? joerieve iPhone algemeen 5 14 July 2010 23:04
Hoe unlocken voor beginners? Pedro Unlock [archief] 11 27 December 2007 20:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:17.