Parrot

Parrot discussie in iPhone accessoires en onderdelen forum; ( verdwijnt na registratie ) Werkt de iPhone met een parrot?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone accessoires en onderdelen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 18 October 2007, 17:06
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2007
Berichten: 5
Standaard Parrot

Werkt de iPhone met een parrot?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 October 2007, 17:21
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 154
Standaard

ja die werkt, ook namen syncen....
  #3  
Oud 19 October 2007, 09:49
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 1
Standaard

Ik heb zelf een Parrot CK3100 en die werkt perfect met mijn iPhone.
Namen en nummers worden automatisch overgezet, kwaliteit is ook nog goed
  #4  
Oud 8 November 2007, 11:07
jdenijs's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2007
Locatie: De Lier
Berichten: 94
Standaard

weet ind super!!
beter dan mij htc.
  #5  
Oud 12 November 2007, 22:02
enophi's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 25
Standaard

bij mij werk tie niet.
Hebben jullie er iets speciaals voor moeten doen?
Of misschien andere firmware in de parrot?
  #6  
Oud 13 November 2007, 10:13
jdenijs's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2007
Locatie: De Lier
Berichten: 94
Standaard

Nee ik heb er niks bijzonder voor hoeven doen.

even met je iPhone naar apparaten zoeken dan parrot selecteren wachtwoord is 1234. en hij is verbonden.

teminste zo makkelijk ging het bij mij.
  #7  
Oud 22 November 2007, 23:33
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Berichten: 15
Standaard

de iPhone werkt inderdaad perfect samen met de Parrot
ook het adresboek wordt feilloos gesynchroniseerd

- ik heb een Parrot 3200 (kleurenversie)

UPDATE: MAARRR: als ik de sorteervolgorde omdraai van op voornaam naar op achternaam, gaat het mis: achternamen worden opeens afgebroken midden in de naam, waardoor ze niet meer op volgorde staan. Ik ga binnenkort even kijken of Parrot een software update heeft en meld het wel als het geholpen heeft.

Laatst gewijzigd door mh_703; 28 November 2007 om 00:34.
  #8  
Oud 3 December 2007, 20:23
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2007
Locatie: Veenendaal
Berichten: 9
Standaard

Bij mij werkt het ook prima
iPhone 1.1.1. en parrot 3100. synch ook namen
prima

cheers

roadkill
  #9  
Oud 3 December 2007, 21:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 57
Standaard

Ook maar eens proberen of het bij mij ook zo gemakkelijk werkt
  #10  
Oud 27 December 2007, 20:08
enophi's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 25
Standaard

Ik heb mijn iPhone geupgrade van 1.0.2 naar 1.1.2 maar nu werkt hij prima met mijn parrot 3100.
Dacht ook nog de firmware up te moeten graden van de parrot (reeds 2 jaar in mijn bezit) maar dat hoeft dus niet.
  #11  
Oud 26 January 2008, 14:10
enophi's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 25
Standaard

Ik heb mijn parrot firmware geupgrade en alles werkt nu zoals het hoort.
  #12  
Oud 10 February 2008, 20:22
Marco de Pollo's schermafbeelding
» iPhone UK 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 4
Standaard

Beste allemaal,

Ik heb een Parrot 3100 en wanneer ik mijn iPhone wil pairen geeft hij aan dat hij niet kan pairen. Het wachtwoord heb ik dan nog niet in hoeven typen. Maar mijn man (Sjempie hier op het forum) kan WEL pairen. Kan iemand mij helpen?

Alvast bedankt,

Marco de Pollo (v)
  #13  
Oud 12 February 2008, 17:16
Marco de Pollo's schermafbeelding
» iPhone UK 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 4
Standaard

Is er dan heeeeelemaal niemand? :'(
  #14  
Oud 24 February 2008, 20:13
Marco de Pollo's schermafbeelding
» iPhone UK 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 4
Standaard

Bedankt voor de overweldigende reacties
Inmiddels zijn we er uit. Hij heeft moeite met het pairen van twee iphones, omdat hij ze de zelfde naam geeft. Die van Sjempie er uit gegooid, die van mij er in gezet. Mooie work around, maar helaas geen perfecte oplossing.
  #15  
Oud 24 February 2008, 22:12
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Berichten: 3
Standaard

Zorg ook dat je geen versie 1.1.3 op je telefoon zet want dan gaat het niet meer goed met syncen. Dan kun je hem op disabled sync zetten, maar dat is best lastig bellen
  #16  
Oud 25 February 2008, 10:13
MeX's schermafbeelding
MeX MeX is offline
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2007
Locatie: Emmen
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar MeX
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jdenijs Bekijk bericht
Nee ik heb er niks bijzonder voor hoeven doen.

even met je iPhone naar apparaten zoeken dan parrot selecteren wachtwoord is 1234. en hij is verbonden.

teminste zo makkelijk ging het bij mij.
helemaal mee eens, maar pakt de Parrot automatisch de verbinding weer op ?
ik moet zelf weer handmatig een verbinding maken...
  #17  
Oud 25 February 2008, 17:02
enophi's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 25
Standaard

Bij mij, met de laatste firmware in de parrot en de iPhone werkt alles als een speer.
Alles automatisch, ik heb er geen omkijken na.
  #18  
Oud 25 February 2008, 17:53
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Berichten: 3
Standaard

@enophi
En welke versie van je Parrot is dat dan? Heb je wel 1.1.3 op je telefoon dan?

Rob
  #19  
Oud 27 February 2008, 08:24
Marco de Pollo's schermafbeelding
» iPhone UK 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robje01 Bekijk bericht
Zorg ook dat je geen versie 1.1.3 op je telefoon zet want dan gaat het niet meer goed met syncen. Dan kun je hem op disabled sync zetten, maar dat is best lastig bellen
Tjee, goed dat je het zegt, was van plan om dat vandaag te doen. Thnx.
  #20  
Oud 4 March 2008, 23:03
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Sittard
Berichten: 10
Standaard

Ik heb vandaag de Parrot 3100 in mijn Nissan Primera in laten bouwen. Ik gebruik iPhone 8Gb met 1.1.4 en alles werkt als een zonnetje. Veel beter dan verwacht.
Binnen 10 seconden nadat ik de Parrot inschakel (auto op contact zet) wordt mijn iPhone herkend en verbonden.

Werkt super.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Parrot AR drone youradvantagenow iPhone accessoires en onderdelen 1 24 May 2011 23:44
Parrot CK3100 GKW iTunes 2 22 May 2011 08:23
Parrot 3200 LS arnovg iPhone accessoires en onderdelen 2 29 May 2010 21:35
Parrot CK V3.13 met iPhone 3G jordiavp iPhone algemeen 0 29 October 2009 18:41
Parrot PMK5800 jjvanarend iPhone accessoires en onderdelen 0 31 July 2008 21:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:36.