Persoonlijke hotspot in iOS 5

Persoonlijke hotspot in iOS 5 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik kan sinds de iOS 5 GM op mijn iPhone 4 de persoonlijke hotspot functie niet meer vinden, niet gewoon onder instellingen en ook ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 October 2011, 23:26
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2010
Berichten: 12
Send a message via twitter to DeadRow94
Standaard Persoonlijke hotspot in iOS 5

Hallo,

Ik kan sinds de iOS 5 GM op mijn iPhone 4 de persoonlijke hotspot functie niet meer vinden, niet gewoon onder instellingen en ook niet onder instellingen > algemeen > netwerk.

Voor heen nooit problemen mee gehad of extra kosten gehad.

Mijn provider is Simyo
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 October 2011, 02:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 December 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 21
Standaard

Hier ditto verdwenen, athans, de optie niet meer selecteerbaar (vodafone) helaas nog geen tweak voor te vinden in cydia...
  #3  
Oud 7 October 2011, 07:11
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.876
Standaard

Voor T-Mobile is deze optie net verschenen... (maar hij werkt nog niet)
  #4  
Oud 14 October 2011, 22:32
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 September 2008
Locatie: Musselkanaal
Berichten: 49
Unhappy

Mijn reden om niet te updaten
  #5  
Oud 15 October 2011, 13:32
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2011
Berichten: 15
Standaard

Jailbreak iOS 5, in Cydia zoeken naar tetherme 2.1-8 en installeren en vervolgens staat onder Instellingen "Persoonlijke hotspot".
Werkt perfect op mijn iPhone 4, iOS 5 (jailbreak)

Laatst gewijzigd door XIII; 15 October 2011 om 13:35. Reden: Illegale aanbieding
  #6  
Oud 15 October 2011, 16:47
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 September 2008
Locatie: Musselkanaal
Berichten: 49
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door akkermansm Bekijk bericht
Jailbreak iOS 5, in Cydia zoeken naar tetherme 2.1-8 en installeren en vervolgens staat onder Instellingen "Persoonlijke hotspot".
Werkt perfect op mijn iPhone 4, iOS 5 (jailbreak)
Moet je wel een jailbreak hebben....En zolang die nog thetered is blijf ik van 5.0 af.
Wel een beetje vreemd dat bij een nieuwe firmware niet vermeld wordt welke mogelijkheden je niet meer hebt...

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 15 oktober 2011 om 17:59 ----------

lijkt opgelost

iOS 5 Bugs: Disappearing Wi-Fi Personal Hotspot | TiPb
  #7  
Oud 18 October 2011, 00:37
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 27
Standaard

Hier ook niets meer opmijne 4 in ios 5 , provider base. Iemand nieuws ?
  #8  
Oud 18 October 2011, 08:49
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Hier met MobileVikings (Base) uiteraard geen enkel probleem.
  #9  
Oud 18 October 2011, 19:23
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2010
Locatie: Diepenbeek (be)
Berichten: 10
Smile hotspot functie ios5

Ik was de hotspotfunctie ook kwijt (proximus) Oplossing: opnieuw instellen mobiele data (instellingen/algemeen/netwerk/mobiel datanetwerk helemaal onderaan) daarna bij mobiele data en bij internet-tethering voor APN internet.proximus.be invullen. Daarna verschijn er in (instellingen/algemeen/netwerk) een nieuw item <persoonlijke hotspot> .Aktiveren en alles werkt terug!
  #10  
Oud 29 October 2011, 08:59
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 February 2011
Berichten: 2
Standaard

Super, bedankt voor de tip Franklinv
  #11  
Oud 29 October 2011, 13:20
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Locatie: Nuenen
Berichten: 133
Standaard

Zit bij kpn en daar is de tetheringfuntie veranderd in personal hotspot, heb wel een onbeperkt internet abbo.
  #12  
Oud 29 October 2011, 15:48
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 November 2010
Locatie: Dendermonde
Berichten: 38
Standaard

beste,
ik wil mijn iphone 4 met ios5 gebruiken als persoonlijke hotspot voor mijn ipad2 die eveneens voorzien is van update ios5.
ik heb mijn iphone ingesteld onderaan heb ik gezet internet.proximus.be en krijg in mijn netwerk menu persoonlijke hotspot te zien met cirkeltje die draait.
hoe stel ik mijn ipad2 in zodat ik verbinding krijg?
of wat doe ik verkeert? want krijg geen internet op mijn ipad2
graag duidelijk beschrijving want ik ben een leek in het vak .
alvast bedankt voor de reakties
  #13  
Oud 29 October 2011, 17:02
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2009
Locatie: Regio Utrecht
Berichten: 222
Standaard

Hetzelfde als met het thuisnetwerk bij personal hotspot wachtwoord invullen.
Ipad laten zoeken naar Wi-Fi en connecten wachtwoord op ipad invullen en hopla klaar
__________________
Ipad4 32G 3G [/COLOR]7.0.3 JB Iphone 4S 64G White 7/0.3 iPhone 5s 32g Silver, iPad Mini 2 16g White,iPhone 6 Plus 64g Spacegrey, iPhone 6s Plus Rose Gold
  #14  
Oud 30 October 2011, 22:11
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2010
Berichten: 12
Send a message via twitter to DeadRow94
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door franklinv Bekijk bericht
Ik was de hotspotfunctie ook kwijt (proximus) Oplossing: opnieuw instellen mobiele data (instellingen/algemeen/netwerk/mobiel datanetwerk helemaal onderaan) daarna bij mobiele data en bij internet-tethering voor APN internet.proximus.be invullen. Daarna verschijn er in (instellingen/algemeen/netwerk) een nieuw item <persoonlijke hotspot> .Aktiveren en alles werkt terug!
Geweldige tip!

Werkte eerst niet maar verscheen na een tijdje.

Bedankt!
  #15  
Oud 9 November 2011, 13:44
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.744
Standaard

Als je instellingen neemt-algemeen-netwerk dan zie je daar onder dataromaing personal hotspot staan; bij iemand die ik ken die proximus heeft bij deze als deze er dan op klikt komt er steeds op carrier blablabla, bij hem lukt het dus niet, wat me nog opvalt bij deze is dat bij hem personal hotspot niet onder Wi-Fi staat, instellingen en dan heb je vliegtuigmodus-wi-fi en da heb ik personal hotspot staan, bij deze is dit niet het geval?

Zijn instellingen staan goed en aan ook.

Ik heb zelf ook proximus en ik heb dit nooit voorgehad?
Ligt het toch aan proximus bij deze of aan z'n proxi kaartje of moet deze eens herstel doen en nieuwe iphone nemen?

Laatst gewijzigd door apotheosis; 9 November 2011 om 18:33.
  #16  
Oud 9 November 2011, 18:34
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.744
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Als je instellingen neemt-algemeen-netwerk dan zie je daar onder dataromaing personal hotspot staan; bij iemand die ik ken die proximus heeft bij deze als deze er dan op klikt komt er steeds op carrier blablabla, bij hem lukt het dus niet, wat me nog opvalt bij deze is dat bij hem personal hotspot niet onder Wi-Fi staat, instellingen en dan heb je vliegtuigmodus-wi-fi en da heb ik personal hotspot staan, bij deze is dit niet het geval?

Zijn instellingen staan goed en aan ook.

Ik heb zelf ook proximus en ik heb dit nooit voorgehad?
Ligt het toch aan proximus bij deze of aan z'n proxi kaartje of moet deze eens herstel doen en nieuwe iphone nemen?
Niemand zelf meegemaakt en kunnen oplossen?
  #17  
Oud 18 February 2012, 14:33
» Ik heb geen iPhone [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 191
Standaard

kost dit extra als je de tethering gebruikt? Want krijg die melding als ik de personal hotspot aan zette ... ik heb proximus generation ....
  #18  
Oud 18 February 2012, 14:35
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Bij Proximus kost dat niets extra. Al moet je er natuurlijk wel op letten dat je niet over je maandelijkse 2GB gaat, want daarna moet je fors bijbetalen.
  #19  
Oud 30 May 2012, 23:34
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 May 2012
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tuscani38 Bekijk bericht
beste,
ik wil mijn iphone 4 met ios5 gebruiken als persoonlijke hotspot voor mijn ipad2 die eveneens voorzien is van update ios5.
ik heb mijn iphone ingesteld onderaan heb ik gezet internet.proximus.be en krijg in mijn netwerk menu persoonlijke hotspot te zien met cirkeltje die draait.
hoe stel ik mijn ipad2 in zodat ik verbinding krijg?
of wat doe ik verkeert? want krijg geen internet op mijn ipad2
graag duidelijk beschrijving want ik ben een leek in het vak .
alvast bedankt voor de reakties
ik had net hetzelfde probleem en heb me suf gezocht. uiteindelijk even vliegtuigmodus aan- en uitgeschakeld en het probleem was verholpen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3GS persoonlijke hotspot activeren iOS 4.3.5 Mauriceapple iPhone algemeen 19 27 September 2011 21:49
persoonlijke hotspot Gadget700 T-Mobile 1 7 May 2011 06:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:12.