[1.1.3 & 4.6 BL] Locate Functie werkt !

[1.1.3 & 4.6 BL] Locate Functie werkt ! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Iedereen kent het bekend probleem met een 4.6 Bootloader dat je een eeuwige spin icon ziet wanneer je op de locate me functie drukt van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 March 2008, 10:31
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: BelgiŽ (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard [1.1.3 & 4.6 BL] Locate Functie werkt !

Iedereen kent het bekend probleem met een 4.6 Bootloader dat je een eeuwige spin icon ziet wanneer je op de locate me functie drukt van googlemaps.

Ik heb de Locate Me functie van googlemaps werkend op een 1.1.3 firmware met 4.6 Bootloader ! Heb net getest en werkt tot op de meter nauwkeurig . Volgens mij was dit tot nu toe nog niet mogelijk met 1.1.3 firmware en een 4.6 Bootloader. Het is erg eenvoudig en neemt geen 2 minuten in beslag. Succes

Citaat:
- Ga naar de officiele AppTapp repo en ga naar all packages

- Download daar Navizon en installeer deze op je iPhone

- Open navizon en deze zal vragen voor een account, maak deze effe aan

- Log vervolgens in en laat Navizon 1x je locatie scannen

- Je zal zien dat dit perfect nauwkeurig is, sluit nu Navizon

- Ga nu na googlemaps en druk op de Locate Me button, je zal zien dat Navizon nu in combinatie werkt met googlemaps. Je locatie zal nu totaal onjuist zijn.

- Uninstall nu Navizon en voila, Locate Me functie van googlemaps werkt nu perfect tot op de meter nauwkeurig !

Laatst gewijzigd door Undertaxxx; 26 March 2008 om 10:34.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 March 2008, 10:39
» iPhone UK 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 March 2008
Locatie: Tilburg
Berichten: 44
Stuur een bericht via MSN naar meidan
Standaard

cool, maar ik hoorde ergens anders dat navizon niet goed werkt in afgelegen gebieden
  #3  
Oud 26 March 2008, 10:50
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: BelgiŽ (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door meidan Bekijk bericht
cool, maar ik hoorde ergens anders dat navizon niet goed werkt in afgelegen gebieden
Zoals de laatste stap omschrijft heb je die ook helemaal niet meer nodig. Je moet hem uninstallen en daarna werkt locate me optie van googlemaps gewoon zoals het hoort.
  #4  
Oud 26 March 2008, 12:18
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Berichten: 73
Standaard

En als je je iPhone reboot dan werkt het niet meer
  #5  
Oud 26 March 2008, 12:23
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: BelgiŽ (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door madmark Bekijk bericht
En als je je iPhone reboot dan werkt het niet meer
Je hebt gelijk, slechtgaan . Straks met Ilibery+ meteen naar 1.1.4 en 3.9 FB erop.
  #6  
Oud 27 March 2008, 22:49
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Berichten: 99
Standaard

Hoe werkt Locate me als je geen Wi-Fi verbinding hebt , gaat dit dan altijd via gprs ?
  #7  
Oud 27 March 2008, 23:06
ASNNetworks's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 330
Standaard

Ik heb gewoon 1.1.4 erop gezet en jailbreak en unlock gedaan, had eerst een 1.1.2OTB, en locate me functie werkte gewoon, maar niet echt nauwkeurig...zat er 8.8km naast (als je de weg volgt dan hŤ)

Laatst gewijzigd door ASNNetworks; 27 March 2008 om 23:15.
  #8  
Oud 27 March 2008, 23:10
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Berichten: 99
Standaard

Ja maar werkt hij via Wi-Fi of gprs dan ?
  #9  
Oud 27 March 2008, 23:25
ASNNetworks's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 330
Standaard

allebei...als je met Wi-Fi bent verbonden via Wi-Fi...ben je er niet mee verbonden dan via GPRS...
  #10  
Oud 28 March 2008, 10:35
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Berichten: 99
Standaard

Gebruikt hij dan data via gprs dat je weet of kijkt alleen naar de gsm masten ?

Oftewel kost het je elke keer geld ?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[OS3] Locate me werkt niet? Reloader iPhone algemeen 1 22 June 2009 12:58
[Twinkle] native iphone twitter + locate me functie coolhva Jailbreak apps en thema's 6 24 December 2008 13:33
Locate werkt niet meer vanwege mindere ontvangst? Fritzie iPhone algemeen 0 22 July 2008 14:22
1.1.3 Google maps "locate me" werkt niet pcmarket Unlock [archief] 27 8 March 2008 22:18
Locate me werkt niet onder 1.1.3 eddonkers iPhone algemeen 11 3 March 2008 14:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:59.