Het grote iOS5 topic

Het grote iOS5 topic discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Deel hier je mening over iOS5 nu hij officieel uit is. Dit topic wordt het algemene topic. Echt specifieke problemen graag een apart topic voor ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 12 October 2011, 09:50
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard Het grote iOS5 topic

Deel hier je mening over iOS5 nu hij officieel uit is. Dit topic wordt het algemene topic. Echt specifieke problemen graag een apart topic voor maken, voor de rest hier graag je berichten neer zetten. Alles zal ook naar dit topic verplaatst worden.

Modbreak:
Dat het langt duurt om te downloaden, geloof ik graag, heel de wereld is momenteel aan het downloaden. Dit dus niet melden aub Scheelt ons mod's weer wat werk.



Veel plezier met de nieuwe iOS mensen

Laatst gewijzigd door WDS001; 12 October 2011 om 20:36.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 October 2011, 09:56
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.467
Standaard

Misschien kan "De grootste iPhone-site van de Benelux" ook melden wanneer iOS 5 in Belgi te downloaden is
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 12 October 2011, 10:01
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Ik ga er van uit dat de mensen wel weten dat BE en NL zich in dezelfde tijdzone bevinden.
Maar misschien kunnen ze de titel nog wijzigen...
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #4  
Oud 12 October 2011, 10:11
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.467
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wouter1981 Bekijk bericht
Ik ga er van uit dat de mensen wel weten dat BE en NL zich in dezelfde tijdzone bevinden.
Maar misschien kunnen ze de titel nog wijzigen...
Laat maar zitten, wij zijn dat gewoon "Pour les Flamands la mme chose"
  #5  
Oud 12 October 2011, 15:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2011
Berichten: 7
Standaard

Hoogstwaarschijnlijk zal iOS5 19:00 Nederlandse tijd beschikbaar komen.
  #6  
Oud 12 October 2011, 16:05
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Die "verhollandsing" komt meer en meer voor op iPC.
  #7  
Oud 12 October 2011, 16:13
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Voor zover ik me kan herinneren werd en wordt er steeds over "Nederlandse tijd" gesproken. Niet onlogisch, want het is ook iPhoneclub.nl.

En probeer het maar eens op een andere manier te zeggen waarbij het even eenvoudig blijft... 19:00 West-Europese tijd klopt niet. Je kan Midden-Europese tijd zeggen of GMT+2, maar dan weet de helft van de lezers al niet meer waarover het gaat
  #8  
Oud 12 October 2011, 16:32
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Niet onlogisch, want het is ook iPhoneclub.nl.
Ach, we zijn aan het mierenneuken op de grootste iPhone site van Benelux
Maar het gaat vooral om de ongelukkig gekozen topictitel.
  #9  
Oud 12 October 2011, 16:40
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Ach, we zijn aan het mierenneuken op de grootste iPhone site van Benelux
Maar het gaat vooral om de ongelukkig gekozen topictitel.
Geen probleem, dat kan aangepast worden (althans, hier op het forum)
  #10  
Oud 12 October 2011, 17:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2010
Locatie: Stadskanaal
Berichten: 15
Stuur een bericht via MSN naar Jopie89
Standaard

Volgens iOS Firmware (en dan bij Historical) is de trend wel dat de nieuwe iOS steeds iets later vrijgegeven wordt. Ik gok dan ook op 19:34 NL/BE/LUX/GMT+2 tijd
  #11  
Oud 12 October 2011, 19:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2011
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jopie89 Bekijk bericht
Volgens iOS Firmware (en dan bij Historical) is de trend wel dat de nieuwe iOS steeds iets later vrijgegeven wordt. Ik gok dan ook op 19:34 NL/BE/LUX/GMT+2 tijd
Zoals ik zei
  #12  
Oud 12 October 2011, 19:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2010
Locatie: Stadskanaal
Berichten: 15
Stuur een bericht via MSN naar Jopie89
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArnoldKoster Bekijk bericht
Zoals ik zei
Zoals jij dus helemaal niet zei... De kans is namelijk zeer groot dat hij er niet om 19:00 uur is. Als je nou had gezegd dat ie na 19:00 uur beschikbaar kwam had je gelijk gehad . (maar dat is net zoiets als zeggen dat iOS5 verschijnt na het moment waarop ik op versturen klik )
  #13  
Oud 12 October 2011, 19:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2009
Locatie: Landsmeer
Berichten: 4
Standaard

Apple iOS 5 Release: Update Goes Live At 10 a.m. PDT



If Shoesmith's prediction is correct, global users can expect the update at the following local times:
  • Baghdad: 8 p.m.
  • Beijing: 1 a.m.
  • Berlin: 7 p.m.
  • Boston: 1 p.m.
  • Cairo: 7 p.m.
  • Chicago: 12 p.m.
  • Denver: 11 a.m.
  • Dubai: 9 p.m.
  • Hong Kong: 1 a.m.
  • Indianapolis: 1 p.m.
  • Jerusalem: 7 p.m.
  • London: 6 p.m.
  • Los Angeles: 10 a.m.
  • Moscow: 9 p.m.
  • New York: 1 p.m
  • Rome: 7 p.m.
  • Tokyo: 2 a.m.
  • Sydney: 4 a.m.
The rumor aligns nicely with Apple's history of software releases, as the company originally released iOS 2, 3, and 4 at 10 a.m. Cupertino, Calif., time.
  #14  
Oud 12 October 2011, 19:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2011
Berichten: 16
Standaard

Nog een kwartier!

EDIT: Oke, sorry voor deze nuttelose spam maar ik kan niet wachten.
  #15  
Oud 12 October 2011, 19:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 May 2011
Locatie: Belen-Turkiye
Berichten: 6
Stuur een bericht via Skype™ naar bulo
Standaard

Nog 10 minuten.
  #16  
Oud 12 October 2011, 19:51
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Locatie: Oost Souburg (zeeland)
Berichten: 230
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Boosterz Bekijk bericht
Nog een kwartier!
Als je goed het gelezen bij aple ios 5 is uitgesteld
  #17  
Oud 12 October 2011, 20:00
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2010
Locatie: Belgie
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dantis Bekijk bericht
Als je goed het gelezen bij aple ios 5 is uitgesteld
probeer dit hier eens te lezen
  #18  
Oud 12 October 2011, 20:00
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2011
Berichten: 5
Question uitgesteld??

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dantis Bekijk bericht
Als je goed het gelezen bij aple ios 5 is uitgesteld

uit gesteld?? wanneer komt hij dan
  #19  
Oud 12 October 2011, 20:01
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 August 2009
Locatie: rotterdam
Berichten: 204
Stuur een bericht via MSN naar iDMi Stuur een bericht via Skype™ naar iDMi Send a message via twitter to iDMi
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yannick1230 Bekijk bericht
uit gesteld?? wanneer komt hij dan
hoe groot moet die smile zijn die er bij staat... laat je niet gekmaken...
__________________
iPhone 5 [6.1 JB] iPhone 4S [6.1] iPad 2 Wi-Fi [6.1] iPod touch 2G [4.2.1] iMac 24" [Lion] MacBook Pro 15" [Lion]
  #20  
Oud 12 October 2011, 20:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2011
Berichten: 16
Standaard

Trollollol.
Reageren

Labels
ios5 updaten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Video: Het Grote Video Topic berty Muziek, foto & video 2 8 May 2011 18:12
Het grote sportarmbanden-topic antimaterie iPhone accessoires en onderdelen 29 4 November 2010 10:40
Het Grote Goedemorgen topic sossienl Chat en geruchten 805 10 March 2009 10:33
Het grote Push Topic tbeumer@ iPhone algemeen 2 16 August 2008 00:52
Het grote verveling topic... dedafmonteur Chat en geruchten 26 26 May 2008 01:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:44.