gesprekken selecteren op iphone

gesprekken selecteren op iphone discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb 2 abonnementen en nummers verdeeld over 2 mobiele telefoons ( beiden Proximus , BelgiŽ ) 1 zit continu in de auto en ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 October 2011, 15:59
Banned
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2009
Berichten: 10
Standaard gesprekken selecteren op iphone

Ik heb 2 abonnementen en nummers verdeeld over 2 mobiele telefoons ( beiden Proximus , BelgiŽ )

1 zit continu in de auto en ik schakel oproepen via de iphone door naar de wagen als ik aan het rijden ben door middel van 2 x aan/uit knop

Nu lukt dit niet meer en schakelt hij de oproepen door naar de voicemail

Iemand een idee hoe ik dit opnieuw kan wijzigen naar men tweede nummer?

slechtste geval , SIM eruit , in met behulp van adapter in andere gsm plaatsen en daar de doorschakeling instellen , want dit is weer iets wat een iphone niet kan standaard

Maar ben benieuw of jullie een andere oplossing kennen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 October 2011, 16:43
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2009
Locatie: Belgie
Berichten: 215
Standaard

Duo simkaart vragen misschien.
1 Nr voor 2 simkaarten.
Opgelet er kan maar 1 actief zijn.

Of uw mailbox uitzetten is een andere oplossing...
  #3  
Oud 14 October 2011, 22:19
Banned
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2009
Berichten: 10
Standaard

Bedankt voor je reactie maar wat je zegt is naast de kwestie

Ik heb al alle iphones gehad en heb dit steeds perfect op deze manier gebruikt, maar sinds enkele weken werkt het niet meer.

Duo sim is compleet achterhaald en enkel zinvol voor data abonnementen en zo heb ik er ook 2.

Zal wel men eigen oplossing gebruiken: dus gewoon instellen op ander toestel en dan sim terug in iphone4s die ik net heb opgehaald in Duitsland. Neemt niet weg datApple achter staat op sommige vlakken zelfs in vergelijking met pakweg een nokia 3210 van 14 jaar geleden en dit is 1 van die punten voor mij
  #4  
Oud 17 October 2011, 19:40
Banned
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2009
Berichten: 10
Standaard

Tip voor mensen die gesprekken willen selecteren of doorsturen naar ander nummer

Sim eruit ( bij iphone 4(s) adaptor kopen voor micro sim -> sim )

In eender welke gsm plaatsen en daar de doorschakelopties selecteren

Doorschaken bij in gesprek : ander nummer instellen

Sim terug in iphone

Als je nu een oproep krijgt en je drukt 2x aan/uit knop, dan schakelt hij deze door naar het nummer dat jij invoerde en niet naar de voicemail zoals standaar gebeurt

Dit is een instelling voor de provider en niet zo zeer voor de iphone als je het mij vraagt , alleen laat apple het na om deze eenvoudige keuze mogelijkheid in IOS op te nemen

Hopelijk heeft iemand anders er ook wat aan
  #5  
Oud 17 October 2011, 20:02
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2011
Berichten: 67
Standaard

Er bestaat bij Nederlandse providers toch ook de mogelijkheid om via een hele serie netwerk commando's een telefoontje door te laten schakelen naar een ander nummer bij geen gehoor, in gesprek of buiten bereik e.d.?

Heb ik ook gedaan met mijn voicemail instelling zodat die nu naar het voicemail systeem van mijn bedrijf gerouteerd worden; dat is qua opties namelijk veel uitgebreider dan de standaard voicemail van telecom providers.

Ik zit bij Vodafone en die heeft dit er voor staan:

Hoe stel ik een doorschakeling 'bij in gesprek' in?
Onderstaande code kun je gebruiken om een doorschakeling in te stellen als je in gesprek bent. Wil je weten of deze doorschakeling actief is, dan kun je de status opvragen via *#67#.
Doorschakelen als je in gesprek bent:**67*gewenst nummer#
Deze doorschakeling opheffen: ##67#

Te vinden op deze site: Vodafone Klantenservice - Waarmee kunnen we je helpen?
  #6  
Oud 17 October 2011, 20:11
satwolf's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2010
Locatie: Genk, BelgiŽ
Berichten: 176
Standaard

Dit komt van de Proximus site.


U kunt de oproepdoorschakeling naar uw gsm activeren via het menu van uw gsm of met behulp van de volgende standaardcodes:

Naar een ander nummer Activeren Uitschakelen
U antwoordt niet Vorm **61*+32 ander nummmer# en druk op Verzenden Vorm ##61# en druk op Verzenden
Uw gsm krijgt geen signaal Vorm**62*+32 ander nummer# en druk op Verzenden Vorm ##62# en druk op Verzenden
Uw gsm is bezet Vorm**67*+32 ander nummer# en druk op Verzenden Vorm ##67# en druk op Verzenden
U wilt alle oproepen doorschakelen zonder onderscheid
Vorm **21*+32 ander nummer# en druk op Verzenden
Vorm ##21# en druk op Verzenden
U wilt weten welke doorschakelingen geactiveerd zijn
Vorm *#(code)# en druk op Verzenden


Uw oproepen worden standaard doorgeschakeld na 15 seconden. Hebt u een abonnement, dan kunt u de doorschakelingstijd wijzigen tussen 5 en 30 seconden. Voer daartoe bij de activering van de doorschakeling het aantal gewenste seconden in als volgt: vorm**61*+32 ander nummer**aantal seconden# en druk op Verzenden.
__________________
Als iedereen mekaar helpt,zijn er geen problemen meer.
  #7  
Oud 18 October 2011, 12:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2011
Berichten: 67
Standaard

volgens mij zij dit inderdaad gewoon standaard netwerk codes die nagenoeg overal werken.. Bij Vodafone doe je de andere codes (naast "In bezet") net zoals bij Proximus.

In ieder geval handiger dan met je SIM te gaan klooien..
  #8  
Oud 18 October 2011, 14:24
Banned
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2009
Berichten: 10
Standaard

Dat had waarschijnlijk ook gewerkt, maar heb het nu zo opgelost.

Echt geklooi was het niet, moest sim toch van iphone4 overzetten naar men iphone4s , alleen tussenstop gemaakt in oude nokia met een adaptor setje dat ik toch gekregen had bij een aankoop van cases in china ;-)

Hoe dan ook : ik heb de codes van proximus genoteerd en zal ze een volgende keer gebruiken.

Bedankt voor de reacties
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
netwerk selecteren marctolate KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 1 11 September 2011 18:38
Netwerk selecteren Doblie iPhone algemeen 7 1 January 2009 22:51
netwerk selecteren biggy6 Overige providers Nederland 0 10 May 2008 18:27
MMS - Afbeelding selecteren? DertKesh iPhone algemeen 1 16 January 2008 22:42
Kan 1.0.2 niet selecteren??? Koes Unlock [archief] 4 31 October 2007 21:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:52.