3GS trouble

3GS trouble discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een 3gs gekocht via MP die vast zat op het apple logo. Nou heb ik deze gemakkelijk kunnen herstellen via itunes . ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 October 2011, 14:52
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 April 2011
Locatie: Deventer
Berichten: 115
Angry 3GS trouble

Hallo,
Ik heb een 3gs gekocht via MP die vast zat op het apple logo.
Nou heb ik deze gemakkelijk kunnen herstellen via itunes. Nou zit ik met het volgende. Volgens mij staat er nu iOS 5 op (teminste dat is de enige die ik kan kiezen als ik op shift+herstellen druk in itunes. De rest van 3.0 tot aan 4.3.5. krijg ik fout code 3194) op het moment dat ik hem dus herstel via itunes moet ik op een gegeven moment mijn 3GS gaan configureren. Bij het itunes stekkertje aangekomen geeft op een gegeven moment itunes aan dat er geen sim-kaart inzit terwijl dat wel het geval is. Als ik hem vervolgens wil jailbreaken via redsn0w is de enige compatibale ipsw 4.2.1. om vervolgens lekker vast telopen.
Na 3 dagen toch besloten een andere kijk erop te vragen via het forum.
Alvast bedankt allemaal.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 October 2011, 15:28
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Als je de SHSH blobs (unieke handtekening van elke versie voor elke iPhone, 4.3.3 etc.) van die iPhone op iOS4 niet hebt, kun je niet downgraden. Kortom je kan alleen de nieuwste versie van iOS installeren op je iPhone.

Voor meer info over SHSH blobs, ff googlen
  #3  
Oud 23 October 2011, 16:06
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 April 2011
Locatie: Deventer
Berichten: 115
Standaard

okay,
ik had namelijk alles al gedownload van de 3gs en niets werkte.
ik heb ook een paar 3g toestellen liggen en op deze kan ik net opzetten wat ik wil.
mijn iOS komt allemaal van iPod, iPhone and iPad Firmware Download
  #4  
Oud 23 October 2011, 16:07
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.855
Standaard

Op de 3G kun je alles onder 4.0 wel zonder SHSH blobs installeren...
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #5  
Oud 23 October 2011, 16:09
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 April 2011
Locatie: Deventer
Berichten: 115
Standaard

hier ben ik inmiddels achter ja, ik snap alleen nog niet waarom redsn0w alleen mogelijk is met 4.2.1. en dus niet met 5.0

En dan nog altijd geen oplossing gevonden maar we zoeken verder

nu net nog maar eens redsn0w eroverheen gegooid na vele malen;
please wait ...
stond er in eens
[FTL :MSG] FTL_Open [OK]
Mounting rootfs as read-only...
ERROR!


en hij zit weer vast

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 23 oktober 2011 om 17:29 ----------

ik was nog 1 dingetje vergeten tevertellen zie ik nu net. De iPhone ziet geen simkaart op dit moment. Er staat alleen zoeken links boven in en na een tijdje geen service. Dit gaat zo met als wel zonder simkaart.
En ik vermoed dat dit te maken heeft gehad met de restore.
  #6  
Oud 23 October 2011, 17:59
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

Ik zou gewoon de iPhone in DFU Mode zetten en dan herstellen naar de laatste software (iOS 5 dus). Als je een foutmelding krijgt (3194) moet je even een regeltje in je Hosts file aanpassen. Als dit het geval is zeg het dan even.
  #7  
Oud 23 October 2011, 18:15
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

DFU - iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS
  #8  
Oud 23 October 2011, 18:19
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 April 2011
Locatie: Deventer
Berichten: 115
Standaard

dit werkt helaas ook niet ik krijg er geen fout melding op iPhone wordt netjes hersteld alleen hij ziet niet of er wel of geen simkaart inzit en gaat gelijk zoeken ook zonder simkaart. En itunes zegt weer er zit geen simkaart in de telefoon ook als er wel een simkaart inzit
  #9  
Oud 23 October 2011, 18:29
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Ook geprobeerd met een andere sim-kaart?
  #10  
Oud 23 October 2011, 18:35
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 April 2011
Locatie: Deventer
Berichten: 115
Standaard

dfu weet ik wel hoe dat moet anders werkt redsnow en greenpoison ook niet.
simkaarten tot nu toe geprobeerd;
t-mobileicon
Vodafoneicon
telforticon
kpnicon
deze kaartje werken wel in de 3g toestellen die ik hier heb liggen
maar die 3gs :S
Ik heb er net een keertje greenpois0n rc6.1 overheen laten lopen
ook die kan er niks mee.
hij begint aan de jailbreak
er gebeurt van alles op het toestel
de eerste 4 regels staan verschillende dingen "not found"
daarna gaat het verder en blijft hij vast staan op een scherm met alleen tekst en reboot ook niet.
  #11  
Oud 24 October 2011, 09:39
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 April 2011
Locatie: Deventer
Berichten: 115
Standaard

Zo het is eindelijk gelukt in de telefoon te komen. Nieuwe iPad baseband geinstalleerd, gedeactiveerd
en voila hij werkt weer.
iedereen bedankt voor de info en de inkijk

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 24 oktober 2011 om 09:58 ----------

Edit:
Dacht ik....... tot ik met de telefoon aan de gang ging en er achter kwam dat ik geen Wi-Fi meer heb.
ik kan ook niet in het Wi-Fi menu komen

Laatst gewijzigd door NicolaasR; 24 October 2011 om 09:56.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
WI-FI Trouble gcmdejong iPhone algemeen 0 16 February 2011 23:48
big trouble haelters.thierry iPhone algemeen 1 25 October 2009 14:13
Toetsen trouble pim127 iPhone algemeen 20 15 May 2008 08:33
waar bubble trouble donwloaden ?? leon-44# Jailbreak apps en thema's 1 18 November 2007 13:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:23.