Probleem iPhone 4S - Mobistar - EDGE

Probleem iPhone 4S - Mobistar - EDGE discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Sinds vandaag trotse eigenaar van iPhone 4S, alleen duikt volgend probleem op: Voordien kon ik kiezen of ik 3G aan of uit wou zetten, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 October 2011, 12:25
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 3
Standaard Probleem iPhone 4S - Mobistar - EDGE

Hallo,

Sinds vandaag trotse eigenaar van iPhone 4S, alleen duikt volgend probleem op:

Voordien kon ik kiezen of ik 3G aan of uit wou zetten, los van mobiel dataverkeer.
Deze optie is helaas weggevallen, dus kan ik niet opteren voor te werken op EDGE.
Ofwel Geen data ofwel altijd met 3G aan?
Vervelende keuze lijkt me, aangezien 3G toch serieus wat meer verbruikt.
Nog iemand problemen daarmee? Oplossingen voor?
Of ligt dit aan het nieuwe Atennesysteem?

Alvast bedankt!

Roland
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 October 2011, 12:27
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 May 2010
Berichten: 181
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door epicurien Bekijk bericht
Hallo,

Sinds vandaag trotse eigenaar van iPhone 4S, alleen duikt volgend probleem op:

Voordien kon ik kiezen of ik 3G aan of uit wou zetten, los van mobiel dataverkeer.
Deze optie is helaas weggevallen, dus kan ik niet opteren voor te werken op EDGE.
Ofwel Geen data ofwel altijd met 3G aan?
Vervelende keuze lijkt me, aangezien 3G toch serieus wat meer verbruikt.
Nog iemand problemen daarmee? Oplossingen voor?
Of ligt dit aan het nieuwe Atennesysteem?

Alvast bedankt!

Roland
Kun je dat eens onderbouwen, want ik denk juist het tegenovergestelde.
  #3  
Oud 28 October 2011, 14:17
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Het klopt; bij de 4s kan je 3G niet uitschakelen.
Het zoekt vanzelf altijd het sterkste signaal.
Tgoh ja, waarom op da trage edge als je 3G kan hebben? Ik heb externe batterij gekocht, probleem meteen opgelost.

Dannyro; 3G zuipt het meeste van allemaal, edge en Wi-Fi surfen verbruikt minder batterij.
  #4  
Oud 28 October 2011, 14:21
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 3
Standaard

Turn 3G on or off (GSM models):
Choose General > Network, then tap to turn 3G on or off.
Using 3G loads Internet data faster in some cases, but may decrease battery performance. If you’re making a lot of phone calls, you may want to turn 3G off to extend battery performance.

Komt rechtstreeks uit de handleiding van de iPhone.
Dit is algemeen geweten dat 3G gewoon meer batterij verbruikt.


En uiteraard moest het niet duidelijk zijn geweest... het batterijverbruik, niet data.

Apotheosis --> Whatsapp, e-mail en simpele websites zijn perfect te laden via EDGE.
Een externe batterij is geen optie voor mij, aangezien ik het design niet wil verpesten.
Ik hoop dat er toch nog een software-fix (indien mogelijk) komt. Anders kom ik de dag niet uit met mijn iPhone.
Alvast bedankt voor de reactie.
  #5  
Oud 28 October 2011, 14:34
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door epicurien Bekijk bericht
Turn 3G on or off (GSM models):
Choose General > Network, then tap to turn 3G on or off.
Using 3G loads Internet data faster in some cases, but may decrease battery performance. If youre making a lot of phone calls, you may want to turn 3G off to extend battery performance.

Komt rechtstreeks uit de handleiding van de iPhone.
Dit is algemeen geweten dat 3G gewoon meer batterij verbruikt.


En uiteraard moest het niet duidelijk zijn geweest... het batterijverbruik, niet data.

Apotheosis --> Whatsapp, e-mail en simpele websites zijn perfect te laden via EDGE.
Een externe batterij is geen optie voor mij, aangezien ik het design niet wil verpesten.
Ik hoop dat er toch nog een software-fix (indien mogelijk) komt. Anders kom ik de dag niet uit met mijn iPhone.
Alvast bedankt voor de reactie.
Het design? Wa heeft dat er nu mee te maken? Bij mij is het een externe batterij die je gewoon aansluit zoals je je iphone int stopcontact steekt, tis geen case mee batterij in.
En ik weet ook wel wat je op edge kan .
Veel plezier met je 4s.
  #6  
Oud 28 October 2011, 14:39
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 3
Standaard

Ja mss wel.
Maar heb toch gehoord dat de performance van de batterij toch zwaar achteruit gaat als je zo'n externe batterij's er aanhangt. Voor de rest heel tevreden.
Al lijkt mij dit toch simpel op te lossen met software.

Jij ook veel plezier.
  #7  
Oud 28 October 2011, 14:39
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.474
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door epicurien Bekijk bericht
Ik hoop dat er toch nog een software-fix (indien mogelijk) komt. Anders kom ik de dag niet uit met mijn iPhone.
Met een software fix gaan we er niet komen denk ik. De enigste oplossing is de thans bekende wetten van de fysica te veranderen, hoe meer bandbreedte hoe meer energie.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
edge werkt niet met mobistar thewitten Mobistar 8 14 March 2009 01:21
Edge troubles met Mobistar jurgencleuren Mobistar 2 30 September 2008 16:19
Edge en Mobistar LucVG Mobistar 11 3 September 2008 22:28
grps/edge bij mobistar mxcrosserkeuh Archief 0 24 April 2008 17:41
Mobistar - Edge icoontje! Brutality Archief 3 26 March 2008 17:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:55.