Activeren iPhone 4s

Activeren iPhone 4s discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) He Allemaal, Morgen is het dan eindelijk zo ver, ik ga mijn nieuwe iPhone 4s in ontvangst nemen. Echter heb ik een vraagje alvast; Momenteel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 31 October 2011, 10:18
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: El Arenal, Mallorca
Berichten: 95
Standaard Activeren iPhone 4s

He Allemaal,

Morgen is het dan eindelijk zo ver, ik ga mijn nieuwe iPhone 4s in ontvangst nemen.
Echter heb ik een vraagje alvast;

Momenteel heb ik een HTC Legend, met een normale SIM. Klant bij Vodafone. De iPhone heb ik via T-Mobile besteld, mijn contract zal daar ongeveer over een maand beginnen. Oftewel; de Micro-Sim van T-Mobile is nog niet actief, tenzij ik daar specifiek om vraag met een tijdelijk telefoonnummer, maar dat wil ik niet.

Gisteren ben ik een Micro-Sim (nog niet geactiveerde abonnementskaart) gaan halen in een winkel. Ik hoef dinsdag maar een belletje te geven, het simkaart nummer door te geven en hij wordt voor me geactiveerd. Mijn abonnement zit dat op de Vodafone Micro-Sim, noodzakelijk tot dat mijn T-Mobile in zal gaan.

Maar nu!
Morgen komt de iPhone tussen 08:30 - 13:00u op mijn werk. Om 14:00u rijd ik vanaf mijn werk door naar Schiphol om voor een paar dagen naar Duitsland te gaan, voor mijn werk.
Moet ik mijn laptop mee nemen voor het activeren van de iPhone of kan ik hem activeren via het toestel door puur het nieuwe simkaartje er in te doen?
Ik heb de laptop namelijk verder niet nodig in het buitenland, dus neem hem liever niet mee.

Ik hoor jullie graag!

Gr, Willem
__________________
"Kijk om je heen en wees blij.."
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31 October 2011, 10:57
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 May 2008
Berichten: 37
Standaard

alleen via Wi-Fi volgens mij, zonder computer
__________________
Without Jailbeak no Iphone Excitement. IT no simlock
  #3  
Oud 31 October 2011, 11:09
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: El Arenal, Mallorca
Berichten: 95
Standaard

Wi-Fi is ook geen probleem, ik heb een Wi-Fi netwerk op mijn werk en anders vast nog wel op schiphol!
Edit; moet het natuurlijk alleen wel zeker weten dat ik geen laptop nodig heb....
  #4  
Oud 31 October 2011, 11:42
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2010
Berichten: 5
Standaard

Ik heb hem zonder de laptop geactiveerd, maar Wi-Fi is inderdaad wel noodzakelijk! Veel plz met je nieuwe mobiel
  #5  
Oud 31 October 2011, 12:07
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: El Arenal, Mallorca
Berichten: 95
Standaard

Dan ga ik de gok maar nemen om mijn laptop thuis te laten en van harte hopen dat het gaat werken.
Ik heb hier geen iTunes account voor nodig ofzo? Dat ik ergens voor moet inloggen via Wi-Fi?

En bedankt trouwens ;-)
  #6  
Oud 31 October 2011, 12:39
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2010
Berichten: 5
Standaard

Je kunt tijdens activeren via de iphone4S inloggen op je bestaande Itunes account of een nieuwe aanmaken. (allemaal zonder laptop)
  #7  
Oud 31 October 2011, 12:44
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: El Arenal, Mallorca
Berichten: 95
Standaard

Super, bedankt!
Hoeft mijn vriendin haar stoffige laptop niet uit de kast te halen en kan ik gewoon gebruik maken van m'n abonnement + telefoon in Duitsland.
Risico was natuurlijk dat ik m'n MicroSIM liet activeren, de iPhone activatie mis zou gaan en ik dan beide toestellen niet meer kan gebruiken!

Bedankt voor jullie hulp!
  #8  
Oud 1 November 2011, 12:33
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: El Arenal, Mallorca
Berichten: 95
Standaard

Probleem!
Het is nu dus zo ver, echter blijft hij op het Wi-Fi scherm. Ik heb locatievoorzieningen aan gezet. Bij het volgende scherm geeft ie aan welke Wi-Fi verbinding ik wil gebruiken. Dat doe ik maar hij gaat niet verder???

Plz hulp voor mijn vliegtuig vertrekt !
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Activeren iPhone 4? Ozjifu iPhone algemeen 1 20 April 2011 23:38
Iphone activeren marjolijn1980 Archief 3 30 March 2010 21:55
iPhone Activeren Gkidstyle Archief 1 5 September 2009 14:02
Iphone activeren kvh-078 iPhone algemeen 3 14 March 2009 16:18
[iPhone 1.1.2]Activeren Kersentaart Archief 4 31 January 2008 18:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:53.