iPhone 4S - een cijfer 1 bij Instellingen??

iPhone 4S - een cijfer 1 bij Instellingen?? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Misschien een domme vraag... maar hoe krijg ik die 1 weg? ik heb ios 5.0.1 dus van de software update kan het niet zijn....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 November 2011, 20:14
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 27
Exclamation iPhone 4S - een cijfer 1 bij Instellingen??

Misschien een domme vraag... maar hoe krijg ik die 1 weg? ik heb ios 5.0.1 dus van de software update kan het niet zijn.

Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 November 2011, 20:31
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

Hmm ga eens naar Instellingen > Algemeen > Software-update. Misschien dat ie zich dan realiseert dat je al 5.0.1 hebt.
  #3  
Oud 16 November 2011, 20:33
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 27
Standaard

Daar ben ik ook al 10x geweest.. hij geeft gewoon iOS 5.0.1 De software is up-to-date aan.
  #4  
Oud 16 November 2011, 20:37
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

Dan zou het misschien van iets anders zijn maar ik zou niet weten wat. Telefoon al eens opnieuw opgestart?
  #5  
Oud 16 November 2011, 20:38
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 27
Standaard

yep vaker..
  #6  
Oud 16 November 2011, 20:43
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

Zou het eerlijk gezegd niet weten dan Een soft reset misschien?
  #7  
Oud 16 November 2011, 20:44
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 27
Standaard

Das de laaatste oplossing die ik mij kan bedenken, en dat is niet een leuke
  #8  
Oud 16 November 2011, 21:26
kommer1967's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 November 2011
Locatie: Houten
Berichten: 64
Standaard

Heb ik ook gehad met de iPod Touch 4,
Na een harde reset is die 1 weg.
Succes.
__________________
iPhone 7 Plus 128GB, iPad Pro 10.5inch 512GB 4G, MacBook Pro Touch Bar 13inch 2017, iMac 21inch 4K 2017, TV 4,  Watch Edition 42mm
  #9  
Oud 16 November 2011, 21:27
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

Worth a try..

Citaat:
Een harde reset kan je uitvoeren door de homeknop en de standbyknop tegelijk ingedrukt te houden tot het scherm van je iPhone zwart wordt.

Een harde reset is niet schadelijk en je verliest evenmin gegevens. Een harde reset is dus vergelijkbaar met een reboot, maar dan beter. Meestal is dit de oplossing voor iPhones die vreemd doen, of niet reageren.
  #10  
Oud 16 November 2011, 21:51
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 November 2011
Berichten: 2
Stuur een bericht via Skype™ naar Andoni
Standaard

Kan je ook de 1 weghalen voor de software-update naar 5.0.1? Ik wil namelijk in het kort jailbreaken..
  #11  
Oud 28 November 2011, 20:45
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Andoni Bekijk bericht
Kan je ook de 1 weghalen voor de software-update naar 5.0.1? Ik wil namelijk in het kort jailbreaken..
heb harde reset gedaan maar krijg de 1 niet weg
  #12  
Oud 1 February 2012, 15:46
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2009
Berichten: 31
Standaard

Ik heb er ook last van bij mijn iphone 3gs. Inmiddels al een oplossing? Mijn telefoon draait op 5.0.1. met een jailbreak
  #13  
Oud 1 February 2012, 19:03
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2010
Berichten: 566
Send a message via twitter to kokkie44
Standaard

Je hebt een jailbreak toegepast, zie ik, weet je zeker dat het niet een update van een app uit Cydia is?
__________________
iMac 27" i5 iPhone 6 16gb iPad 3 wi-fi 16gb
  #14  
Oud 1 February 2012, 19:56
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2009
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kokkie44 Bekijk bericht
Je hebt een jailbreak toegepast, zie ik, weet je zeker dat het niet een update van een app uit Cydia is?
Weet heel zeker dat het niet een update van cydia is want die is ook helemaal up to date. Heb alles geopend in in de app instellingen maar zie het nergens staan.
  #15  
Oud 1 February 2012, 19:58
jpwg001's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2011
Locatie: Eindhoven
Berichten: 824
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door royvdmeer Bekijk bericht
Weet heel zeker dat het niet een update van cydia is want die is ook helemaal up to date. Heb alles geopend in in de app instellingen maar zie het nergens staan.
Je kunt die badge niet dieper in het menu terugvinden? Ik bedoel als je wat verder in de menustructuur gaat kijken.
  #16  
Oud 1 February 2012, 20:00
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2009
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jpwg001 Bekijk bericht
Je kunt die badge niet dieper in het menu terugvinden? Ik bedoel als je wat verder in de menustructuur gaat kijken.
Nope alles gecheckt. Dat 1tje kwam er voor het eerst te staan toen in mijn iphone via Wi-Fi sychroniseerde.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen cijfer bij mail-icoon bij IOS 5 friesbertie iPhone algemeen 0 19 October 2011 12:36
iPhone 3GS: Aanbieder instellingen updaten bij geunlockte Iphone kingkoen2 Unlock 1 24 December 2010 07:43
Hoe kom ik bij geavanceerde instellingen van een mailaccount nico_van_wijk Archief 3 25 December 2009 22:35
Wat voor een cijfer geef jij de iPhone? bjorntje Chat en geruchten 30 10 December 2009 07:03
cijfer bjorntje Chat en geruchten 0 20 June 2008 16:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:18.