iPhone 4S 3G

iPhone 4S 3G discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoe merk ik dat mijn iPhone 4S op het 3G netwerk zit? Enige wat ik zie is 4 strepen en Telfort NL bovenin. Mvg,...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 November 2011, 14:52
Caneezy's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 December 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 63
Stuur een bericht via Skype™ naar Caneezy Send a message via twitter to Caneezy
Standaard iPhone 4S 3G

Hoe merk ik dat mijn iPhone 4S op het 3G netwerk zit?
Enige wat ik zie is 4 strepen en Telfort NL bovenin.

Mvg,
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 November 2011, 15:10
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2009
Locatie: regio Oss (Nbr)
Berichten: 87
Standaard

dan staat er naast telford NL:
3G
(staat op dezelfde plaats als normaal ook het Wi-Fi teken staat)

grtz
flea
  #3  
Oud 26 November 2011, 15:10
Caneezy's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 December 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 63
Stuur een bericht via Skype™ naar Caneezy Send a message via twitter to Caneezy
Standaard

Ik zie dat niet, ik zie geen 3G of iets dergelijks, hoe kan dat?
  #4  
Oud 26 November 2011, 15:24
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2010
Berichten: 23
Standaard

Heb je mobiel internet wel aanstaan ?
  #5  
Oud 26 November 2011, 15:29
Caneezy's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 December 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 63
Stuur een bericht via Skype™ naar Caneezy Send a message via twitter to Caneezy
Standaard

Ah op het moment niet, ben thuis en heb alleen Wi-Fi aan. Ik zag mobiel internet aanzetten om te checken. Thanks
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:31.