3G te zien bovenaan...zit ik nu op internet

3G te zien bovenaan...zit ik nu op internet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb sedert gisteren en iPhone en ik zie bovenaan af en toe 3G staan ... Zit ik dan op internet? Ik heb dat in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 December 2011, 09:12
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2011
Locatie: Roeselare
Berichten: 34
Standaard 3G te zien bovenaan...zit ik nu op internet

Ik heb sedert gisteren en iPhone en ik zie bovenaan af en toe 3G staan ... Zit ik dan op internet? Ik heb dat in ieder geval niet zelf gedaan! Wie kan mij hier een beetje uitleg geven . Dank u
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 December 2011, 09:16
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.088
Standaard

Als je 3G ziet staan ben je verbonden met een mobiel datanetwerk van de 3de generatie (UMTS/HSPDA).

Als er nu ook nog een paar instellingen kloppen in de iPhone dan kan je ook gebruik maken van het Internet. Probeer het eens door bv. Safari te openen en naar de een of andere webpagina te gaan.

Let wel op! Als je geen data abonnement hebt bij een provider kan dat heel duur worden.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrümmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 24 December 2011, 10:13
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2011
Locatie: Roeselare
Berichten: 34
Standaard

Hey, bedankt voor je reactie. Ik heb dus nog maar net mijn iPad en iPhone en iMac en ik kom van Microsoft.... Dus alles is nieuw voor mij.
Ik heb dus een abonnement bij Mobistar van maar 50 mb ( weinig maar om te beginnen ok) .
Als ik op safari ga op de iPhone vraagt hij om op mijn draadloos internet te gaan , dus dat begrijp ik dat ik dan gewoon op internet ben via mijn Telenet maar ook dat lukt nog niet.
Maar dat zal wel lukken met wat inspanning.
Mag ik ervanuit gaan dat je alleen maar echt op internet zit als je het cirkeltje ziet draaien en dat de melding 3G alleen maar betekent dat je de mogelijkheid hebt om op internet te geraken.

En als ik dan via mijndraadloos op internet ga gebruik ik geen mb van Mobistar maar is het gratis via mijn Telenet.

Ik zal hier nog veel vragen moeten stellen denk ik , sorry! Ik ben in ieder geval heel enthousiast over mijn aankopen'

Groetjes en bedankt om mij te willen helpen.
Floezeke
  #4  
Oud 24 December 2011, 10:22
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.088
Standaard

Gefeliciteerd met de overstap naar Apple Welcome to the "Think Different Club"

Met een 50 MB data abo is het beter om "Mobiele Data" maar uit te zetten in de instellingen van de iPhone. Het 3G icoontje betekent echt alleen maar dat er een 3G dataverbinding beschikbaar is.

Thuis kan je Wi-Fi gebruiken via Telenet en dat kost dus niets (afgezien van het Telenet abo).
  #5  
Oud 24 December 2011, 10:32
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2011
Locatie: Roeselare
Berichten: 34
Standaard

Ok, ik heb dat nu gedaan en kan nu op mijn gemak mijn iPhone verkennen zonder onaangename verrassingen.

Heel erg bedankt
  #6  
Oud 24 December 2011, 10:35
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.088
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Floezeke Bekijk bericht
Ok, ik heb dat nu gedaan en kan nu op mijn gemak mijn iPhone verkennen zonder onaangename verrassingen.
Wel, ja en nee. Ook als Mobiele Data uitstaat gaat er een klein beetje data over 3G gebruikt worden om de verbinding in stand te houden. Dat is helaas niet te vermijden.

Maar een data abo van 50MB is écht héél weinig, dat is zo goed als niets.
  #7  
Oud 24 December 2011, 11:05
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2011
Locatie: Roeselare
Berichten: 34
Standaard

Ja, ik weet het dat het weinig is en ik besef dat ik het zal mogen veranderen voor meer mb, maar je kan dat gelijk wanneer hebben ze gezegd, gelukkig.
Hoe bedoel je niet te vermijden, hoe gaat dat dan als je geen ABO hebt? Komt dat dan apart op je telrekening?
ik heb zo het gevoel dat jij mij hier veel zal kunnen leren, als je dat wil tenminste.
  #8  
Oud 24 December 2011, 11:14
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.088
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Floezeke Bekijk bericht
Hoe bedoel je niet te vermijden, hoe gaat dat dan als je geen ABO hebt? Komt dat dan apart op je telrekening?
Een 3G dataverbinding is een continue verbinding. Om die verbinding continue in stand te houden worden er kleine datapakketjes verstuurd en ontvangen (om het simpel uit te leggen). De UMTS/HSPDA basis cel (sommigen noemen dat "de mast") stuurt ook de radiochip in de iPhone aan om meer of minder vermogen te gebruiken of om te verhuizen naar een andere cel. Ook hiervoor worden kleine datapakketjes gebruikt.

Die kleine datapakketjes worden wel in rekening gebracht of in mindering van de databundel.
  #9  
Oud 24 December 2011, 11:20
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.675
Standaard

Sowieso als je bijv je mail ook ingesteld hebt op je iPhone, wordt er zeker te weten data verstuurd en ontvangen op je iPhone, al doe je er verder niks mee. Best om in instellingen-> algemeen -> netwerk -> mobiele data op UIT te zetten, wil je geen mobiel data verkeer!
  #10  
Oud 24 December 2011, 11:21
» iPhone 7 Plus 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Floezeke Bekijk bericht
Ik heb sedert gisteren en iPhone en ik zie bovenaan af en toe 3G staan ... Zit ik dan op internet? Ik heb dat in ieder geval niet zelf gedaan! Wie kan mij hier een beetje uitleg geven . Dank u
3G staat altijd aan bij de 4S kune je niet uitschakelen, als je het af en toe niet zien ligt dat aan het bereik van 3G dat dan wat minder is
  #11  
Oud 24 December 2011, 11:24
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.675
Standaard

Maar ook het rondje (GPRS icoon) wil zeggen dat je op internet 'zit'!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone valt uit als ik op fabebook of internet zit? ramonastigter iPhone algemeen 8 19 May 2011 15:51
In mail bovenaan geen menu Sanne3 Archief 3 26 January 2010 15:04
Hoe zit het met maximum bedrag voor internet in buitenland? jj5 Internet in buitenland (roaming) 0 1 January 2010 14:55
Icoontje bovenaan iphone scherm BuSTeD Archief 4 15 December 2009 12:08
je met camera iphone opgenomen filmpjes op internet zien mobwoman iPhone Apps 1 3 October 2009 10:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:47.