[Micro-SIM] Vandaag een iphone 4S gehaald gelijk gezeik..

[Micro-SIM] Vandaag een iphone 4S gehaald gelijk gezeik.. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste leden, Vandaag had ik een nieuwe Iphone 4S gekocht bij telefoonkopen.nl gewoon bij hun in de winkel. Die man zei dat ik gewoon nog ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Discussie gesloten

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 27 December 2011, 22:04
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 July 2010
Berichten: 19
Standaard [Micro-SIM] Vandaag een iphone 4S gehaald gelijk gezeik..

Beste leden,

Vandaag had ik een nieuwe Iphone 4S gekocht bij telefoonkopen.nl gewoon bij hun in de winkel.
Die man zei dat ik gewoon nog mijn oude simkaart van mijn 3G kon gebruiken alleen dan moest die geknipt worden.
Dat heeft hij dus gedaan met zo'n apparaatje.

Thuis aangekomen, doe ik mijn oude simkaart erin, die dus geknipt is, en zegt geeft de telefoon aan dat er GEEN simkaart is geinstalleerd..?

Wat kan ik nu doen?
is er een mogelijkheid om dit te fixen?
op de simkaart staat dus gewoon mijn abbo waar ik maandelijk voor betaal..

Hulp?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 December 2011, 22:13
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 February 2011
Locatie: Nederland
Berichten: 316
Send a message via twitter to lolbroeck
Standaard

Welke provider heb je?
Vaak zijn er problemen dat de ribben/strepen die op de SIM zitten niet goed in de tray van de iPhone passen. Je zou nog wat extra bij moeten knippen of een beetje ermee frutten tot 'ie past.
  #3  
Oud 27 December 2011, 22:13
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 702
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS - Zoeken in forums
__________________
Bla bla bla...
  #4  
Oud 27 December 2011, 22:16
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 July 2010
Berichten: 19
Standaard

Heb zelf HI.
de sim past er perfect in, medewerker van Telefoonkopen had het gedaan.
  #5  
Oud 27 December 2011, 22:24
Caneezy's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 December 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 63
Stuur een bericht via Skype™ naar Caneezy Send a message via twitter to Caneezy
Standaard

Even updaten naar iOS 5.0.1 (9A604) die zulke problemen moet verhelpen.
__________________
It's very difficult to be great. Losers prove this point continuously.
  #6  
Oud 27 December 2011, 22:25
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 November 2011
Locatie: Grun
Berichten: 28
Standaard

Het kan zijn dat je instellingen van HI op je iphone moet installeren, eerst automatisch. Als dat niet lukt, dan maar liever handmatisch:
Toestelinstellingen - Hi


Als dat niet lukt, probeer deze tip maar:
Reset je warnings van je iTunes, rechte knop op je iphone bij "Devices".
Sluit je iTunes en ook je iPhone met je oude simkaart erin. Plug weer in, open iTunes en wacht ~30 minuten.
  #7  
Oud 27 December 2011, 22:25
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 July 2010
Berichten: 19
Standaard

De Iphone heb ik al geupgrade, gelijk via Icloud.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 27 december 2011 om 22:34 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door navi24 Bekijk bericht
Het kan zijn dat je instellingen van HI op je iphone moet installeren, eerst automatisch. Als dat niet lukt, dan maar liever handmatisch:
Toestelinstellingen - Hi


Als dat niet lukt, probeer deze tip maar:
Reset je warnings van je iTunes, rechte knop op je iphone bij "Devices".
Sluit je iTunes en ook je iPhone met je oude simkaart erin. Plug weer in, open iTunes en wacht ~30 minuten.

beide geprobeerd, bij de tweede, gebeurde er niks als ik op waarschuwingen opnieuw instellen klik. toch geklikt en gedaan wat u zei. nog niks veranderd.
  #8  
Oud 27 December 2011, 23:06
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2010
Berichten: 364
Standaard

Microsim halen bij je provider.
  #9  
Oud 27 December 2011, 23:12
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 July 2010
Berichten: 19
Standaard

als er geen andere optie is, dan zou ik dat helaas moeten doen.
toch wacht ik liever nog even af als andere mensen nog meer opties voor mij hebben hier.
  #10  
Oud 27 December 2011, 23:46
» iPhone 6s Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2011
Berichten: 70
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Myzelf667 Bekijk bericht
als er geen andere optie is, dan zou ik dat helaas moeten doen.
toch wacht ik liever nog even af als andere mensen nog meer opties voor mij hebben hier.
de simkaart nog iets kleiner knippen (met een scherpe schaar)
tot op sim zelf van je simkaart of zelfs nog meer der van af,,
ook al is hij dan niet meer precies de grote van een micro sim

, ook zou je hem goed schoon moeten maken,, dan zou hij gewoon moeten werken
  #11  
Oud 27 December 2011, 23:48
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 702
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

het spijt me, maar er is denk ik een kans van 99.9% dat je simkaart gewoon niet goed geknipt is. gewoon een nieuwe halen bij je provider, heb je gelijk een nieuwe sim met die nieuwste software erop.
heb je het omhulsel ook meegekregen, dan kan je em er weer in doen en proberen de nummers er af te halen.
  #12  
Oud 28 December 2011, 00:27
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 July 2010
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door devi2012 Bekijk bericht
de simkaart nog iets kleiner knippen (met een scherpe schaar)
tot op sim zelf van je simkaart of zelfs nog meer der van af,,
ook al is hij dan niet meer precies de grote van een micro sim

, ook zou je hem goed schoon moeten maken,, dan zou hij gewoon moeten werken
geprobeerd.
heb nu zelfs alles uitgeknipt tot het gouden randje...
werkt niet..
  #13  
Oud 28 December 2011, 00:43
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 November 2011
Locatie: Grun
Berichten: 28
Standaard

heb je maar 1 micro sim?
  #14  
Oud 28 December 2011, 00:47
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 July 2010
Berichten: 19
Standaard

op het moment heb ik 1 uitgeknipte micro sim die dus de medewerker heeft geknipt, en een originele micro sim waar ik op dit moment niks mee kan.
die kan ik pas gebruiken op 27 januari....
het punt is, de uitgeknipte sim is dus van mijn huidige abonnement en de originele micro sim van een nieuwe abbo die ik pas op 27 januari kan gebruiken...
heb ook al gekeken als ik een nieuwe sim kan aanvragen maar dat kost dan weer eens 20 euro terwijl ik die dan maar 1 maand gebruik wat dan ook weer zinloos is..
kan ik de medewerker vragen om een vergoeding?
  #15  
Oud 28 December 2011, 11:41
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2010
Berichten: 6
Standaard

Ik zelf moest zelfs nog een stuk van het gouden contactje eraf knippen voor hij werkte. Misschien werkt dat voor jouw. Kijk eens naar de tutorials op internet voor het zelf knippen. Daar zie je goed hoe je zelf kunt knippen.
  #16  
Oud 28 December 2011, 12:40
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: België
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Myzelf667 Bekijk bericht
kan ik de medewerker vragen om een vergoeding?
Dat kan je vrees ik op je buik schrijven.
Je hebt er zelf ook nog aan geknipt. Dan kun je hem er niet van beschuldigen dat het zijn fout was ...
  #17  
Oud 28 December 2011, 12:50
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Locatie: veenendaal
Berichten: 18
Standaard

Heb hetzelfde gehad met een t-mobile kaartje was ook geen bereik na het knippen. Gelijk micro sim gehaald bij t-mobile probleem opgelost. Die paar centen kosten voor lief genomen.
Soms lukt het knippen, soms niet
  #18  
Oud 28 December 2011, 14:25
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2009
Locatie: Regio Utrecht
Berichten: 222
Standaard

meeste "oude" micro sims werken niet op de 4S de micro voor de 4S is van de 2e generatie is toch verschillend van de 1e.
Je kan beter een nieuwe halen.
De updates waar hier over gesproken word werkt alleen maar als hij al werkt (niet goed maar wel werkt)
__________________
Ipad4 32G 3G [/COLOR]7.0.3 JB Iphone 4S 64G White 7/0.3 iPhone 5s 32g Silver, iPad Mini 2 16g White,iPhone 6 Plus 64g Spacegrey, iPhone 6s Plus Rose Gold
  #19  
Oud 28 December 2011, 20:50
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2009
Berichten: 1.061
Standaard

Je had gratis een nieuwe kunnen krijgen, maar nu je er zelf in hebt staan knippen zijn al die kansen daarop verkeken.
  #20  
Oud 29 December 2011, 00:02
» iPhone 6s Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2011
Berichten: 70
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door remonnetje Bekijk bericht
Ik zelf moest zelfs nog een stuk van het gouden contactje eraf knippen voor hij werkte. Misschien werkt dat voor jouw. Kijk eens naar de tutorials op internet voor het zelf knippen. Daar zie je goed hoe je zelf kunt knippen.
inderdaad, je moet zelf een stukje van het gouden randje van de sim zelf knippen

laats bij een vriend zijn iphone 4 het zelfde probleem
niet denken dat je de simkaart niet mag beschadigen, Want je mag best op het goud knippen
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 4S IOS5.01 met KPN micro sim nog steeds geen service met/zonder pincode op sim Schon368 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 22 20 March 2012 08:12
iPhone 4: help. heeft iemand een franse micro sim yocko Unlock 17 25 September 2010 15:39
Duo sim vervalt bij activatie micro sim, beter oude knippen? s.keesen T-Mobile 10 1 August 2010 01:12
T-Mobile micro-simkaartje gehaald! PardyHardy71 Overige providers Nederland 0 26 July 2010 22:16
iPhone 4 micro sim? Lunatic Koopinformatie Nederland 27 19 July 2010 14:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:01.