iPhone 3GS [Bricked] Altijd error 1600 ook met pwned DFU

iPhone 3GS [Bricked] Altijd error 1600 ook met pwned DFU discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb al vaker iphone gefixst maar deze lukt maar echt niet Wat ik ook doe hij blijft in DFU mode zitten. Itunes geeft altijd ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 11 March 2012, 18:21
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2010
Locatie: De Meern
Berichten: 122
Exclamation iPhone 3GS [Bricked] Altijd error 1600 ook met pwned DFU

Ik heb al vaker iphone gefixst maar deze lukt maar echt niet

Wat ik ook doe hij blijft in DFU mode zitten.
Itunes geeft altijd error 1600 zelfs als ik de officiŽle Firmware er op wilt zetten door gewoon Restore in te drukken.

Met zo'n beetje elke fix probeer ik het te fixen maar hij lijkt echt gewoon Gebrickt te zijn.

Het is een iphone 3GS met de Nieuwe bootrom

Zover ik weet is het gebeurd toen er van ios 4.(3.3) werdt geupdate naar 5.0.1

PLZ! Help me! i need the iphone

Laatst gewijzigd door smiba; 11 March 2012 om 19:08.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 March 2012, 18:24
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 February 2012
Berichten: 80
Standaard

iREB zou moeten werken. Download op iH8sn0w.com
  #3  
Oud 11 March 2012, 18:26
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2010
Locatie: De Meern
Berichten: 122
Standaard

Al geprobeerd

Hij komt wel in Pwned DFU maar alsnog error 1600

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 11 maart 2012 om 17:30 ----------

volgens mij zit ie in een speciale soort DFU...

Als ik hem uitzet door 10 sec. Home + Power in te drukken gaat ie weer in 1 seconde aan
als ik hem uitzet en dan 10 seconde Home indruk moest ie een andere driver (stuurprogramma) instaleren op windows
  #4  
Oud 11 March 2012, 18:58
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 February 2012
Berichten: 80
Standaard

Dat moet je zo ook niet doen. 3 seconden power zonder home. Dan Home indrukken na die 3 seconden zonder power los te laten, dit 10 seconden lang. Dan na die 10 sec. power loslaten en home indrukken (zie ook redsn0w).
  #5  
Oud 11 March 2012, 19:00
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2010
Locatie: De Meern
Berichten: 122
Standaard

Dat lukt niet zodra ik hem uit heb door home + power 10 seconde te doen

gaat ie na 2 seconde weer direct naar DFU
  #6  
Oud 11 March 2012, 19:10
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 February 2012
Berichten: 80
Standaard

Hij moet ook in DFU. Dan moet iREB gewoon werken. Ik had precies hetzelfde en het werkte met windows.
  #7  
Oud 11 March 2012, 20:08
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2010
Locatie: De Meern
Berichten: 122
Standaard

Lukt nog steeds niet: Error 1600

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 11 maart 2012 om 20:23 ----------

Nu probeer ik het op een andere computer maar die blijft hangen op "iPhone op herstel voorbereiden..."

Andere kabel werkte ook niet
  #8  
Oud 12 March 2012, 12:43
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2010
Locatie: De Meern
Berichten: 122
Standaard

Ik heb nu maar even het moederbord los van de batterij gemaakt zodat hij kan resetten

Ik zie over een paar uur of het heeft gewerkt...

De iphone was 2dehands en de man zij dat hij er nooit wat mee had gedaan maar de seal voor de schroef is wel weg...
  #9  
Oud 12 March 2012, 18:04
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.689
Standaard

Ja, dat soort mannen zegt wel meer.... Daar ben je toch niet blind vanuit gegaan, neem ik aan?
  #10  
Oud 12 March 2012, 18:13
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2010
Locatie: De Meern
Berichten: 122
Standaard

Nee, Ik heb gezien dat hij een error 1600 gaf (ik dacht haha.. dat is makkelijk te fixen) want dat is meestal geen erge error

Maar ik kom er nu achter dat er geen officieel apple moederbord in zit! Het is een vervangend moederbord! er zit ook geen vocht stikker op...

Die man had het volgens mij ook gekocht van iemand anders...

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 12 maart 2012 om 17:19 ----------

Nog even een foto:

(volgens mij klopt de plek van de onderste schoef niet en de model stikker ziet er niet officieel uit)
Link

Laatst gewijzigd door smiba; 12 March 2012 om 18:23. Reden: geeF --> geeN
  #11  
Oud 13 March 2012, 11:03
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2010
Berichten: 16
Standaard

Ik heb exact hetzelfde probleem, ook een 3gs die op zwart blijft staan en niet aan of uit wil.
Hij blijft in de pwnd DFU mode hangen en ik krijg steeds de error 1600.
Ook met gebruik van iREB.
  #12  
Oud 13 March 2012, 11:11
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2010
Locatie: De Meern
Berichten: 122
Standaard

Maak jij hem dan ook eens open. Dan kan je kijken of je het zelfde (nep) moederbord als mij hebt
  #13  
Oud 13 March 2012, 13:45
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2010
Berichten: 16
Standaard

Ik ga hem vanavond openen, ik zit nu op mijn werk.
Maar waar zie jij dan aan dat hij nep is?
  #14  
Oud 13 March 2012, 15:44
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2010
Locatie: De Meern
Berichten: 122
Standaard

Ik heb ff een verschil gemaakt

als je op 3 van die plekken andere hebt dan de orginele weet ik wel bijna zeker dat ie nep is

Link
  #15  
Oud 13 March 2012, 17:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 18 October 2010
Berichten: 62
Standaard

Oke, een paar opmerkingen.
Er bestaan imo geen neppe moederborden..
Je iPhone blijft niet hangen in de PWND DFU.

Probeer eens te restoren naar iOS 3.1.3, deze hebben geen shsh blobs nodig, krijg je hier ook de 1600 zet hem dan in PWND DFU met iReb.

Ga eens spelen met RedSn0w, zijn er SHSH blobs beschikbaar?
  #16  
Oud 13 March 2012, 18:15
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2010
Locatie: De Meern
Berichten: 122
Standaard

Die bestaan dus wel... dit is een geen OEM Apple moederbord.. dus toch een beetje nep?

Ik probeer wel nog even 3.1.3 hij is nu klaar met downloaden
EDIT: Volgens mij geeft apple mij geen blobs... error 3194
  #17  
Oud 13 March 2012, 18:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 18 October 2010
Berichten: 62
Standaard

Heb je een linkje naar de 'Fake' moederborden, ben erg benieuwd. Zolang iOS op zo'n moederbord draait lijkt het mij toch niet Fake.

Voor 3.1.3 heb je geen blobs nodig, apple geeft alleen nog SHSH blobs voor iOS5.1. Als het toestel ooit eerder een jailbreak heeft gehad is de kans groot dat er SHSH blobs beschikbaar zijn in Cydia. TinyUmbrella en Redsn0w kunnen dit controleren. Maar omdat je iPhone niet wil opstarten moet je dit controleren met Redsn0w en je iPhone in DFU.
  #18  
Oud 13 March 2012, 18:41
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2010
Locatie: De Meern
Berichten: 122
Standaard

Nee.. Niet echt fake maar niet van apple... Dat zie mijn afbeelding als je 3 van de dingen anders hebt dan op de originele is ie niet van apple

Zoek maar eens voor iphone replacement dan zie je ook altijd deze moederborden (niet van apple)

Hij vind niets voor mijn ECID... maar misschien type ik het fout in.. redsn0w zegt dat er geen DFU device aan zit en als ik dan op Back druk casht redsn0w...

dit is mijn code... (misschien kan je hier nog info uithalen): CPID:8920_CPRV:15_CPFM:03_SCEP:04_BDID:00_ECID:00000190D503158F_IBFL:03_SRNM:[88149U6VEDG]

Kunnen jullie ook mijn ECID geven want in deze "00000190D503158F" pakt ie niet omdat er letter in zitten. Het lijkt mij "00000190503158" maar dan vind ie niets.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 13 maart 2012 om 17:43 ----------

Ook vraag ik mij af wat SCEP is... want als ik een USBdeview zie ik hem soms met 1,2,3,4 of SCEP 5
  #19  
Oud 13 March 2012, 18:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 18 October 2010
Berichten: 62
Standaard

Het kan ook gewoon een andere Batch zijn... Maar we laten deze discussie achterwegen.

Allereerst, weet je hoe je je iPhone in DFU zet?

Om bestaande SHSH blobs van je iPhone te halen ga je in redsn0w naar 'extras' > SHSH Blobs > Fetch. Redsn0w geeft dan ook je ECID.

Hoe is het restoren naar 3.1.3 gegaan?
  #20  
Oud 13 March 2012, 18:51
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2010
Locatie: De Meern
Berichten: 122
Standaard

Restore naar 3.1.3 --> error 3194
Geen gs.apple in mijn hosts (oke.. alleen met # maar die zijn niet geactiveerd)


Redsnow --> Vind geen iphone in dfu. Zodra ik op "Back" Druk bij redsnow casht ie
Reageren

Labels
1600, brick, iphone 3gs


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Blijf error 1600 krijgen ondanks goede DFU Justevo Unlock 0 29 November 2010 01:23
iPhone: Iphone 3G 3.1.3 --> Geen Simkaart. Wil niet herstellen in DFU mode. 1600 error flopkabouter Jailbreak 1 23 June 2010 15:50
iPhone: iPhone 3GS 3.1.3 error 1600 (1604) Johannes Jailbreak 1 15 June 2010 13:54
Error 1600 iPhone 3GS refie iPhone algemeen 10 24 February 2010 11:10
Iphone doet niks meer, error 1600/1602. dfu niet mogelijk carlitoslife iPhone algemeen 6 9 November 2008 13:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:01.