Iphone vraagt activatie vereist bij landsgrens

Iphone vraagt activatie vereist bij landsgrens discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Bij het oversteken grens Belgi naar Nederland vraagt iphone 4S Activatie vereist en kan dit enkel doen via Wi-Fi of Itunes . Op bestemming aangekomen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24-03-12, 16:19
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2012
Berichten: 1
Standaard Iphone vraagt activatie vereist bij landsgrens

Bij het oversteken grens Belgi naar Nederland vraagt iphone 4S Activatie vereist en kan dit enkel doen via Wi-Fi of Itunes.
Op bestemming aangekomen via Wi-Fi geactiveerd en geen probleem meer gehad tot bij het terugkeren naar Belgi. Bij het oversteken van de grens vroeg hij weer Activatie vereist. Is dit een instelling? Is zeer vervelend aangezien nie overal Wi-Fi is en ik dus in het buitenland mijn Iphone niet kan gebruiken. Iemand een oplossing?

Laatst gewijzigd door KoenHBS; 24-03-12 om 22:24.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17-02-14, 20:53
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2014
Berichten: 3
Standaard

Ik heb juist hetzelfde voor.
dit is zeer vervelend en weet ook de oplossing niet.
  #3  
Oud 17-02-14, 21:01
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Is dat een iPhone die origineel van Sprint USA komt en een GSM-roaming unlock heeft?
  #4  
Oud 17-02-14, 21:36
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2014
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Is dat een iPhone die origineel van Sprint USA komt en een GSM-roaming unlock heeft?
Zou het niet weten.
Ik woon in Belgi en heb deze gekocht in een Telenet center met Telenet abonnement.
  #5  
Oud 17-02-14, 22:01
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bruneel44 Bekijk bericht
Ik woon in Belgi en heb deze gekocht in een Telenet center met Telenet abonnement.
Ik heb dat fenomeen een paar keren gezien bij een Amerikaanse kameraad die in Belgi gestationeerd is. Die had een iPhone 4S van Sprint USA. Telkens hij de Hollandse, Franse of Duitse grens overstak moest hij dat ding activeren.

Als het toestel van Telenet komt zal het wel iets anders zijn.
  #6  
Oud 17-02-14, 22:30
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2014
Berichten: 3
Standaard

Ok , toch bedankt voor de reactie
  #7  
Oud 17-02-14, 22:36
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Graag gedaan. Misschien moet je maar eens met Telenet gaan bellen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Iphone 4 (versie 4.1) dummie vraagt hulp bij unlocken en simlockvrij maken!! AnnekeBV Jailbreak 1 09-10-10 15:22
iPhone 3GS: Problemen bij activatie bij gebruik Phonebook sim Fexion Unlock 51 04-09-10 17:04
iPhone vraagt om Roaming bij Wi-Fi? vongole1 Wi-Fi 4 10-06-10 14:10
Spontaan herstel vereist bij plaatsen in autolader Harley4 iPhone algemeen 17 29-09-09 17:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:22.