Kan geen tijdoptie kiezen bij toeganscode

Kan geen tijdoptie kiezen bij toeganscode discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) ik kan geen interval tijd kiezen tussen als wanneer ik me toestel opslot zet en weer aan zet.. staat nu standaart op direct.. me oude ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 February 2014, 22:25
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 February 2014
Locatie: lelystad
Berichten: 4
Standaard Kan geen tijdoptie kiezen bij toeganscode

ik kan geen interval tijd kiezen tussen als wanneer ik me toestel opslot zet en weer aan zet.. staat nu standaart op direct..
me oude 4S 16GB kon dit wel, bij me vriendin en een vriend (allebij 5S) is dit wel mogelijk

Zoals dit plaatje hieronder zegt is het ook mogelijk maar bij mij niet.

Graag advies geven
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png ios-beveiliging-4.png‎ (30,1 KB, 5x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 February 2014, 22:52
» iPhone 7 Plus 256GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2012
Locatie: Haarlem
Berichten: 411
Send a message via twitter to yukhalilsel
Standaard

Wanneer je touchid voor toegangscherm aan hebt, kan je geen tijdinterval kiezen
  #3  
Oud 17 February 2014, 22:55
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 February 2014
Locatie: lelystad
Berichten: 4
Standaard

ik heb toeganscode aan staan, niet touchID

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 17 februari 2014 om 22:58 ----------

ahaaa ik heb het gevonden

nu snap ik wat je bedoelde met tuoch id !

Hartelijk Bedankt !
  #4  
Oud 17 February 2014, 22:59
» iPhone 7 Plus 256GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2012
Locatie: Haarlem
Berichten: 411
Send a message via twitter to yukhalilsel
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door robinvg Bekijk bericht
ik heb toeganscode aan staan, niet touchID

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 17 februari 2014 om 22:58 ----------

ahaaa ik heb het gevonden

nu snap ik wat je bedoelde met tuoch id !

Hartelijk Bedankt !
Mooi, had al een screenie voor je klaarstaan

Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
kan geen achtergrond kiezen boi Archief 3 19 November 2009 18:15
Kan niet kiezen; 2G of de 3G... iphonefreakie Koopinformatie Nederland 6 31 October 2009 16:17
Windows: Kan Geen Apps Kiezen psvpas iTunes 8 18 May 2009 21:28
Kan Geen Apps Kiezen psvpas Archief 1 29 April 2009 17:26
Internationaal 1.1.2 hoe te doen? Kan geen NL kiezen speeds Archief 2 19 November 2007 00:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:40.