Probleem met GPRS

Probleem met GPRS discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Das altijd mooi om te horen...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 23 April 2008, 23:49
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Das altijd mooi om te horen
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 24 April 2008, 10:19
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 11
Standaard

Okee Dankjewel!..dan ga ik ook maar eens langs!
Nog even voor de zekerheid..
Je hebt nu ook deze instellingen bij EDGE staan?
- APN: internet
- Username: telforticon
- Password: telfort

Laatst gewijzigd door Princeps15; 24 April 2008 om 10:22.
  #23  
Oud 29 April 2008, 11:39
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 11
Standaard

Ik heb vandaag m'n nieuwe simkaart gekregen van telforticon, deze heb ik geactiveerd en ik heb de netwerkinstellingen gerest. Het internet werkt nog steeds niet, maar ik krijg nu wel een andere melding dan voorheen. Nu krijg ik de melding:
Safari kan de pagina niet openen, omdat de netwerkverbinding is verbroken.
Terwijl ik eerst elke keer de melding kreeg:
Safari kan de pagina niet openen, omdat de server onvindbaar is.

Ik begin het nu wel een beetje zat te worden hoor :@ Ik ga zo snel mogelijk langs de telfort winkel, kijken of ze me daar verder kunnen helpen
  #24  
Oud 29 April 2008, 15:35
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 15
Standaard

je heb verder wel gecontroleerd of je instellingen correct zijn
anders gewoon boos naar een winkel toegaan en eisen dat ze het in orde maken.


Tip voor volgende x :
neem t-mobileicon..
werkt altijd

suc 6 daar
  #25  
Oud 29 April 2008, 15:38
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

lol, waardeloze tip (voor mij iig)

t-mobileicon heeft geen ontvangst bij mij thuis
  #26  
Oud 6 May 2008, 21:52
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 11
Standaard

Eindelijk!
Kben van de week bij de telforticon winkel langsgegaan in Den Haag. Ik heb er wel eerst een uur moeten wachten voordat ik aan de beurt was. Na veel geprutst daar zeiden ze dat m'n abonnement gezien werd als prepaid, maar dat ze daar wat aan gingen doen.
Na een paar wachten had ik dan eindelijk internet!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Telfort GPRS Probleem tossewaarde KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 345 26 May 2010 13:54
Geen 3g of gprs bereik binnen met 3gs, wel met 3g PNXRMX T-Mobile 0 5 July 2009 17:53
Geen internet met 3G, wel met gprs/edge tomnijhuis iPhone algemeen 14 29 April 2009 16:02
GPRS met geen mogelijkheid uit te zetten met KPN pspoiled Archief 5 15 February 2009 22:58
KPN gprs na 2.0 update probleem joepy87 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 15 10 August 2008 16:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:46.