Volumeknop (+) aan de zijkant is kapot

Volumeknop (+) aan de zijkant is kapot discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Volumeknop (+) aan de zijkant van mijn iPhone 4S doet het niet meer. Wel doet de volumeknop (-) het nog wel. Inmiddels heb ik de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 April 2012, 12:45
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2012
Berichten: 14
Unhappy Volumeknop (+) aan de zijkant is kapot

Volumeknop (+) aan de zijkant van mijn iPhone 4S doet het niet meer. Wel doet de volumeknop (-) het nog wel. Inmiddels heb ik de knoppen al meerdere malen geprobeerd en nu heb ik geen geluid meer, aangezien de (+) het niet meer doet. Verder heb ik meerdere malen de telefoon geprobeerd te resetten, maar zonder enige succes. Verder blijven de knoppen, volgens mij, niet hangen. Ik kan ze namelijk nog prima inklikken met een klik-geluid.
Verder heb ik de telefoon al bijna een half jaar en heb het in Nederland bij een telefoonabonnement gekocht.
Weet iemand hier raad mee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 April 2012, 12:47
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.478
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Lijkt duidelijk, naar de winkel ermee.
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #3  
Oud 13 April 2012, 12:49
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2012
Berichten: 14
Standaard

Hmm, er is zeker geen andere oplossing?
  #4  
Oud 13 April 2012, 13:08
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2009
Berichten: 1.061
Standaard

Als de knop niet werkt, dan werkt-ie niet. Terug mee naar de winkel. Om je geluid omhoog te schroeven: dubbelklik home button, veeg naar rechts (dan zie je iPod controls) en veeg dan nog een keer naar rechts voor geluid.
  #5  
Oud 13 April 2012, 13:15
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2012
Berichten: 14
Standaard

Ja, maar daar staat een leeg balkje. Hoe krijg je het volume dan daarmee aan?
  #6  
Oud 13 April 2012, 15:01
jpwg001's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2011
Locatie: Eindhoven
Berichten: 821
Standaard

Bolletje naar rechts trekken.
  #7  
Oud 13 April 2012, 16:24
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2012
Berichten: 14
Standaard

Helaas is dat bolletje bij mij ook al verdwenen..
  #8  
Oud 13 April 2012, 17:34
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2009
Berichten: 1.061
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Diiana8 Bekijk bericht
Helaas is dat bolletje bij mij ook al verdwenen..
Naar de winkel.
  #9  
Oud 13 April 2012, 18:13
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2012
Berichten: 3
Stuur een bericht via MSN naar gniygnahz Send a message via twitter to gniygnahz
Standaard

Je zou assistive touch kunnen activeren.

Dat doe je doe je door bij toegankelijkheidsopties assistive touch te activeren. Dan kun je op een wit bolletje drukken.
Dan moet je vervolgens op apparaat/device. Dan krijg je de optie volume up en volume down en nog meer.
  #10  
Oud 15 April 2012, 21:24
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 859
Standaard

Of een afspraak maken bij de genius bar wie weet kunnen zij je helpen?
  #11  
Oud 15 April 2012, 22:19
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Voor het geluid te kunnen gebruiken ist simpel e; dubbelklik op de homebutton en dan naar rechts (of ist nu links?) sliden en dan kan je zo het geluid stiller en luider zetten, mijne maat mee zijne 3gs is dat al gewoon, die zijn volumeknop is ook kapot en doet het nu altijd op deze manier .
  #12  
Oud 16 April 2012, 10:27
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2012
Berichten: 14
Standaard

Bedankt voor alle reacties. Inmiddels heb ik toch de telefoon teruggestuurd naar de enkele voor reparatie. Nu hopen dat alles gemaakt kan worden.
  #13  
Oud 16 April 2012, 10:30
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2010
Berichten: 462
Standaard

Vriend van mij heeft precies hetzelfde probleem. Dubbel klik home knop werkt niet, aangezien de bolletje is verdwenen.
  #14  
Oud 16 April 2012, 10:32
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 859
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Diiana8 Bekijk bericht
Bedankt voor alle reacties. Inmiddels heb ik toch de telefoon teruggestuurd naar de enkele voor reparatie. Nu hopen dat alles gemaakt kan worden.
Tip voor de volgende keer ga een dagje naar Amsterdam en maak een afspraak bij de genius bar als t probleem daar ook aantoonbaar is word deze over het algemeen gelijk omgeruild ben je dus niet je toestel weken kwijt...
  #15  
Oud 16 April 2012, 11:34
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2012
Berichten: 14
Standaard

Bedankt voor de tip!
  #16  
Oud 16 April 2012, 11:37
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 859
Standaard

Ik had m ook al eerder genoemd geloof ik...
Maar t schijnt dat ze daar je wel helpen!
  #17  
Oud 16 April 2012, 11:42
jpwg001's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2011
Locatie: Eindhoven
Berichten: 821
Standaard

En opsturen... lees de ervaringen hier maar eens...
  #18  
Oud 14 July 2013, 22:02
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2011
Berichten: 56
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Diiana8 Bekijk bericht
Helaas is dat bolletje bij mij ook al verdwenen..
Oud topic, maar kwam dit tegen aangezien ik dit probleem ook had, met een iPhone 4s van mijn dochter. Geen volume meer in te stellen.

Ik heb idd even gekeken naar de volume-slider bij multitask. Daar had ik idd geen bolletje meer. Dit gaf mij het idee dat het een instelling ergens moest zijn.
Reset, Telefoon uitschakelen mocht allemaal niet baten.
Als ik dan de hoofdtelefoonplug er in steek, werkt ie prima. Het bolletje kwam weer tevoorschijn.
Eens gekeken bij Airplay, en daar vond ik de apparaten: AppleTV en DockConnector. Vreemd, aangezien ik geen dock had aangesloten. Bij AppleTV verscheen het bolletje ook weer. Bij mijn iPhone5 had ik ook nog de optie: iPhone. Die mistte dus.

Ergens zat er iets vreemds dus. Het zou de dockconnector kunnen zijn, dus die nog even schoongemaakt, mocht niet helpen.

Vanalles geprobeerd, toen maar een tijdje op vliegtuigmodus laten staan, zodat ie de AppleTV zou vergeten.

Uiteindelijk is het na een tijdje vanzelf weggegaan, na een tijd op vliegtuigmodus.

Edit:
Vandaag heeft het probleem zich weer voorgedaan. Nu alleen een dockconnector beschikbaar in Airplay.
Toch maar eens naar die connector kijken

Laatst gewijzigd door rinkel; 15 July 2013 om 11:32.
Reageren

Labels
iphone 4s, kapot, stuk, volume, volumeknop


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4 Volumeknop half kapot.. xRainbow iPhone algemeen 3 31 January 2012 23:09
Volumeknop kapot numbro2 iPhone algemeen 23 31 May 2010 13:53
Volume knop aan de zijkant heeft problemen Kersentaart iPhone algemeen 0 24 August 2009 23:06
Iphone 3G vlekje aan de zijkant brotherlouie98 iPhone algemeen 5 8 January 2009 12:08
volumeknop en stilknop aan de zijkant werken niet meer... vy_k Unlock [archief] 7 13 April 2008 23:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:17.