Gegevens overzetten 3gs naar 4s

Gegevens overzetten 3gs naar 4s discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allen, Ik heb gisteren mijn nieuwe iPhone (4S) gekregen. Daarvoor had ik een 3GS. Ik wilde de oude instellingen van mijn 3GS overzetten na ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 April 2012, 14:47
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2012
Berichten: 4
Standaard Gegevens overzetten 3gs naar 4s

Hallo allen,

Ik heb gisteren mijn nieuwe iPhone (4S) gekregen. Daarvoor had ik een 3GS. Ik wilde de oude instellingen van mijn 3GS overzetten na de 4S, maar heb waarschijnlijk voor de verkeerde optie gekozen . Ik heb dus niet de reservekopie van mijn 3GS geinstalleerd, maar een nieuwe iPhone daarnaast geactiveerd (of iets in die richting). Dom natuurlijk....

Ik heb al geprobeerd om de 4S aan te sluiten en dan direct te herstellen, maar dat heeft enkel geresulteerd in het installeren van alle (188!) apps die ik ooit voor de 3GS heb geinstalleerd. Daarbij zijn de instellingen niet mee-geinstalleerd (zoals smsjes, e-mail, highscores etc).

Ik krijg sterk het idee dat itunes de iphones nu als twee aparte apparaten ziet en daar ook aparte herstelkopieen van maakt.

Kan iemand mij vertellen of en zo ja, hoe het mogelijk is om de instellingen van mij 3GS alsnog over te zetten naar de 4S??? Ik heb de 3GS met de juiste instellingen overigens nog steeds in mijn bezit.

Bij voorbaat dank!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 April 2012, 15:52
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Als je een de reservekopie van de 3GS nog hebt zou ik die op je nieuwe iPhone zetten.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #3  
Oud 19 April 2012, 15:57
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2012
Berichten: 4
Standaard

Dat heb ik geprobeerd, maar als ik mijn 4S aansluit ziet hij die (volgens mij) als een zelfstandig apparaat en installeert hij niet (automatisch) de reservekopie van de 3GS. Ik weet niet hoe ik dit moet omzeilen.
  #4  
Oud 19 April 2012, 16:04
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rizzles Bekijk bericht
Dat heb ik geprobeerd, maar als ik mijn 4S aansluit ziet hij die (volgens mij) als een zelfstandig apparaat en installeert hij niet (automatisch) de reservekopie van de 3GS. Ik weet niet hoe ik dit moet omzeilen.
Voor dan een herstel uit, je krijgt dan de vraag wat je wil, een reservekopie terug zetten of instellen als een nieuwe iPhone.
Je kunt dan kiezen welke reservekopie je wil gebruiken.
  #5  
Oud 19 April 2012, 16:20
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2012
Berichten: 4
Standaard

Moet ik dan kiezen voor de optie "reservekopie terugzetten" of "instellen als nieuwe iPhone"? Ik heb namelijk al eens geprobeerd het via een herstel te doen, maar volgens mij kon ik toen niet kiezen uit meerdere reservekopieen...
  #6  
Oud 19 April 2012, 16:38
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Er is een uitklapmenu beschikbaar achter de optie reservekopie terug zetten..

  #7  
Oud 19 April 2012, 16:58
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2012
Berichten: 4
Standaard

Oké, dus als ik het goed begrijp moet ik:
1. eerst een kopie maken van mijn 3GS (dat zou er als het goed is op moeten staan)
2. mijn 4S aansluiten en dan voor de optie "herstellen" kiezen
3. voor de optie "reservekopie terugzetten" kiezen

dan zou ik een uitklapmenu moeten krijgen met meerdere reservekopieen.

Ik ga het straks direct proberen! Alvast bedankt
  #8  
Oud 16 August 2012, 08:32
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 September 2010
Berichten: 1
Standaard Apps van 3s naar 4s

Mijn vraagje is of het gelukt is?
Reageren

Labels
3gs, gegevens, nieuwe iphone4, overzetten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone 3gs gegevens overzetten naar iphone 4s eugje iPhone algemeen 11 27 November 2011 13:39
gegevens overzetten naar iPhone 4 skaljee iPhone algemeen 3 26 July 2011 20:52
Gegevens overzetten van iPhone 3GS naar iPhone 4 WetFox iPhone algemeen 0 21 April 2011 22:58
Overzetten gegevens 2G --> 3GS wvy iTunes 17 3 August 2010 17:38
gegevens overzetten naar iPhone 4 MarcH iTunes 2 30 July 2010 17:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:52.