Trilmotor Iphone 4

Trilmotor Iphone 4 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Goeden dag Ik had en probleem met de trilmotor op mijn iPhone 4, die werkte dus niet. ik heb hem vervangen en voor een tijdje ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 May 2012, 12:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 4
Standaard Trilmotor Iphone 4

Goeden dag
Ik had en probleem met de trilmotor op mijn iPhone 4, die werkte dus niet.
ik heb hem vervangen en voor een tijdje deed het gewoon tot sinds paar dagen geleden.ik dacht van mij zelf dat niet mogelijk is na zo kort tijd dat weer stuk is gegaan.ik heb dus alles geprobeerd zelfs de trilmotor op en andere toestel en werkte dus prima! alleen op mij toestel niet! ik heb zelfs logic boord eraf gedaan en schoon gemaakt.Geen positief resultaat.
Graag iemand met en idee! ? Ik zit vast!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 May 2012, 14:43
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2011
Berichten: 37
Standaard

reinig eens de contacten?
wat isopropanol op een wattenstaafje en de contactjes (zowel iPhone als trilmodule) een reinigen, kan altijd helpen...
mvg
Jan
  #3  
Oud 7 May 2012, 14:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 4
Standaard

Bedankt voor je bericht maar dat heb ik al grondig gedaan zonder resultaat.
Maar zeer bedankt voor je tijd en reactie.
  #4  
Oud 7 May 2012, 15:10
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2011
Berichten: 37
Standaard

hmm.. en hij reageert nooit? dus niet bij het aanschakelen van de trilstand en ook niet bij bellen?
  #5  
Oud 7 May 2012, 15:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 4
Standaard

Nee geen reactie maar je ziet wel de bel dat hij op mute gaat en weer af......
Ik ben zelf handig met iPhone reparaties en dat doe ik ook voor andere maar met deze kom ik gewoon niet uit!! Dus de flex kabel werkt gewoon
  #6  
Oud 7 May 2012, 15:22
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2011
Berichten: 37
Standaard

als je een extra iPhone hebt liggen, kun je altijd eens proberen het moederbord te switchen... kijken of het daaraan ligt of een connectie ertussen..
  #7  
Oud 7 May 2012, 15:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 4
Standaard

Dat is nou iets dat ik heb niet geprobeerd.
Dat ga ik meteen proberen.
Bedankt voor je bericht en ik laat je weten als dat helpt naar en oplossing te komen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:57.