Melding simlock actief On / Ontgrendel ....

Melding simlock actief On / Ontgrendel .... discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) BIj een jailbreak iPhone krijg je bij het opstarten een melding: simlock actief ON / Ontgrendel .... is er een manier om dit melding verwijderen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 1 May 2008, 21:29
hababam's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 85
Standaard Melding simlock actief On / Ontgrendel ....

BIj een jailbreak iPhone krijg je bij het opstarten een melding: simlock actief ON / Ontgrendel .... is er een manier om dit melding verwijderen ??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 May 2008, 21:33
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Dat zou ik ook wel willen weten, maar denk niet dat dat kan... Je moet toch ergens je pincode intoetsen....
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #3  
Oud 1 May 2008, 21:40
hababam's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 85
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Dat zou ik ook wel willen weten, maar denk niet dat dat kan... Je moet toch ergens je pincode intoetsen....
dat bedoel ik niet over |Bij het opstarten de krijg je een evnster met de melding SIMLoCK ACFTIEF OK/ONTGRENDEL <<<--- Melding wil ik weg hebben ... maar hoe
  #4  
Oud 1 May 2008, 21:42
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

ooooooohw, je wil gelijk je pincode intoetsen zonder die melding.... Dan snap ik het,

Ok, dat wil ik ook, is zeker handig....
  #5  
Oud 1 May 2008, 21:43
hababam's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 85
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
ooooooohw, je wil gelijk je pincode intoetsen zonder die melding.... Dan snap ik het,

Ok, dat wil ik ook, is zeker handig....
inderdaad ja
  #6  
Oud 1 May 2008, 21:46
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Hahahahaha, solly....
  #7  
Oud 1 May 2008, 21:52
hababam's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 85
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Hahahahaha, solly....


IK vegreef je maar ontopic het irriteer me namelijk bij het opstarten als iemand het weet hoe ,,
  #8  
Oud 1 May 2008, 21:55
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Als je de PIN van de SIM haalt zal de melding verdwijnen.
  #9  
Oud 1 May 2008, 21:58
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ja, maar is dat aan te raden???? als men de forward message fix kan maken, dan moet dit toch ook weg kunnen????
  #10  
Oud 1 May 2008, 22:00
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

dit is een goede natuurlijk, maar vraag me af waarom je dat melding weg wilt, dat zit toch niet zo in de weg?

tenzij je iedere dag 10x opnieuw opstart
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #11  
Oud 1 May 2008, 22:01
hababam's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 85
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Als je de PIN van de SIM haalt zal de melding verdwijnen.

en als je pincode juist wil houden voor het geval als je mobiel gestolen wordt ?
  #12  
Oud 1 May 2008, 22:02
hababam's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 85
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
dit is een goede natuurlijk, maar vraag me af waarom je dat melding weg wilt, dat zit toch niet zo in de weg?

tenzij je iedere dag 10x opnieuw opstart
ik start hem inderdaad hem wel 10 x op vanwege me werk ....
  #13  
Oud 1 May 2008, 22:13
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Je kunt de iPhone met verschillende methoden beveiligen. Ikzelf vindt het cijferslot het veiligste. Als je een PIN op de SIM zet beveilig je het bellen bij nieuw start van de iPhone. Het cijferslot beveiligd de iPhone en vraagt ook om een code als de iPhone uit de sleep stand komt. Dus ook na verwijderen van de SIM blijft hij om een code vragen.
  #14  
Oud 2 May 2008, 14:03
hababam's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 85
Standaard

iemand nog ?

echt echt niemand ??

Laatst gewijzigd door Grample; 3 May 2008 om 13:56.
  #15  
Oud 3 May 2008, 13:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 February 2008
Berichten: 201
Standaard

ik neem aan dat je je iPhone 10x per dag opnieuwstart vanwege 2 simkaarten?
zoja, probeer dan gewoon een dualsimding.. staat hier ergens op het forum
  #16  
Oud 3 May 2008, 14:08
hababam's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 85
Standaard

ik gebruik geen 2 simkaarten .. alleen ik start het vaak op vanwege me werk dat ik me toestel niet aan mag zijn
  #17  
Oud 3 May 2008, 14:32
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

Is het dan misschien makkelijker om hem elke keer in vliegtuigmodus te zetten (ik weet niet of dit mogelijk is met je werk)? Dan hoef je niet elke keer je pin in te voeren.
  #18  
Oud 3 May 2008, 15:34
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

had ook al in gedachten voor airplane-mode, dan hoeven al die herstarten niet meer die langer duren enz....
  #19  
Oud 3 May 2008, 16:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 February 2008
Berichten: 201
Standaard

yup, het is toch veel makkelijker om bij Settings Airplane-Mode aan te zetten dan hele iPhone uitzetten...
  #20  
Oud 3 May 2008, 16:21
hababam's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 85
Standaard

oke bedankt allemaal voor de tips maar ikz oek echt een tweak hiervoor
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Melding "simlock actief" op Canadese Iphone 4 thephantom iPhone algemeen 12 2 November 2010 19:02
iPhone 3GS: 3gs geunlockt door T-Mobile maar telkens melding simlock actief momorun40 Unlock 4 23 October 2010 10:30
Simlock Actief melding om de haverklap KillRoy1972 iPhone algemeen 6 20 April 2010 17:59
melding doorschakelen actief toon54 Archief 2 22 June 2009 19:33
'Call forwarding'/ 'Doorschakelen actief' melding in FW 2.0 soulutions Archief 4 21 July 2008 16:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:38.