Iphone 4s; telefoon laten vallen , hij doet t niet meer, HELP!!

Iphone 4s; telefoon laten vallen , hij doet t niet meer, HELP!! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste forum leden, Ik heb namelijk een probleem, Heb de telefoon van een hoogte 30 cm laten vallen , met beschermhoesje en al, op een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 July 2012, 22:31
hot12345's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Locatie: Nijmegen
Berichten: 453
Standaard Iphone 4s; telefoon laten vallen , hij doet t niet meer, HELP!!

Beste forum leden,

Ik heb namelijk een probleem,

Heb de telefoon van een hoogte 30 cm laten vallen , met beschermhoesje en al, op een tapijtvloer, en nu gaat hij niet meer aan!?,

Hoe kan dat?, hoe kan dat gebeuren?,

Graag hulp!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 July 2012, 22:41
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

Kan je het toestel nog opladen? Hoor je nog de dubble toon als je inplugt ? Laad minstens een half uur en controleer de temperatuur bij het laden
  #3  
Oud 27 July 2012, 02:57
hot12345's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Locatie: Nijmegen
Berichten: 453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
Kan je het toestel nog opladen? Hoor je nog de dubble toon als je inplugt ? Laad minstens een half uur en controleer de temperatuur bij het laden
Jaa hij doet t weer,

Maar hoe kan dat? Hoe kan t zo zijn als k t 20 cm boven de grond laat vallen dat de toestel in1keer uit is en niet meer aan gaat?,

De batt was half vol,

Geef please antwoord op dit, ben bang dat er een defect op de phone is of dergelijke.
  #4  
Oud 27 July 2012, 09:31
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

nu is het al maar 20cm meer ipv. 30cm Mogelijk is er een onderbreking geweest van een contactpunt in je toestel. het kan een schroefje of klipje zijn dat onvoldoende vast zit.( mogelijk al tijdens assembleren in het fabriek)

Mocht nu het toestel bij 'gewoon gebruik' nogmaals uitvallen dan zou ik het binnenbrengen voor herstelling als het nog onder garantie is.
  #5  
Oud 27 July 2012, 09:36
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.084
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
nu is het al maar 20cm meer ipv. 30cm
Voor de 4de natuurkracht, de zwaartekracht, maakt dat niets uit, die is altijd even sterk
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrŁmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #6  
Oud 27 July 2012, 10:02
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Voor de 4de natuurkracht, de zwaartekracht, maakt dat niets uit, die is altijd even sterk
De hoogte en gewicht bepaald met welke snelheid het object naar beneden op de grond komt. ik spring liever van 20cm naar beneden dan 20m.

Laatst gewijzigd door Werner1963; 27 July 2012 om 11:00.
  #7  
Oud 27 July 2012, 12:19
hot12345's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Locatie: Nijmegen
Berichten: 453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
nu is het al maar 20cm meer ipv. 30cm Mogelijk is er een onderbreking geweest van een contactpunt in je toestel. het kan een schroefje of klipje zijn dat onvoldoende vast zit.( mogelijk al tijdens assembleren in het fabriek)

Mocht nu het toestel bij 'gewoon gebruik' nogmaals uitvallen dan zou ik het binnenbrengen voor herstelling als het nog onder garantie is.
Als t een onderbreking heeft plaatsgevonden, wil je zeggen dat die nu ook niet zo goed vast zit? Alhoewel hij t nog gewoon doet, is t zo dan dat t net half op de connector zit?,
  #8  
Oud 27 July 2012, 12:24
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

inderdaad kan het zijn dat er iets niet goed vast zit, dit kan al reeds vanuit fabriek geweest zijn. Gezien het toestel nog in garantie is zou ik er nog niet zelf aan beginnen om dit allemaal na te kijken
  #9  
Oud 27 July 2012, 13:09
hot12345's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Locatie: Nijmegen
Berichten: 453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
inderdaad kan het zijn dat er iets niet goed vast zit, dit kan al reeds vanuit fabriek geweest zijn. Gezien het toestel nog in garantie is zou ik er nog niet zelf aan beginnen om dit allemaal na te kijken
Idd,

Nou heb al splinternieuw toestel opgestuurd gekregen via Wehkamp. ( gaat via E-care,reperatie dienst van Wehkamp ) , was t al ruim 4/5 weken kwijt...vervolgens kreeg ik een nieuwe vanwege de accu probleem.
  #10  
Oud 27 July 2012, 16:29
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

Dat is inderdaad frustrerend dat je telkens het toestel voor een lange tijd moet missen.
Ik zou zeggen, goed vasthouden mocht het toestel toch uitgaan zonder reden zou ik het toch terug zenden of het volgende cotroleren.
How To: Replace the iPhone 4's Battery - YouTube

bekijk het goed want er zijn verschillende schroefjes
Ik vermoed dat bij jou daar even geen cotact is geweest bij het vallen. Misschien staat enkel de het batterijschroefje los.

(ps het antennecontact was bij mijn toestel niet aanwezig)

Je hebt bij de iPhone 4S wel een torks
  #11  
Oud 27 July 2012, 18:25
hot12345's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Locatie: Nijmegen
Berichten: 453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
Dat is inderdaad frustrerend dat je telkens het toestel voor een lange tijd moet missen.
Ik zou zeggen, goed vasthouden mocht het toestel toch uitgaan zonder reden zou ik het toch terug zenden of het volgende cotroleren.
How To: Replace the iPhone 4's Battery - YouTube

bekijk het goed want er zijn verschillende schroefjes
Ik vermoed dat bij jou daar even geen cotact is geweest bij het vallen. Misschien staat enkel de het batterijschroefje los.

(ps het antennecontact was bij mijn toestel niet aanwezig)

Je hebt bij de iPhone 4S wel een torks
Ten 1e hartelijk dank voor je reply,

jaa ik liet 't haast van 20 cm boven de grond vallen, 't viel namelijk uit me broekzak tijdens 't fitnissen, toen ik zat.

Aan jou reply heb ik wat aan!,

Ja wat denkje dat me tell ineens uitviel en kon pas aanzetten wanneer de lader erin deed!?

Toen hij vervolgens aan ging, zie die dat de tijd niet klopte... en paar min later verander de tijd naar de huidige tijd.

Wat bedoel je met ''antennecontact was bij mijn toestel niet aanwezig'' ?

hoor ;t graag van je!
  #12  
Oud 27 July 2012, 18:28
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.084
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hot12345 Bekijk bericht
Toen hij vervolgens aan ging, zie die dat de tijd niet klopte... en paar min later verander de tijd naar de huidige tijd.
Dat klinkt niet goed want dat betekent dat de iPhone compleet zonder stroom is geweest.
  #13  
Oud 27 July 2012, 18:39
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

Antennecontact hoor je in het filmpje. Maar ik zou eerst het schroefje controleren aan de batterij contact waar ook mogelik het antennecontact bij tussen zitten. Doe dit enkel als je toestel uitvalt
  #14  
Oud 27 July 2012, 19:06
hot12345's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Locatie: Nijmegen
Berichten: 453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Dat klinkt niet goed want dat betekent dat de iPhone compleet zonder stroom is geweest.
Ja terwijl de de connectors goed moeten zitten ? of hoe denk jij erover?,

Ja idd, toen ik 't liet vallen ja, ging hij niet meer aan.

maar zodra ik de stekker indeed ging hij zich opladen en gaf scherm,

Dus wat zeg jij?

open maken en de connectie nachekken?,

Hoor 't graag van je
  #15  
Oud 27 July 2012, 19:19
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

Enkel het schroefje controleren. Mogelijk is dit niet goed vastgeschroefd. Ik zou dit pas doen als ie nog eens uitvalt zonder reden.
  #16  
Oud 27 July 2012, 19:24
hot12345's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Locatie: Nijmegen
Berichten: 453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
Enkel het schroefje controleren. Mogelijk is dit niet goed vastgeschroefd. Ik zou dit pas doen als ie nog eens uitvalt zonder reden.
Zal 't daaraan liggen dat hij volkomen geen stroom had terwijl de connectors aangesloten zijn?,

Want dat snap ik dus niet,
  #17  
Oud 2 August 2012, 08:36
hot12345's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Locatie: Nijmegen
Berichten: 453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
Enkel het schroefje controleren. Mogelijk is dit niet goed vastgeschroefd. Ik zou dit pas doen als ie nog eens uitvalt zonder reden.
Had 't opgestuurd & weer ontvangen , zelfde toestel, waarschijnlijk is er een boxje en een andere netwerk module geplaatst.

En hebben ze weer de accu goed vast gezet lijkt mij..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3G, home knop reageert niet meer, na openen doet hij niks meer applebijter iPhone algemeen 5 26 February 2012 22:59
Ipod Touch laten vallen, doet niets meer. LEGACY iPhone algemeen 4 16 November 2010 23:04
BelgiŽ: Mobile Vikings telefoon langer laten bellen voordat hij naar voicemail gaat dendirk Overige providers BelgiŽ 0 17 August 2009 10:33
iPhone laten vallen en nu reageert de Lock-button niet meer! melloww iPhone algemeen 8 6 August 2009 00:51
Iphone per ongeluk geupload, nu doet hij het niet meer. chillend Unlock [archief] 8 21 January 2008 08:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:04.