Ik vind het airplay icoon niet en heb vragen over een wifistaion

Ik vind het airplay icoon niet en heb vragen over een wifistaion discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb gisteren met trots een iPhone 4s gekocht, te samen met apple tv. Vroeger had ik een iPad en ik heb die gegeven aan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 August 2012, 18:59
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2012
Berichten: 5
Standaard Ik vind het airplay icoon niet en heb vragen over een Wi-Fistaion

Ik heb gisteren met trots een iPhone 4s gekocht, te samen met apple tv. Vroeger had ik een iPad en ik heb die gegeven aan mijn broer, heb Iphone gegonfriguurd met Itunes (Op de zelfde pc heb ik ook de Ipad gegonfriguurd)
en zette thuisindeling aan, ik download de remot app en zie enkel staan Itunes-Biotheek en op mijn Iphone vind ik nergens die Airplay knop, heb gelezen op andere forum maar het is te moelijk om te begrijpen want ik ben maar 13. En ik heb slecht Wi-Fi internet, in de veranda waar de apple tv staat, de apple tv heeft wel goed internet omdat het bekabeld is, we hebben een gratis internet bakje gehad van Telenet, ik zou graag kijken voor een Wi-Fi basisstaion van Apple, maar
ik weet niet goed hoe dat in zijn werk gaat!


Toch bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 August 2012, 19:50
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Wat is nu precies je vraag / zijn nu je vragen?


graag gedaan
  #3  
Oud 1 August 2012, 21:33
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2012
Berichten: 5
Standaard

hoe ik aan het symbool kom en wat eigenlijk een Wi-Fi basisstaion inhoud
  #4  
Oud 1 August 2012, 23:14
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Wat een Wi-Fi basisbastion inhoud kun je wel op internet vinden (google)
Dat je 13 bent, en niet alles begrijpt, wil niet zeggen dat je zelf niks kunt opzoeken enzo, toch? (en even de spellingcontrole over je post halen)

Wat lukt er niet met het AirPlay symbool? Je krijgt hem niet te zien, schrijf je. Zitten je iPhone en appletv wel op hetzelfde Wi-Fi netwerk?
  #5  
Oud 2 August 2012, 09:45
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.085
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier Bekijk bericht
Dat je 13 bent, en niet alles begrijpt, wil niet zeggen dat je zelf niks kunt opzoeken enzo, toch? (en even de spellingcontrole over je post halen)
Helaas is de taalvaardigheid van Vlaamse tieners ondertussen even slecht als die van Hollandse tieners, dat was ooit wel eens anders

@wahibke
Kijk eens in onderstaande link voor wat betreft een Apple "Wi-Fi Basisstation":

Apple - AirPort Extreme - Simultaneous dual-band 802.11n Wi-Fi-basisstation

Ik ga er van uit dat Ballegooier je verder helpt met het AirPlay probleem.
Succes verder
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrümmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #6  
Oud 2 August 2012, 20:29
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2012
Berichten: 5
Standaard

Beste,

Ik kan nog niet verbinden met Wi-Fi netwerk omdat ik nog geen Airport Express/Extreem heb! Wat is volgens jullie beter het is gewoon voor in een verande in airport Express of Extreem?


Toch bedankt voor alle hulp.
(Heb google al afgegaan maar sommige dingen begrijp ik niet, zoals op de website van Apple staat 802.11n WI-FI dit begrijp ik niet zo goed)
  #7  
Oud 4 August 2012, 14:10
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 July 2010
Berichten: 25
Standaard

Iemand graag corrigeren als ik verkeerd ben, maar volgens mij heb je beide niet nodig. Als beide apparaten op hetzelfde (draadloze) netwerk zitten. (de ene kan op draadloos, de ander op bedraad) dan moet het gewoon werken. Je iPhone moet je aansluiten op het draadloos netwerk. En je ATV kun je eventueel aansluiten bedraad of ook draadloos. Ik neem aan dat je Telenet wel een kastje heeft toegestuurd die het signaal draadloos uitzend.
  #8  
Oud 4 August 2012, 14:59
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
van uit dat Ballegooier je verder helpt
ik zou graag bereid zijn, ware het niet dat ik er gene snars van volg...
  #9  
Oud 5 August 2012, 11:53
» iPhone SE 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 September 2010
Berichten: 326
Standaard

Je ATV moet wel AAN staan en in HETZELFDE netwerk staan als van je iPhone. Anders zie je AirPlay-icoon nooit.
  #10  
Oud 6 August 2012, 12:45
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2012
Berichten: 124
Standaard

Je moet niet naar de remote-app gaan :S Ga gewoon naar de multitask bar (dubbelklik op de home button) en veeg naar rechts, dat het opschuift naar links, veeg door tot je bij de volume bar bent en daar zou een symbooltje moeten zitten... Ik heb geen iPhone 4s dus ik weet het niet, maar ik dacht dat het zoiets was...
Reageren

Labels
airplay, wi-fi basisstaion


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Ik heb een paar vragen over jailbreaken van mijn Iphone 4 se77 Jailbreak 15 30 May 2012 16:02
AirPlay icoon komt niet bij itunes Ben89 iTunes 0 14 March 2011 12:09
hoe vind ik het IP uit van een GPRS/Edge verbinding benjaminnolan iPhone algemeen 1 20 March 2009 09:54
Heb een idee maar kan het niet uitvoeren. SuperDutch Archief 14 25 October 2008 01:18
heb een paar vragen... dennis9920 Unlock [archief] 2 14 December 2007 16:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:51.