iPod touch doet niks meer

iPod touch doet niks meer discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste Forum leden . Het betreft hier een ipod touch 4g 32gb (helaas dus geen iPhone ) maar ik was aan de wordfeud en plots ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 August 2012, 21:40
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 August 2012
Berichten: 11
Standaard iPod touch doet niks meer

Beste Forum leden .

Het betreft hier een ipod touch 4g 32gb (helaas dus geen iPhone)

maar ik was aan de wordfeud en plots had ik een zwart scherm.
Ik heb geprobeerd de ipod te herstellen,Maar homeknop en thuis knop tegelijk in drukken werkt niet (geen beeld).
Via itunes herstellen geprobeerd maar daar krijg ik telkens de de melding dat hij niet hersteld kan worden ivm een onbekende fout (28).
Ik heb hem zelfs naar een computer zaakje gebracht maar ook hij krijgt hem niet aan de praat.
Als ik bij deze computer kijk staat er ook niks.
Het rare is dat als ik de ipod aan de pc hang,Dat itune wel aangaat en de melding dat er ipod in veiligemodus is gevonden.Maar wat ik ook doe hoeveel forums ik ook lees ik kom er niet uit.

Firmware 5.1.1 staat er op en hij is gejailbreakt

Kunnen jullie mij mischien nog een tip geven.......

Ik kan het maar niet los laten...Alles is welkom


Bedankt alvast
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 August 2012, 21:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2012
Berichten: 287
Standaard

probeer es een andere firmware derop zetten je kan er 1 op internet downloaden
ik ben zo lief geweest om het voor je te zoeken als je niet weet hoe je een andere firmware erop zet help ik je wel pm me dan maar
InsanelyiOS- The Blog of an Apple Fanboy - Firmware
  #3  
Oud 29 August 2012, 22:01
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 August 2012
Berichten: 11
Standaard

Valencio,bedankt voor je reactie...Zal je Pm sturen
  #4  
Oud 29 August 2012, 22:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2012
Berichten: 287
Standaard

moet ik de firmware ernog opzetten?
  #5  
Oud 29 August 2012, 22:52
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 August 2012
Berichten: 11
Standaard

Mag niet van me pa,Is het niet zo uit te leggen....Sorry!!
  #6  
Oud 29 August 2012, 22:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2012
Berichten: 287
Standaard

ja dat kan maar dan moet je wel goed luisteren he!

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 29 augustus 2012 om 22:54 ----------

laat je vader het voor je doen want ik denk niet dat je het gaat snappen oke?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 29 augustus 2012 om 22:57 ----------

het is wel lang om uit te leggen?
  #7  
Oud 29 August 2012, 22:57
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 August 2012
Berichten: 11
Standaard

We gaan het proberen...
  #8  
Oud 29 August 2012, 22:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2012
Berichten: 287
Standaard

stap 1 download dit InsanelyiOS- The Blog of an Apple Fanboy - Firmware

je ziet een lijst staan met software he? selecteer 5.0 daar waar iPhone 4g staat

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 29 augustus 2012 om 23:00 ----------

je drukt opslaan op bureaublad...
  #9  
Oud 29 August 2012, 23:06
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 August 2012
Berichten: 11
Standaard

Ik heb een ipod touch.Die zie ik wel

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 29 augustus 2012 om 23:06 ----------

Zo duurt maar 20 minuten

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 29 augustus 2012 om 23:07 ----------

Laat hem wel aanstaan,moet morgen vroeg naar school
  #10  
Oud 29 August 2012, 23:14
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.855
Standaard

Heb je wel SHSH blobs van 5.0?

Anders gaat dit niet lukken hoor.
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #11  
Oud 29 August 2012, 23:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2012
Berichten: 287
Standaard

nee zorrie heb alleen de custom en de firmware
  #12  
Oud 29 August 2012, 23:17
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.855
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door valencio Bekijk bericht
nee zorrie heb alleen de custom en de firmware
Wat jij hebt is niet relevant voor dit topic.

In dit geval moet chevycaprice eerder SHSH blobs voor 5.0 hebben opgeslagen wil hij/zij 5.0 kunnen installeren.
  #13  
Oud 30 August 2012, 09:39
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 August 2012
Berichten: 11
Standaard

Geen idee wat SHSH blobs is,Maar als alles van me ipod af is vind ik geen probleem,Als hij maar weer gaat werken..daar zou ik weer erg blij mee zijn.
Die meneer in de computer zaak zei,Wacht tot iOS 6 uitkomt en die er weer opzetten.
Maar als ik me ipod aansluit op de pc en itunes open dan staat er helemaal bovenin ook niks..Software,versie staat nvt ????.Krijg wel de melding dat er een ipod in veilige modus is,dan klik op bijwerken en pakt hij netje de software uit.Krijg dan ook het apple teken en een balkje eronder te zien,En dan komt de fout melding van onbekende fout (28)..


Zou erg blij zijn als hij het weer doet..
  #14  
Oud 30 August 2012, 09:53
» iPhone 7 128GB (Gitzwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2008
Locatie: Gelderland
Berichten: 65
Standaard

Fout 20, 21, 23, 26, 28, 29, 34, 37

Deze fouten treden gewoonlijk op bij een conflict tussen beveiligingssoftware en het herstel- en updateproces. Volg de stappen in Problemen met beveiligingssoftware oplossen om dit probleem op te lossen. In zeldzame gevallen kunnen deze fouten wijzen op een probleem met de hardware. Als de fouten aanhouden op een andere computer, heeft het apparaat mogelijk service nodig.
__________________
~When nothing goes right... go left~
  #15  
Oud 30 August 2012, 12:39
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 August 2012
Berichten: 11
Standaard

@Nescio..
Dat had ik ook gelezen op de opple site,Ik ben er zelfs mee naar een apple shoppie geweest.Het eerst wat hij zei..Er zit een deukje in en daar zijn ze niet blij mee en nog meer van die onzinnege opmerking,Dat ik dacht...Zoek jij het ff lekker uit.
Maar wat er op de apple site staat werkt ook niet en het probleem daar is dat je van de ene link naar de andere link moet/gaat en dan raak ik het spoor helemaal kwijt.

Is er niet heel simpel gezegd,bam de software of hardware er opnieuw opzetten.
  #16  
Oud 30 August 2012, 13:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2012
Berichten: 287
Standaard

ja dat weet ik als je je shsh blobs hebt opgeslagen met tinyumberella dan kan ik je verder helpen want je moet eigenlijk nooit een jaillbreak op je telefoon zetten je geeft je telefoon alleen maar schade
  #17  
Oud 30 August 2012, 20:06
IRom's schermafbeelding
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 August 2012
Berichten: 111
Standaard

@valencio als je goed omgaat met een jailbreak en begrijpt waarmee je bezig bent hoeft het echt niet alleen maar schade op te leveren
__________________
Apple is going to reinvent the phone. And here it is.
  #18  
Oud 30 August 2012, 21:33
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 August 2012
Berichten: 11
Standaard

Ik heb hem samen met een maat gejailbreakt en die van hem doet het nog zonder problemen...
Ik heb geprobeerd,Aan de hand van een youtube filmpje,Firmware 5 terug te zetten maar dan krijg ik foutmelding 3194....Ben in staat hem van het balkon af te gooien...grrrrrrrrr
  #19  
Oud 21 September 2012, 22:16
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 August 2012
Berichten: 11
Standaard

Nog iemand een suggestie?????
  #20  
Oud 21 September 2012, 22:37
IRom's schermafbeelding
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 August 2012
Berichten: 111
Standaard

Bovenste knop en onderste tegelijk inhouden?
Heb je SHSH blobs opgeslagen?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ipod touch 4g doet niks meer strijper12 iPhone algemeen 5 26 February 2012 18:22
Ipod doet niks meer hopje20 iPhone algemeen 0 8 January 2011 00:14
iphone 3GS ipod app doet niks meer petersmichiel iPhone Apps 1 5 December 2010 16:28
iPod Touch 1G doet echt niks meer iemand een idee? Riket iPhone algemeen 5 19 October 2010 09:33
Alstublieft help mij! iPod Touch doet niks meer! lars08 iPhone algemeen 2 27 September 2009 21:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:23.