Slecht GSM signaal, daarna helemaal niets meer, no service

Slecht GSM signaal, daarna helemaal niets meer, no service discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) installer.app had je in winpwn kunnen toevoegen; heb je ook wel de bootloaders gedownload en 'geladen' in winpwn?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 8 June 2008, 20:34
Malork's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 May 2008
Locatie: Landgraaf
Berichten: 178
Stuur een bericht via MSN naar Malork
Standaard

installer.app had je in winpwn kunnen toevoegen; heb je ook wel de bootloaders gedownload en 'geladen' in winpwn?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 8 June 2008, 20:39
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door StevenG Bekijk bericht
iphone gepwnd en dan zelfs nog steeds "no service" :s :s :s
ook is bij het pwnen mijn installer verdwenen? en als ik op bootneuter klik komt er: "error couldn't find all required files.. please check your installation of this app."
inderdaad, dacht t al, installer, bsdsubsystem enz.. vergeten toe te voegen bij build ipws ??? en niet alle files voor bootneuter?? Kunt ook je iphone jailbreaken en via installer bootneuter erop installeren, en dan via bootneuter je baseband flashen, als je met bootneuter dit hebt gedaan, MOET je ontvangst enz... trug goed zijn.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #23  
Oud 10 June 2008, 01:37
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 18
Standaard

Ha weer een thread over het probleem waar ik ook last van heb, nl. het slechte belsginaal. Ik heb dus ook een US16gb iphone gekocht en eenmaal thuis met ziphone unlocked/etc. resultaat: alles doet het behalve het gsm-signaal(bleef slecht). Inmiddels zo'n beetje alle manieren en combi's van restore/install(FW 1.1.2-1.1.4), ziphone/iliberty/winpwn i.c.m. bootneuter/etc/etc. geprobeerd, alles werkt behalve een fatsoenlijk belsignaal.
Gelukkig heb ik wat kunnen vergelijken met de iphone van een vriendin. Blijkt dat mijn sim in haar (met ziphone unlockte) iphone wel perfect bereik heeft. Het vreemde is dat de bovenstaande carrier(of 'mast'?) in de fieldtest bij haar ongeveer dezelfde waardes aangeeft als in mijn niet werkende iphone(RX waarde hetzelfde). Maar dan heeft zij wel overal dit bereik en ik alleen op 1 plek in mijn huis, op een (toevallig ontdekt) hoekje van mn bureau. 10Cm verschuiven = weg bereik.
Oftewel; de hardware voor de ontvangst lijkt wel gewoon te werken, hij weet alleen het signaal niet 'vast' te houden, ofzoiets. Zou het aan het zgn. commboard kunnen liggen? Ik lees veel over de zgn "bad-signal" problemen (ook bij AT&T abo's) maar heb helaas nog nergens gelezen over een softwarematige oplossing..
Wellicht dat iemand mij/ons mbv bovenstaande info op de goede weg kan helpen...

Eerlijk gezegd is mijn enige hoop nog gevestigd op firmware 2.0. (duimt..)
__________________
Iphone(16Gb)USA, uit week19 '08
  #24  
Oud 10 June 2008, 09:39
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Grappig. Vrijwel alle iPhones die deze problemen hebben zijn unlockt door ZiPhone
Bewijst maar weer dat.......
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #25  
Oud 10 June 2008, 13:00
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 18
Standaard

Mja, zou er mee te maken kunnen hebben.
Iemand een idee wat ziphone dan verkeerd doet? En hoe dit weer te herstellen? Ik denk dat ik hem nu toch echt grondig een paar keer 'ge-virginized' heb maar het probleem blijft bestaan.. Hopelijk is de hardware niet ver-&%$&!@....
  #26  
Oud 10 June 2008, 14:39
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Hallo,

ik heb een 8 gb iphone 1.1.4 versie.
Ik had laatst geunlocked met iliberty, maar is de signaal zwak met mijn netwerk.
Wat is de probleem?

Dank je
  #27  
Oud 10 June 2008, 17:52
sossienl's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Blaricum
Berichten: 601
Standaard

Same problem hiero. iLibirty was ook de dader!
Dramatische slechte verbinding, veel vastlopertjes (vooral in Safari)

Ik ga vanavond aan de slag met WinPWN.
__________________
iPhone (web) developer. Kijk op http://www.appsstore.nl voor alle Nederlandse iPhone apps! Twitter? klik!
  #28  
Oud 10 June 2008, 17:57
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sossienl Bekijk bericht
Same problem hiero. iLibirty was ook de dader!
Dramatische slechte verbinding, veel vastlopertjes (vooral in Safari)

Ik ga vanavond aan de slag met WinPWN.
Heb ik net gedaan . . . alles hersteld.
  #29  
Oud 10 June 2008, 18:05
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Bootneuteren of "bbupdater (commands via terminal) gebruiken"
  #30  
Oud 11 June 2008, 09:27
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Berichten: 19
Standaard

ik had het probleem ook, maar kreeg gewoon een nieuwe van de winkel
  #31  
Oud 11 June 2008, 14:52
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 18
Standaard

Heb nu gebootneutert in alle mogelijk combi's(BB naar stock 4.6 & restore & winpwn). Hij heeft wel goede ontvangst op een beperkt aantal plekken, maar hij verliest het signaal zodra ik de iphone verplaats buiten deze zgn. "hotspots". Iets mis met z'n roaming instellingen of is het zgn. commboard kapot?
Het lijkt erop dat ik ben afgescheept met een door Steve Jobs persoonlijk gesaboteerd model(volgens de complottheorieen dan). Mooi shit want hij komt uit de US dus omruilen wordt een beetje moeilijk..
Iemand een oplossing? Beloning: 1 krat bier naar keuze.

Laatst gewijzigd door kaspar; 11 June 2008 om 14:55.
  #32  
Oud 11 June 2008, 14:54
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

com-bord vervangen ???
  #33  
Oud 11 June 2008, 21:29
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 18
Standaard

Zojuist de baseband geupdated naar 04.05.01_G & restore gedaan naar een FW 2.0 beta ipsw. Helaas geen verbetering Buiten naast de plantenbak bij mn werk wel ontvangst maar daarbuiten noppes...
Nieuw communicationboard kost iets van 120 euro (uit UK). Geen zin om nog te gaan investeren in een ding dat over 1 maand verouderd is dusss...

lang leve mn oude nokiaatje..
  #34  
Oud 11 June 2008, 21:37
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Helemaal gelijk . . .
  #35  
Oud 11 June 2008, 21:44
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kaspar Bekijk bericht
Zojuist de baseband geupdated naar 04.05.01_G & restore gedaan naar een FW 2.0 beta ipsw. Helaas geen verbetering Buiten naast de plantenbak bij mn werk wel ontvangst maar daarbuiten noppes...
Nieuw communicationboard kost iets van 120 euro (uit UK). Geen zin om nog te gaan investeren in een ding dat over 1 maand verouderd is dusss...

lang leve mn oude nokiaatje..
En baseband 04.05.03 ?? dat is na mijn weten de enige stabiele baseband van 2.0

Die kun je erin zetten met "bbupdater" via terminal.
  #36  
Oud 16 June 2008, 00:05
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
En baseband 04.05.03 ?? dat is na mijn weten de enige stabiele baseband van 2.0

Die kun je erin zetten met "bbupdater" via terminal.
..Gedaan, maar helaas geen verbetering. Heb 'm daarop weer 'gevirginized', batterij gedrained en n nacht in het vriesvak laten liggen.... (ja ik ben desparaat..)
Dit alles met hetzelfde resultaat..

Ik heb dit prul aangeschaft in NY. Toen ik hem daar zag liggen dacht ik dat ik nog nooit zo zeker wist dat ik iets moest bezitten. Heb hem uiteindelijk weten aan te schaffen door op een kille ochtend 3 uur in de rij te staan(samen met nog 60 andere chinezen). Dit met de onzekerheid of er uberhaupt wel een 'shipment' zou arriveren.
De wijze les die ik aan dit gedoe heb overgehouden is dat ik mij nooit meer door dit soort hebzuchtige bullshit zal laten verleiden.

Bedankt voor de hulp, allemaal.

over & uit....
  #37  
Oud 16 June 2008, 12:51
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kaspar Bekijk bericht
..Gedaan, maar helaas geen verbetering. Heb 'm daarop weer 'gevirginized', batterij gedrained en n nacht in het vriesvak laten liggen.... (ja ik ben desparaat..)
Dit alles met hetzelfde resultaat..

Ik heb dit prul aangeschaft in NY. Toen ik hem daar zag liggen dacht ik dat ik nog nooit zo zeker wist dat ik iets moest bezitten. Heb hem uiteindelijk weten aan te schaffen door op een kille ochtend 3 uur in de rij te staan(samen met nog 60 andere chinezen). Dit met de onzekerheid of er uberhaupt wel een 'shipment' zou arriveren.
De wijze les die ik aan dit gedoe heb overgehouden is dat ik mij nooit meer door dit soort hebzuchtige bullshit zal laten verleiden.

Bedankt voor de hulp, allemaal.

over & uit....
opsturen onder rma, zodat je een nieuwe krijgt. Appstore ?
  #38  
Oud 19 June 2008, 10:31
» iPhone UK 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2008
Berichten: 4
Standaard "No service"...

Een paar weken terug heb ik een Iphone aangekocht via Ebay, komende van het Verenigd Koninkrijk.
Nu heb ik sinds deze week enorm slechte ontvangst met dit toestel. Het is zo dat er constant "No service" op komt te staan. Heel zelden heb ik eens 1 streepje ontvangst.

Ondertussen heb ik al vele topics op verschillende fora gelezen, maar geen enkele geeft een juiste oplossing om dit probleem te verhelpen
Weet iemand hier op dit forum wat ik in deze situatie kan doen?

alvast bedankt!
  #39  
Oud 19 June 2008, 10:41
sossienl's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Blaricum
Berichten: 601
Standaard

// Samengevoegd
  #40  
Oud 15 July 2008, 00:14
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 18
Standaard

Hoera, 5 streepjes!
Ik had mn Iphone voor de gein eens opengebroken.. Hoewel "gein"? Dit bleek een ware nachtmerrie, compleet met bloedverlies. Maargoed, de connector van de GSM-antenne zat gewoon half-los vastgekit in z'n socket. Hetgeen ik dus maar even 'gerepareert' heb. Ik moet zeggen dat mij dit behoorlijk tegenvalt van mister S. Jobs. Gelukkig doet ie het nu eindelijk, al is de buitenkant van de phone nu helaas een beetje lichtelijk verminkt. Iemand nog een mooie casing over??
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone doet helemaal niets meer H.Vos iPhone algemeen 1 19 May 2011 20:20
Iphone doet helemaal niets meer Josie iPhone algemeen 1 5 December 2009 15:22
oplossing slecht gsm signaal / geen service TVO iPhone algemeen 0 11 September 2009 10:34
wit scherm en daarna niets meer... stijn2306 iPhone algemeen 4 4 August 2009 22:51
Geen gsm signaal meer na iLibertyX jailbreak Iger Unlock [archief] 4 4 June 2008 16:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:37.