Geen push-notificatie bij standby

Geen push-notificatie bij standby discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een vervelend probleempje die ineens is op komen dagen, waar ik nog nooit eerder last van heb gehad. Ik heb niks veranderd aan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 October 2012, 22:08
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2011
Berichten: 10
Exclamation Geen push-notificatie bij standby

Ik heb een vervelend probleempje die ineens is op komen dagen, waar ik nog nooit eerder last van heb gehad.

Ik heb niks veranderd aan mijn instellingen, en alles staat ook nog goed.

Als ik thuis kom en ik kan op de Wi-Fi (dit doe ik al jaren), zet ik mijn 3G uit. Dit omdat ik een beperkte internet bundel heb. Ineens sinds vandaag, als mijn telefoon gewoon op standby staat, krijg ik geen push berichten meer van Whatsapp (en Whatsapp is eigenlijk het enige waarvan ik pushberichten kan krijgen, de rest staat uit).

Als ik gewoon aan mijn telefoon zit krijg ik wel gewoon meldingen, of als ik zelf op Whatsapp druk komt alles ineens binnen als mijn telefoon daarvoor op standby heeft gestaan.

Nu merk ik ook dat als ik op de homebutton druk, nog vůůr ik ontgrendel, het Wi-Fi-symbool er niet staat, pas na zeker 15 seconden. Normaal stond dit er sneller...
Ik weet dat je iPhone de Wi-Fi uitzet tijdens standby voor batterijbesparing, maar normaal gaf 'ie gewoon de push berichten van Whatsapp alsnog door. Erg vervelend is dit.

Na een aantal ''tests'' merk ik dat hij dit vooral doet als Whatsapp op de achtergrond ook staat uitgeschakeld.

Hoe kan dit ineens, en heeft iemand dit ook (tijdelijk?) gehad?

Ik heb 5 dagen geleden iOS 6 erop gezet, hiervoor 4.0 gehad en nooit problemen...

Laatst gewijzigd door Debbiee; 22 October 2012 om 22:20.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 October 2012, 22:23
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Zit je toevallig bij Vodafoneicon?
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.
  #3  
Oud 22 October 2012, 22:26
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2011
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vuurvreter Bekijk bericht
Zit je toevallig bij Vodafoneicon?
Ja.. maar zou dat ermee te maken kunnen hebben dan?
  #4  
Oud 22 October 2012, 22:30
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Debbiee Bekijk bericht
Ja.. maar zou dat ermee te maken kunnen hebben dan?
Mijn vrouw heeft precies hetzelfde, wellis waar met een android telefoon.
Ze heeft al een nieuwe simkaart gehad waarmee het probleem tijdelijk was opgelost, maar nu zijn we weer terug bij af. En ja zij zit bij Vodafoneicon.

Met Whatsapp kan ik haar alleen thuis bereiken op Wi-Fi, niet op het mobiele internet. Een vervelend probleem.
  #5  
Oud 22 October 2012, 22:33
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2011
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vuurvreter Bekijk bericht
Mijn vrouw heeft precies hetzelfde, wellis waar met een android telefoon.
Ze heeft al een nieuwe simkaart gehad waarmee het probleem tijdelijk was opgelost, maar nu zijn we weer terug bij af. En ja zij zit bij Vodafoneicon.

Met Whatsapp kan ik haar alleen thuis bereiken op Wi-Fi, niet op het mobiele internet. Een vervelend probleem.
Bij mij is het dus andersom... Op 3G doet 'ie het wel, denk ik, maar als ik thuis ben en ik draai alleen op Wi-Fi dan geeft 'ie alleen push-meldingen als Whatsapp op de achtergrond draait. Anders niet
  #6  
Oud 22 October 2012, 22:35
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 February 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 318
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vuurvreter Bekijk bericht
Mijn vrouw heeft precies hetzelfde, wellis waar met een android telefoon.
Ze heeft al een nieuwe simkaart gehad waarmee het probleem tijdelijk was opgelost, maar nu zijn we weer terug bij af. En ja zij zit bij Vodafoneicon.

Met Whatsapp kan ik haar alleen thuis bereiken op Wi-Fi, niet op het mobiele internet. Een vervelend probleem.
ik gebruik whatsapp niet maar, hij heeft het probleem met Wi-Fi terwijl jij het probleem hebt met 3G.

trouwens Wi-Fi heeft toch niks te maken met telefoonprovider...
  #7  
Oud 22 October 2012, 22:41
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Sorry dat heb ik inderdaad verkeerd gelezen
  #8  
Oud 22 October 2012, 22:42
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 February 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 318
Standaard

desalniettemin is er wel een probleem, ook bij u...
  #9  
Oud 22 October 2012, 22:44
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stino90 Bekijk bericht
desalniettemin is er wel een probleem, ook bij u...
Ja dat is helaas ook zo.
  #10  
Oud 22 October 2012, 22:46
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2011
Berichten: 10
Standaard

Ik ga morgen wel naar iFactors...
  #11  
Oud 26 November 2012, 13:55
FridgeNL's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 952
Stuur een bericht via ICQ naar FridgeNL Stuur een bericht via MSN naar FridgeNL Send a message via twitter to FridgeNL
Standaard

Ik heb sinds kort hetzelfde probleem, krijg geen push meldingen meer in standby stand en mis hierdoor aardig wat berichten. Het heeft altijd prima gefunctioneerd, ben 20-11 over gegaan van t-mobileicon naar telfort en sindsdien is het probleem aanwezig. Zodra ik de telefoon unlock krijg ik de meldingen binnen, allemaal tegelijkertijd. Instellingen zijn niet veranderd alleen de provider.
__________________
"Of all the things i've ever lost, i miss my mind the most."
© Ozzy Osbourne
  #12  
Oud 27 November 2012, 01:03
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Locatie: Haarlem
Berichten: 78
Standaard

Goed om te lezen dat ik niet de enige ben, hier ook problemen met het ontvangen van push berichten. Maakt niet uit wat het is(whatsapp, Twitter, etc.), of ik op Wi-Fi of 3G zit en of me telefoon op standby staat of niet; de berichten worden regelmatig allemaal opgestapeld en komen dan in ene binnen.

Heel irritant...!
  #13  
Oud 27 November 2012, 12:17
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 October 2011
Berichten: 8
Send a message via twitter to MarcBlokvoort
Standaard

Is er een kans dat je niet alleen 3G uitzet maar het gehele mobiele internet? Dan is er een kans dat het daardoor komt, of deed je dit voorheen ook?
  #14  
Oud 27 November 2012, 15:52
FridgeNL's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 952
Stuur een bericht via ICQ naar FridgeNL Stuur een bericht via MSN naar FridgeNL Send a message via twitter to FridgeNL
Standaard

In mijn geval kan ik zeggen dat ik enkel en alleen een andere simkaart in mijn telefoon hebt gestopt, van t-mobileicon naar telforticon en toen is alles gestopt.

Ben wel tot een "soort van" oplossing gekomen, apps waar ik regelmatig push meldingen van krijg heb ik eraf gegooid, een harde reset uitgevoerd en toen weer opnieuw vanuit de appstore erop gezet. Ik krijg nu weer push meldingen van o.a. whatsapp en tweetbot
Reageren

Labels
push, push notificatie, standby, whatsapp, Wi-Fi


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Gezocht: app die push notificatie geeft bij tweet nicoox91 iPhone Apps 2 14 June 2012 17:16
Push notificatie bij nieuwe mail exchange ? greenbeauty iPhone Apps 0 21 March 2011 20:31
Msn live messenger geen push notificatie's? Arthur39 iPhone Apps 2 11 November 2010 13:28
Welke car file gebruikt bij push notificatie koekjedebij iPhone algemeen 4 27 April 2010 19:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:06.