wifi valt weg na opvoeren nieuwe toegang

wifi valt weg na opvoeren nieuwe toegang discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Mijn vrouw heeft mijn oude iPhone 4 gekregen. Ik had een data abo en gebruikte wifi .Mijn vrouw heeft geen data en kan alleen wifi ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 28 October 2012, 07:55
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2011
Berichten: 25
Standaard Wi-Fi valt weg na opvoeren nieuwe toegang

Mijn vrouw heeft mijn oude iPhone 4 gekregen. Ik had een data abo en gebruikte Wi-Fi.Mijn vrouw heeft geen data en kan alleen Wi-Fi ontvangen. Als ik thuis Wi-Fi instel en ze gaat ergens anders toe is bij thuiskomst de Wi-Fi toegang weg en moet opnieuw het wachtwoord voor het thuisnetwerk worden ingevoerd. Doe ik iets fout?
De iphone heeft altijd de netwerken onthouden, sinds er een sim van simyoicon in zit is dit probleem
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 October 2012, 09:18
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

Instellingen > Wi-Fi > blauw bolletje naast jouw netwerk > vergeet dit netwerk
Geef dan opnieuw je wachtwoord in
  #3  
Oud 28 October 2012, 09:35
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2011
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
Instellingen > Wi-Fi > blauw bolletje naast jouw netwerk > vergeet dit netwerk
Geef dan opnieuw je wachtwoord in
Blauw bolletje met pijl? Daar heb ik niet de mogelijkheid om te vergeten.
  #4  
Oud 28 October 2012, 09:41
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

Je moet wel eerst verbonden zijn met Wi-Fi door je wachtwoord in te geven.
Eens je verbonden bent
Instellingen > Wi-Fi > blauw bolletje naast jouw netwerk > vergeet dit netwerk
Geef dan opnieuw je wachtwoord in
  #5  
Oud 28 October 2012, 10:20
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2011
Berichten: 25
Standaard

ik ben verbonden met Wi-Fi, echter blauwe bolletje met pijl brengt me niet verder.
  #6  
Oud 28 October 2012, 10:32
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

Probeer het vlgende:
Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Herstel netwerkinstellingen


Let op Mogelijk moet je de gegevens woor je mobile data netwerk ook opnieuw ingeven.... APN enz.
  #7  
Oud 28 October 2012, 10:40
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2011
Berichten: 25
Standaard

die heb ik geprobeerd, morgen even zien als ze gekoppeld is geweest aan het netwerk op het werk, of het thuisnetwerk dan gewoon werkt.
Alvast bedankt
  #8  
Oud 30 October 2012, 14:30
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2011
Berichten: 25
Standaard

Probleem bestaat nog, zodra ze buiten bereik van het Wi-Fi netwerk is geweest, moet het opnieuw ingesteld worden.
  #9  
Oud 30 October 2012, 14:42
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 October 2011
Berichten: 69
Standaard

Is er een kopie op de toestel terug gezet of is het geconfigureerd als een nieuwe toestel ?
Mocht je een kopie terug gezet hebben, probeer eens een herstel te doen zonder dat je een reserve kopie terug zet.
  #10  
Oud 30 October 2012, 15:42
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2011
Berichten: 25
Standaard

Ik het het toestel teruggezet naar fabrieksinstellingen voor ik het aan m'n vrouw gaf.
  #11  
Oud 30 October 2012, 16:17
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 October 2011
Berichten: 69
Standaard

Wat bedoel je met fabrieksinstellingen ?
Onder instellingen -> Stel Opnieuw In -> Herstel alle Instellingen en Wis alle inhoud en instellingen ?
Of heb je echt via iTunes een herstel uitgevoerd en de laatste update ge´nstalleerd ?
  #12  
Oud 30 October 2012, 16:25
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2011
Berichten: 25
Standaard

Ik heb alles laten herstellen en wissen, alleen de laatste OS (6) is blijven staan. Het is op het toestel gedaan dus niet via iTunes.
  #13  
Oud 30 October 2012, 23:21
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 October 2011
Berichten: 69
Standaard

Om er zeker van te zijn kan je je toestel herstellen via iTunes en geen reserverekopie terug zetten mocht dit het geval zijn. Kijk er aub nu naar hoe het gaat werken.
  #14  
Oud 30 October 2012, 23:26
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

Ik begrijp niet dat blauw bolletje niet doet als je daar op klikt je moet wel correct op het bolletje klikken en niet ernaast
  #15  
Oud 1 November 2012, 20:12
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2011
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door besiktas97 Bekijk bericht
Om er zeker van te zijn kan je je toestel herstellen via iTunes en geen reserverekopie terug zetten mocht dit het geval zijn. Kijk er aub nu naar hoe het gaat werken.
Zal van het weekend worden. je hoort het nog.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 1 november 2012 om 20:13 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
Ik begrijp niet dat blauw bolletje niet doet als je daar op klikt je moet wel correct op het bolletje klikken en niet ernaast
Het blauwe bolletje doet het wel, alleen heb ik dan niet de mogelijkheid "om het netwerk te vergeten".
  #16  
Oud 2 November 2012, 00:03
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 May 2011
Locatie: In een huis
Berichten: 242
Standaard

Hier hetzelfde probleem met een iPad2 3G,als ik de deur uit ga en kom terug dan moet ik steeds Wi-Fi opnieuw activeren/inloggen.
Als ik dan op het blauwe bolletje met pijl klik krijg ik ook niet ''vergeet dit netwerk'' te zien.
Ik heb ook een iPhone 5 en daar had ik hetzelfde probleem mee,sinds vandaag doet de iPhone 5 het goed maar nu heb ik het probleem met de iPad...Modem en router al gereset maar zonder resultaat.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg IMG_0792.jpg‎ (49,7 KB, 16x gelezen)
  #17  
Oud 2 November 2012, 07:35
» iPhone SE 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 September 2010
Berichten: 326
Standaard

Misschien moet je in de router ook instellen: allow new divices. Zo is het bij mijn FritzBox. Want alleen met het ww kom je nog niet op het Wi-Fi.
  #18  
Oud 2 November 2012, 13:29
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2011
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door uitsmijter Bekijk bericht
Hier hetzelfde probleem met een iPad2 3G,als ik de deur uit ga en kom terug dan moet ik steeds Wi-Fi opnieuw activeren/inloggen.
Als ik dan op het blauwe bolletje met pijl klik krijg ik ook niet ''vergeet dit netwerk'' te zien.
Ik heb ook een iPhone 5 en daar had ik hetzelfde probleem mee,sinds vandaag doet de iPhone 5 het goed maar nu heb ik het probleem met de iPad...Modem en router al gereset maar zonder resultaat.
Dat is idd het scherm wat ik ook krijg.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 2 november 2012 om 13:31 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iphoneEd Bekijk bericht
Misschien moet je in de router ook instellen: allow new divices. Zo is het bij mijn FritzBox. Want alleen met het ww kom je nog niet op het Wi-Fi.
Het heeft altijd gewerkt, er is niks gewijzigd behalve dat ik de iPhone heb teruggezet naar 'instellingen als nieuw'.
  #19  
Oud 2 November 2012, 16:46
» iPhone SE 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 September 2010
Berichten: 326
Standaard

Misschien ziet jou router hem als een nieuw apparaat. Heb ik ook gehad. En na veel puzzelen en zoeken moest ik in mij router mijn telefoon weer "toestaan". Met alleen het (goede) ww kwam ik met geen mogelijkheid op m'n eigen Wi-Fi. Al had dit altijd gewerkt. Is dus een dubbele zekerheid in mijn router. Misschien is dit ook jouw probleem. Hoeft niet natuurlijk. Suc6.
  #20  
Oud 5 November 2012, 19:11
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2011
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iphoneEd Bekijk bericht
Misschien ziet jou router hem als een nieuw apparaat. Heb ik ook gehad. En na veel puzzelen en zoeken moest ik in mij router mijn telefoon weer "toestaan". Met alleen het (goede) ww kwam ik met geen mogelijkheid op m'n eigen Wi-Fi. Al had dit altijd gewerkt. Is dus een dubbele zekerheid in mijn router. Misschien is dit ook jouw probleem. Hoeft niet natuurlijk. Suc6.
In mijn router kan ik niks toevoegen, alles hoort "vanzelf" herkend te worden.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 5 november 2012 om 19:13 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door besiktas97 Bekijk bericht
Om er zeker van te zijn kan je je toestel herstellen via iTunes en geen reserverekopie terug zetten mocht dit het geval zijn. Kijk er aub nu naar hoe het gaat werken.
Heb ik gedaan en dat werkt ook niet. Nog even ter extra info: Er zit geen data abonnement op het toestel, vandaar dat ik 3G heb uitgeschakeld. Maar Wi-Fi zou (eenmaal ingesteld) herkend moeten worden als je weer binnen komt.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi valt weg meg1986 Wi-Fi 3 5 July 2012 21:09
Wi-Fi valt weg piet-t Wi-Fi 5 21 October 2011 17:19
Wi-Fi valt weg ? Iphone_belgium Jailbreak apps en thema's 6 19 July 2009 17:29
Wi-Fi valt weg iGitze Archief 2 2 March 2008 17:59
Wi-Fi valt soms weg ducky Archief 1 5 February 2008 19:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:44.