Dataverbruik

Dataverbruik discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste forum leden Misschien een domme vraag.... Heb nog geen iphone maar binnen kort wel. Als je wifi gebruikt op je iphone bv. thuis, heeft ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28-10-12, 09:47
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2012
Berichten: 1
Standaard Dataverbruik

Beste forum leden
Misschien een domme vraag....
Heb nog geen iphone maar binnen kort wel.
Als je Wi-Fi gebruikt op je iphone bv. thuis, heeft dit dan gevolgen voor je dataverbruik of gebruik je alleen data als je 3G gebruikt?
Bvd. Mark
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28-10-12, 10:00
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2011
Berichten: 1.696
Standaard

In beide gevallen vebruik je data:
3G is via je telefoonoperator en Wi-Fi is via jouw of een ander netwerk.
Wi-Fi thuis is gratis maar niet helemaal want dit verbruikt ook data dat wordt afgetrokken van je maandelijks volume (Vaste internet provider)
Zolang je niet moet inloggen met je eigen login zijn alle andere Wi-Fi netwerken gratis.

Als je toestel in stand-by is, ook al ben je thuis bij je Wi-Fi, verbruikt de iphone mobiele data 3G.
Het beste is dat je ook een mobile internet bundel neemt.
  #3  
Oud 28-10-12, 10:53
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.763
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Devosphotographynl Bekijk bericht
Beste forum leden
Misschien een domme vraag....
Heb nog geen iphone maar binnen kort wel.
Als je Wi-Fi gebruikt op je iphone bv. thuis, heeft dit dan gevolgen voor je dataverbruik of gebruik je alleen data als je 3G gebruikt?
Bvd. Mark
Gewoon data bijneme als je dat nog nie hebt .
Wel best kijken naar welke de beste tarief heeft maar vooral ook wie bv de beste en meeste 3G heeft want in belgie op EDGE surfen met proximus en mobistar is huilen mee de pet op, 3G is dan wel het meeste bij proximus daarom heb ik proximus genomen.
In Nederland weet ik niet welke de beste is.
Ik heb generation connect van proximus.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Dataverbruik Navigatie mikeyvosje iPhone Navigatie 3 23-04-12 15:49
Dataverbruik arttext iPhone Apps 0 30-07-11 12:12
Dataverbruik EdwardP iPhone algemeen 4 02-01-11 15:02
Roaming dataverbruik haroldv iPad algemeen 7 20-09-10 17:12
dataverbruik op springboard? bunne Ontwikkelen voor iOS 11 07-12-08 21:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:19.