dataverbruik op springboard?

dataverbruik op springboard? discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, De titel zegt alles, bestaat er een programma zodat ik mijn verbruik op mijn springboard kan zien en zodat ik niet steeds naar instellingen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24-11-08, 20:09
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2008
Berichten: 25
Standaard dataverbruik op springboard?

Hoi,

De titel zegt alles, bestaat er een programma zodat ik mijn verbruik op mijn springboard kan zien en zodat ik niet steeds naar instellingen moet gaan?

bedankt,
Davy
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24-11-08, 20:51
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bunne Bekijk bericht
Hoi,
De titel zegt alles, bestaat er een programma zodat ik mijn verbruik op mijn springboard kan zien en zodat ik niet steeds naar instellingen moet gaan?
bedankt,
Davy
Misschien een idee om een app te maken door iemand hier.
  #3  
Oud 24-11-08, 20:53
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Daarom topic even verplaatst waar de ontwikkelaars onder ons aanwezig zijn.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #4  
Oud 24-11-08, 21:25
Jelle Ages's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 115
Standaard

Dit is niet mogelijk, want apple staat niet toe dat programma's draaien op de achtergrond.
  #5  
Oud 24-11-08, 21:29
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jellepelle1234 Bekijk bericht
Dit is niet mogelijk, want apple staat niet toe dat programma's draaien op de achtergrond.
Laten het inderdaad niet toe , maar is toch mogelijk via backgrounder die je kunt vinden in cydia !
  #6  
Oud 25-11-08, 13:56
OOOH's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: Delft
Berichten: 268
Standaard

Je kan geen app maken die effect heeft op het springboard (iig niet via de SDK van apple) dus dan heeft het ook geen zin om zo'n app op de achtergrond te laten draaien.

Applicaties van cydia kunnen dit wel (denk maar aan te weather widget)...
__________________
life is awesome
  #7  
Oud 25-11-08, 14:37
JWVD's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Renkum
Berichten: 312
Stuur een bericht via Instant Messenger naar JWVD Stuur een bericht via MSN naar JWVD Send a message via twitter to JWVD
Standaard

Je zou een simpele applicatie kunnen maken die bijv. om de 10min. een alert geeft, maar dit heb je dan ook tujssndoor spelletjes etc. en hoe haal je uberhaupt de string van het dataverbruik op?
  #8  
Oud 25-11-08, 15:26
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JWVD Bekijk bericht
Je zou een simpele applicatie kunnen maken die bijv. om de 10min. een alert geeft, maar dit heb je dan ook tujssndoor spelletjes etc. en hoe haal je uberhaupt de string van het dataverbruik op?
Deze kan misschien ingelezen worden via een script en dan doorgegeven worden zodat deze op het springboard komt.
  #9  
Oud 25-11-08, 15:28
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Het moet toch mogelijk zijn. Eventueel weergave in de taakbalk (naast de klok, of in plaats van) ofzo?
Dan is het ook zichtbaar tijdens het surfen en dergelijke zaken.
  #10  
Oud 25-11-08, 15:30
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Het moet toch mogelijk zijn. Eventueel weergave in de taakbalk (naast de klok) ofzo?
Zal eens opzoeken hoe de plist kan ingelezen worden via een script. Misschien toch al een start. Moeten we alleen nog weten in welke plist deze staat.
  #11  
Oud 25-11-08, 15:31
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Keep us posted
  #12  
Oud 07-12-08, 22:46
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2008
Berichten: 25
Standaard

en al enige professoren gevonden hoe je dit doet?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Dataverbruik iPhone4 jvpanhuis iPhone algemeen 7 06-02-11 17:48
Dataverbruik EdwardP iPhone algemeen 4 02-01-11 16:02
Roaming dataverbruik haroldv iPad algemeen 7 20-09-10 18:12
Gem. Dataverbruik Hamertej iPhone algemeen 1 23-02-10 17:01
originele iconen op springboard 1, 3rd party op springboard 2 Peter iPhone algemeen 5 08-12-07 22:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:29.