Vierkant in scherm iphone 5

Vierkant in scherm iphone 5 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Bij het opstarten van mijn iphone 5 komt er telkens een vierkantje op. Ik moet er telkens dubbel op klikken als ik iets wil indrukken. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 November 2012, 21:25
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2012
Berichten: 3
Standaard Vierkant in scherm iphone 5

Bij het opstarten van mijn iphone 5 komt er telkens een vierkantje op.
Ik moet er telkens dubbel op klikken als ik iets wil indrukken.

Hoe kan ik dit verhelpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 November 2012, 22:32
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 February 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 318
Standaard

screenshot? want ik kan er mij niks bij voorstellen...
  #3  
Oud 6 November 2012, 05:52
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2012
Berichten: 3
Standaard

Het is een vierkant dat rond je app verschijnt als je erop duwt.

en dan zegt hij telkens wat het is, kan ook niet scrollen in mijn menu..
  #4  
Oud 6 November 2012, 07:04
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2012
Berichten: 6
Standaard

Volgens mij bedoelt hij de 'tweede homobutton' zoals ik dat noem... Je krijgt een paar optie's als je op die knop duwt, toch? Je kan deze knop gewoon verwijderen door je instellingen aan te passen. Gewoon even zoeken en dan vind je 't wel!
  #5  
Oud 6 November 2012, 07:07
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2012
Berichten: 3
Standaard

Nee, dat is het ook niet..

Als ik naar mijn instellingen wil duw ik op instellingen en dan wegt hij instellingen. en dan moet ik daar op dubbelklikken voor in het menu te gaan. Kan ook niet scrollen in mijn menu.
  #6  
Oud 6 November 2012, 08:52
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 August 2011
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 167
Standaard

je hebt waarschijnlijk voice over aan staan. probeer is om 3x je home button achter elkaar te klikken. dan wordt voice over uitgeschakeld.
  #7  
Oud 6 November 2012, 09:24
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 June 2012
Locatie: Tilburg
Berichten: 67
Standaard

Jep seker weten voice over, heb het zelf ook wel eens aan gehad terwijl ik geen idee had wat het was, erg vervelend!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4S scherm gebroken (op zoek naar) orginele scherm! Achillias iPhone algemeen 22 6 November 2012 09:26
iPhone 4S scherm gebroken (op zoek naar) orginele scherm! Achillias iPad algemeen 5 8 January 2012 23:01
iPhone: Iphone 4 blijft in opstart scherm (niet apple scherm) marc1971 Jailbreak 3 7 December 2011 15:18
Vierkant tekentje met gat voor provider logo TriXal0ne iPhone algemeen 11 21 August 2008 22:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:21.