Vierkant tekentje met gat voor provider logo

Vierkant tekentje met gat voor provider logo discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Vandaag heb ik eindelijk mijn iPhone binnen gekregen. Ik heb alleen 1 vraagje: Achter mijn provider logo 'NL KPN' staat een vierkantje met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 August 2008, 19:55
TriXal0ne's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: Zaandam
Berichten: 130
Standaard Vierkant tekentje met gat voor provider logo

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik eindelijk mijn iPhone binnen gekregen. Ik heb alleen 1 vraagje: Achter mijn provider logo 'NL KPN' staat een vierkantje met een gat erin. Weet iemand wat dit betekent? En nog iets: Als ik Safari open ga ik op het internet van KPN, wat me klauwen me geld kost. Ik kan bossprefs niet downloaden want ik heb hier ook geen Wi-Fi netwerk. Weet iemand iets?

TriXal0ne
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 August 2008, 20:08
SuperDutch's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 335
Standaard

Dat betekent dat je op GPRS netwerk zit. Als er 3g staat maak je gebruik van UMTS netwerk.
GPRS = langzaam
3G = Snel
  #3  
Oud 20 August 2008, 20:22
TriXal0ne's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: Zaandam
Berichten: 130
Standaard

Dan kan ik aan het eind van de maand een hoge rekening verwachten Hoe kan ik dit uit zetten zonder Bossprefs?
  #4  
Oud 20 August 2008, 20:39
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TriXal0ne Bekijk bericht
Dan kan ik aan het eind van de maand een hoge rekening verwachten Hoe kan ik dit uit zetten zonder Bossprefs?

zonder jailbreak dus Maar je hebt toch wel een jailbreak. Met de US ihpone? Zonder volgens mij niet. Weet ik natuurlijk niet zeker
  #5  
Oud 20 August 2008, 21:25
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 590
Standaard

Hoezo jailbreak je hem dan niet? Heb ik ook gedaan, om dezelfde reden. Met Quickpwn heb je geen herstel nodig, en is voor Windows.
__________________
 iPhone 2G, 8GB  Intel MacBook (zwart), 2,2GHz, 160GB HD
  #6  
Oud 20 August 2008, 21:33
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

@TriXal0ne
als je een jailbreak hebt zou ik gewoon via gprs bossprefs downloaden. dat kost je minder geld dan het aan laten tot je Wi-Fi hebt en dan bossprefs downloaden
  #7  
Oud 20 August 2008, 22:21
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Berichten: 18
Standaard

Edge uitzetten en/of je inloggegevens op je APN veranderen zodat je telefoon geen connectie kan maken met KPN netwerk.
Dit kun je beide ergens in je instellingen menu instellen.
  #8  
Oud 20 August 2008, 22:24
TriXal0ne's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: Zaandam
Berichten: 130
Standaard

Heb hem wel gejailbreakt hoor Als ik in de tuin sta heb ik toegang tot een onbeveiligd Wi-Fi netwerk. Ik ga het zo nog even proberen. Bedankt
  #9  
Oud 21 August 2008, 22:42
TriXal0ne's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: Zaandam
Berichten: 130
Standaard

Met BossPrefs kan ik alleen EDGE uitschakelen en in Instellingen kan ik ook geen GPRS vinden. Hoe werkt dat met APN?

TriXal0ne
  #10  
Oud 21 August 2008, 22:51
Abu's schermafbeelding
Abu Abu is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 290
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TriXal0ne Bekijk bericht
Met BossPrefs kan ik alleen EDGE uitschakelen en in Instellingen kan ik ook geen GPRS vinden. Hoe werkt dat met APN?

TriXal0ne
EDGE houdt hetzelfde in als GPRS
  #11  
Oud 21 August 2008, 22:54
TriXal0ne's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: Zaandam
Berichten: 130
Standaard

Dacht dat EDGE een ander netwerk was wat we in Nederland niet hebben. Maar als ik het uitschakel blijft het tekentje gewoon staan. (En ik heb per ongeluk Cydia verwijderd)
  #12  
Oud 21 August 2008, 23:24
Abu's schermafbeelding
Abu Abu is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 290
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TriXal0ne Bekijk bericht
Dacht dat EDGE een ander netwerk was wat we in Nederland niet hebben. Maar als ik het uitschakel blijft het tekentje gewoon staan. (En ik heb per ongeluk Cydia verwijderd)
Dat klopt niet:

Citaat:
EDGE: deze maakt gebruik van hetzelfde netwerk als gsm (en dus GPRS), maar gebruikt een andere modulatietechniek waardoor hogere snelheden mogelijk zijn. Soms noemt men dit wel eens 2.5G (2G is de GSM standaard, en 3G is UMTS)

Bron: General Packet Radio Service - Wikipedia
En probeer n keer het weer up te daten en kijk of het werkt (kost maar heel weinig geld)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Provider Logo met Unlock SIM ! Undertaxxx Unlock 28 16 April 2010 13:38
iPhone 3G: provider logo in 3.1 rikkie123 Unlock 38 12 February 2010 13:57
Provider Logo verdwenen ernie iPhone algemeen 3 27 February 2009 14:04
T-Mobile logo/tekentje linksboven Pr4n4 T-Mobile 19 14 September 2008 20:41
Provider logo veranderen? mwagena iPhone algemeen 21 25 November 2007 12:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:13.