provider logo in 3.1

provider logo in 3.1 discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedendag, Ik heb al een aantal iphones unlocked met 3.1, maar heb geen provider logo... Is dit in de nieuwe pwnage tool verholpen? Dus als ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 3 October 2009, 16:11
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 154
Standaard provider logo in 3.1

Goedendag,

Ik heb al een aantal iphones unlocked met 3.1, maar heb geen provider logo... Is dit in de nieuwe pwnage tool verholpen?

Dus als ik nu een nieuwe custom aanmaak en daarna unlock met ultrasnow dan heb ik weer providerlogo?

groetjes rik
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 October 2009, 17:05
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 32GB (Zilver) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.182
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rikkie123 Bekijk bericht
Goedendag,

Ik heb al een aantal iphones unlocked met 3.1, maar heb geen provider logo... Is dit in de nieuwe pwnage tool verholpen?

Dus als ik nu een nieuwe custom aanmaak en daarna unlock met ultrasnow dan heb ik weer providerlogo?

groetjes rik
bedoel je een carrier logo?
  #3  
Oud 3 October 2009, 17:07
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 154
Standaard

Ja dat bedoel ik...
  #4  
Oud 3 October 2009, 18:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 June 2009
Berichten: 6
Standaard

nog niet verholpen, net een JB en Unlock gedaan op 3.1 met pwnagetool 3.1.3... nog steeds geen carrier logo
  #5  
Oud 3 October 2009, 18:32
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 154
Standaard

Raar, nog steeds geen manier voor?
  #6  
Oud 3 October 2009, 20:43
» iPhone 6s Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 106
Standaard

Bij mij is het carrier logo ook niet meer zichtbaar sinds dat ik mijn 3GS heb gejailbreaked.
  #7  
Oud 5 October 2009, 12:51
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Hier ook, gewoon eventjes MIM installeren via Cydia en dan kan je wel je eigen operator logo(tekst) invullen...
  #8  
Oud 5 October 2009, 13:13
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Dat je carrier logo niet wordt getoond in 3.1 is een bekende bug.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #9  
Oud 5 October 2009, 13:15
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 154
Standaard

dat wist ik wel, maar ik dacht dat het simpel verholpen kon worden, en hoopte dat het met de nieuwe tool wel al goed was... vandaar...
  #10  
Oud 5 October 2009, 13:35
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2009
Berichten: 43
Standaard

Ik heb wel een carrier logo in 3.1 op mijn 3GS (jailbreaked). Dit heb ik verkregen door eerst naar de stock 3.1 te updaten (zodat ik ook een baseband update heb, hierdoor kan je dus niet meer unlocken).

Daarna ben ik terug gegaan naar stock 3.0, dit is mogelijk als je ECID SHSH op de saurik server geregistreerd is. Hierna heb ik redsn0w weer gedraait zodat mijn 3.0 jailbreaked was.

Daarna weer naar cfw 3.1 (met cydia zonder activatie) gegaan en nu heb ik wel een carrier logo.

Let wel op, dat je hierdoor niet meer kan unlocken met ultrasn0w en heb je een provider lock
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0038.PNG‎ (31,0 KB, 110x gelezen)

Laatst gewijzigd door Yakuzi; 5 October 2009 om 13:44.
  #11  
Oud 5 October 2009, 13:37
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 154
Standaard

dit is ook alleen bij unlock...
  #12  
Oud 5 October 2009, 13:45
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2009
Berichten: 43
Standaard

Rikkie123 ik ben nu wel gejailbreaked op 3.1 alleen heb ik geen simunlock. Maar goed dat heb ik dus niet nodig.
  #13  
Oud 5 October 2009, 13:47
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 154
Standaard

ja ik ook, maar voor andere mensen heb ik vaak unlocked, en dan mis je het logo... vandaar
  #14  
Oud 5 October 2009, 13:48
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2009
Berichten: 43
Standaard

oh misschien even de topic aanpassen dan?
  #15  
Oud 15 October 2009, 22:49
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2009
Berichten: 59
Standaard

op 3.1.2. is dit nog steeds het zelfde probleem?

Heb gekeken naar MIM op cydia alleen ik kan die niet vinden!:$
  #16  
Oud 16 October 2009, 00:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 June 2009
Berichten: 6
Standaard

zelfde probleem, quote van een devteam lid op de avond van de pwnagetool 3.1.4 release: "carrier logo will still be missing in tonight's PwnageTool ... I think the fix for it will be tied to fix for AT&T tethering"

Betreft MIM, zoek op make it mine
  #17  
Oud 16 October 2009, 14:02
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

of je installeert een van de carrier bundles uit cydia. Ook daarmee komt carrier logo terug.
  #18  
Oud 16 October 2009, 14:26
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 154
Standaard

Bij mij is hij dan niet terug!
  #19  
Oud 16 October 2009, 16:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2009
Berichten: 1
Standaard

Ik heb dit voor Proximus Belgie in orde gekregen op volgende mannier (FW 3.1.2 JB en unlocked):
In Cydia volgende repo toevoegen : apt.iphone-storage.de
Dan volgende installeren : cb be proximus

Hierna moet je via SSH met root user connecteren naar je iphone :
Code:
cd /private/var/mobile/Library/Carrier Bundle.bundle
vim carrier.plist
Zoek in carrier.plist naar volgende entry's :
Code:
<array>
<dict>
<key>AllowPrefixMatching</key>
<false/>
<key>CarrierName</key>
<string>Proximus</string>
<key>DefaultImage</key>
<string>Default_CARRIER_Proximus.png</string>
<key>FullScreenOpaqueImage</key>
<string>FSO_CARRIER_Proximus.png</string>
</dict>
</array>
Tussen de laatste </dict> en </array> voeg je nu het volgende toe :
Code:
<dict>
<key>AllowPrefixMatching</key>
<false/>
<key>CarrierName</key>
<string></string>
<key>DefaultImage</key>
<string>Default_CARRIER_Proximus.png</string>
<key>FullScreenOpaqueImage</key>
<string>FSO_CARRIER_Proximus.png</string>
</dict>
Reboot iphone et voila!
Dit is ook toepasbaar voor andere providers.

Laatst gewijzigd door enzy; 16 October 2009 om 17:28. Reden: Typfoutjes
  #20  
Oud 19 October 2009, 00:27
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Locatie: 't Harde
Berichten: 92
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door enzy Bekijk bericht
Ik heb dit voor Proximus Belgie in orde gekregen op volgende mannier (FW 3.1.2 JB en unlocked):
In Cydia volgende repo toevoegen : apt.iphone-storage.de
Dan volgende installeren : cb be proximus

Hierna moet je via SSH met root user connecteren naar je iphone :
Code:
cd /private/var/mobile/Library/Carrier Bundle.bundle
vim carrier.plist
Zoek in carrier.plist naar volgende entry's :
Code:
<array>
<dict>
<key>AllowPrefixMatching</key>
<false/>
<key>CarrierName</key>
<string>Proximus</string>
<key>DefaultImage</key>
<string>Default_CARRIER_Proximus.png</string>
<key>FullScreenOpaqueImage</key>
<string>FSO_CARRIER_Proximus.png</string>
</dict>
</array>
Tussen de laatste </dict> en </array> voeg je nu het volgende toe :
Code:
<dict>
<key>AllowPrefixMatching</key>
<false/>
<key>CarrierName</key>
<string></string>
<key>DefaultImage</key>
<string>Default_CARRIER_Proximus.png</string>
<key>FullScreenOpaqueImage</key>
<string>FSO_CARRIER_Proximus.png</string>
</dict>
Reboot iphone et voila!
Dit is ook toepasbaar voor andere providers.
Dit werkt ook super met de KPN.bundle Ik heb mijn FW 3.1.2 nu weer met operator logo van KPN.

Link naar de bundle: http://kooskaspers.googlepages.com/KPN.bundle.zip
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Provider Logo met Unlock SIM ! Undertaxxx Unlock 28 16 April 2010 13:38
Provider Logo verdwenen ernie iPhone algemeen 3 27 February 2009 14:04
Vierkant tekentje met gat voor provider logo TriXal0ne iPhone algemeen 11 21 August 2008 23:24
Provider logo veranderen? mwagena iPhone algemeen 21 25 November 2007 12:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:41.