provider logo in 3.1

provider logo in 3.1 discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Maar hoe moet je dit uitvoeren dan? Is hier een handleiding van? want ik ben hier best onhandig in.....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 19 October 2009, 12:58
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2009
Berichten: 59
Standaard

Maar hoe moet je dit uitvoeren dan? Is hier een handleiding van? want ik ben hier best onhandig in..
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 19 October 2009, 13:04
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Locatie: 't Harde
Berichten: 92
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door peetduck Bekijk bericht
Maar hoe moet je dit uitvoeren dan? Is hier een handleiding van? want ik ben hier best onhandig in..
Haal met WinSCP met bestand carrier.plist op. Open die met kladblok en zoek naar:

<array>
<dict>
<key>AllowPrefixMatching</key>
<false/>
<key>CarrierName</key>
<string>Proximus</string>
<key>DefaultImage</key>
<string>Default_CARRIER_Proximus.png</string>
<key>FullScreenOpaqueImage</key>
<string>FSO_CARRIER_Proximus.png</string>
</dict>
</array>

Bij jou geval zal je eigen provider hier staan. Bij het bovenste voorbeeld haal je bij <string>Proximus</string> De providernaam weg: <string></string>

Vervolgens zet de de carrier.plist terug op je telefoon en reboot je de iphone. Hierna is je operatorlogo zichtbaar
  #23  
Oud 19 October 2009, 16:32
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2009
Berichten: 59
Standaard

Maar stel als ik hem opnieuw binnenkort gaat jailbreaken dan word dit weer herstelt en moet je weer het zelfde doen?
  #24  
Oud 19 October 2009, 16:37
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Locatie: 't Harde
Berichten: 92
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door peetduck Bekijk bericht
Maar stel als ik hem opnieuw binnenkort gaat jailbreaken dan word dit weer herstelt en moet je weer het zelfde doen?
Dan moet je het inderdaad weer even opnieuw uitvoeren. Ik heb voordat ik ging jealbreaken de afbeeldingen uit de Carrier.Bundles map gehaald zodat ik deze daarna terug kon zetten. Was binnen een minuutje gefixt
  #25  
Oud 19 October 2009, 17:01
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 67
Standaard

Jurrian

Is die van jouw simlockvrij af fabriek of gebruik je Ultasn0w?
Bij mij lukt het namelijk niet.
Ik heb een 3gs met ultrasn0w.
oook heb ik er makeitmine opstaan maar daar heb ik niks ingevult
dus je zou zeggen dat je dan toch het logo moet zien?
Nog een andere vraag staat er nu bij jouw in het scherm bij instellingen /algemeen/ info / Bij netwerk nu wel kpn bij staat namelijk niet beschikbaar


M.v.g.
Eric
  #26  
Oud 19 October 2009, 17:06
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Locatie: 't Harde
Berichten: 92
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eric_b Bekijk bericht
Jurrian

Is die van jouw simlockvrij af fabriek of gebruik je Ultasn0w?
Bij mij lukt het namelijk niet.
Ik heb een 3gs met ultrasn0w.
oook heb ik er makeitmine opstaan maar daar heb ik niks ingevult
dus je zou zeggen dat je dan toch het logo moet zien?
Nog een andere vraag staat er nu bij jouw in het scherm bij instellingen /algemeen/ info / Bij netwerk nu wel kpn bij staat namelijk niet beschikbaar


M.v.g.
Eric
Ik heb hm unlockvrij gemaakt met Ultrasn0w. Probeer anders dit eens:
  1. Download KPN.bundle
  2. Plaats de file in /System/Library/Carrier Bundles/ via SFTP of AFP
  3. Maak een symbolic hard-link aan:
  • cd /System/Library/Carrier Bundles/
  • ln -s KPN.bundle 20408
  • Reboot
Vervolgens volg je mijn vorige post met het wijzigen van carrier.plist
Werkt dat?
  #27  
Oud 19 October 2009, 17:15
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 67
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jurrian Bekijk bericht
Ik heb hm unlockvrij gemaakt met Ultrasn0w. Probeer anders dit eens:
  1. Download KPN.bundle
  2. Plaats de file in /System/Library/Carrier Bundles/ via SFTP of AFP
  3. Maak een symbolic hard-link aan:
  • cd /System/Library/Carrier Bundles/
  • ln -s KPN.bundle 20408
  • Reboot
Vervolgens volg je mijn vorige post met het wijzigen van carrier.plist
Werkt dat?
Ik heb de files met iphoneexplore erop gezet
Met plsedit de file bewerkt.
Dat van een symbolic hard- link gaat me ff te ver
Vanavond na het werk zal ik dat maar eens gaan uitvogelen wat dat is.


Eric
  #28  
Oud 19 October 2009, 17:18
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Locatie: 't Harde
Berichten: 92
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eric_b Bekijk bericht
Ik heb de files met iphoneexplore erop gezet
Met plsedit de file bewerkt.
Dat van een symbolic hard- link gaat me ff te ver
Vanavond na het werk zal ik dat maar eens gaan uitvogelen wat dat is.


Eric
Wanneer je windows gebruikt dan kan je met PuTTy een ssh sessie openen naar je Iphone. Ik heb mijn IP adres gevonden in SBsettings. Inloggen met loginnaam root en wachtwoord alpine. Je kan daar de commando's opnemen die hierboven staan. Mocht je er niet uitkomen laat dan even een berichtje achter dan help ik je wel even.
  #29  
Oud 19 October 2009, 17:23
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 67
Standaard

Ok bedankt tot nu toe
vanavond gaan ik het proberen
Lukt het niet dan hoor je me wel weer als je dat niet erg vind

Eric
  #30  
Oud 19 October 2009, 18:55
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 154
Standaard

als dit zo makkelijk gaat, zal er binnenkort toch wel een fix komen via cydia?
  #31  
Oud 19 October 2009, 20:25
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 67
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jurrian Bekijk bericht
Wanneer je windows gebruikt dan kan je met PuTTy een ssh sessie openen naar je Iphone. Ik heb mijn IP adres gevonden in SBsettings. Inloggen met loginnaam root en wachtwoord alpine. Je kan daar de commando's opnemen die hierboven staan. Mocht je er niet uitkomen laat dan even een berichtje achter dan help ik je wel even.
Maak je verbinding via usb of Wi-Fi ?

Jurrian het is gelukt bedankt
Best simpel eigenlijk
Nu nog kijken of ik ook bij aanbieder in instellingen ook kpn vermeld kan krijgen

Eric

Jurrien

De hard link maken lukt nog niet
Als ik kijk in library dan staat daar niet de dir Carrier Bundles

Als ik kijk met Iphone Explore dan staat ie er wel

Ik zit met putty dus in de dir /private ik heb geen idee hoe ik in de echte root kom



Eric

Laatst gewijzigd door Eric_b; 19 October 2009 om 22:50. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #32  
Oud 20 October 2009, 09:54
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Locatie: 't Harde
Berichten: 92
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eric_b Bekijk bericht

De hard link maken lukt nog niet
Als ik kijk in library dan staat daar niet de dir Carrier Bundles

Als ik kijk met Iphone Explore dan staat ie er wel

Ik zit met putty dus in de dir /private ik heb geen idee hoe ik in de echte root kom



Eric
Door cd / te typen kom je in je root map. Met het commando ls krijg je een directory listing. Zo moet je de juiste map wel kunnen vinden.
  #33  
Oud 23 October 2009, 10:22
cyph's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rikkie123 Bekijk bericht
als dit zo makkelijk gaat, zal er binnenkort toch wel een fix komen via cydia?
Hou er wel rekening mee dat dit niet echt een fix is maar een workaround. Wat je namelijk precies doet is in de plist zeggen dat als er geen text is (<key>CarrierName</key><string></string>) hij de carrier moet laten zien die jij aanpast. M.a.w. dit is hetzelfde als makeitmine, hij laat namelijk altijd zien wat jij wil dat hij laat zien, niet welk netwerk je echt gebruikt
__________________
iPhone 3GS 16GB
  #34  
Oud 23 October 2009, 19:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 47
Standaard

Met mijn simlock free iPhone heb ik dit probleem niet.
Met mij 3G simlock iPhone had ik dit wel.
  #35  
Oud 6 December 2009, 21:25
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 August 2009
Locatie: rotterdam
Berichten: 204
Stuur een bericht via MSN naar iDMi Stuur een bericht via Skype™ naar iDMi Send a message via twitter to iDMi
Standaard

en heeft iemand vodafone???
__________________
iPhone 5 [6.1 JB] iPhone 4S [6.1] iPad 2 Wi-Fi [6.1] iPod touch 2G [4.2.1] iMac 24" [Lion] MacBook Pro 15" [Lion]
  #36  
Oud 6 December 2009, 21:30
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iDMi Bekijk bericht
en heeft iemand vodafone???
Heb je wel gezocht? Linkje
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #37  
Oud 7 December 2009, 08:14
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2009
Berichten: 59
Standaard

Gewoon Ultrasnow upgrade en dan is het logo weer terug!
  #38  
Oud 17 December 2009, 15:59
BDT BDT is offline
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 85
Standaard

Ultrasnow upgrade? Ik heb zojuist met de Pwnagetool mijn iPhone van gejailbreakte 3.0 naar 3.1.2 gedaan en ik ben mijn T-mobile netwerk kwijt. Ook bij de netwerkinstellingen zie ik de melding dat er geen netwerk is. Ik kan echter wel gewoon bellen en smsen enz. Hoe kan ik dit nu verhelpen, want ik zie hier op het forum enkel maar toturials om je logo te wijzigen. Dat wil ik niet, ik wil gewoon de T-Mobile tekst.

Ik heb een originele gelockte 8GB 3G van T-mobile...
  #39  
Oud 12 February 2010, 13:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 32
Standaard

kan iemand mij de orginele carrier.plist sturen heb hem overschreven met die uit de kpn bundel, nu weet ik niet of dat wat uitmaakt maar ik heb in ieder geval geen image van kpn in beeld maar gewoon de letters NL KPN.

b.v.d.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Provider Logo met Unlock SIM ! Undertaxxx Unlock 28 16 April 2010 13:38
Provider Logo verdwenen ernie iPhone algemeen 3 27 February 2009 14:04
Vierkant tekentje met gat voor provider logo TriXal0ne iPhone algemeen 11 21 August 2008 23:24
Provider logo veranderen? mwagena iPhone algemeen 21 25 November 2007 12:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:38.