Provider Logo met Unlock SIM !

Provider Logo met Unlock SIM ! discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Gisteren was ik wat forums aan het bespioneren toen ik plots een idee kreeg. Als ik nu één van de al aanwezige provider logo's van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 12 November 2008, 22:04
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: België (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard Provider Logo met Unlock SIM !

Gisteren was ik wat forums aan het bespioneren toen ik plots een idee kreeg. Als ik nu één van de al aanwezige provider logo's van de iphone verander met men eigen provider logo, dan de naam via MIM veranderen naar het originele logo zou dit toch moeten werken

Dus even wat aan het knutselen geweest en jawel deze oplossing werkt perfect voor de Iphone 3G MET OF ZONDER UNLOCK SIM. Ik zal hieronder even een kleine uitleg geven over hoe het juist in zen werk gaat.

Citaat:
- Eerst en vooral zorg je dat de applicatie MIM (make it mine) geinstalleerd is, dit kan je verkrijgen via Cydia.

- Daarna ga je via ssh naar de volgende locatie, /private/var/mobile/Library/Carrier Bundle.bundle/ en kopieer de originele AT&T logo's naar je PC.

- Nu neem je een gewenst logo en kijk goed dat de afmetingen hetzelfde zijn als de originele, eenmaal klaar noem je deze exact hetzelfde als de originele logo's ( Default_CARRIER_ATT.png & FSO_CARRIER_ATT.png).

- Kopieer deze nu terug naar de volgende locatie, /private/var/mobile/Library/Carrier Bundle.bundle/.

- Nu op je iphone open je de applicatie MIM en hier type je ATT, daarna druk je op done en links bovenaan op carrier.

- Voila je hebt nu succesvol je eigen logo gekopieerd op je 3G iphone
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: rar Proximus Logo - Iphone 3G.rar‎ (1,8 KB, 154x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 November 2008, 14:33
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 9 November 2008
Berichten: 2
Standaard

CaptionCrunch (for Carrier String) werkt ook. En je hoeft hem niet te breaken. Kan je gewoon je eigen naam invullen. Helaas geen logo's maar die dansende T-mobile ben je kwijt

Laatst gewijzigd door 2getherdiver; 24 November 2008 om 14:43.
  #3  
Oud 24 November 2008, 14:41
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: België
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Via de source van iphone-notes.de kan je CB BE proximus (en de andere providers) downloaden. Dan kan je in dat mapje naar hartelust de logotjes handmatig wijzigen, want dat van proximus vind ik niet mooi.

Zelf heb ik deze: (vriend van me had ze gemaakt op mijn aanvraag):

  #4  
Oud 28 November 2008, 17:55
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 156
Standaard

hey bedankt het is mij ook gelukt. Ik heb gewoon in het mapje Carrier Bundle.bundle mijn eigen icoontjes geplaatst met de goede naam. En toen mijn MakeItMine als naam ingevuld NL KPN en toen deed hij het raargenoeg wel
  #5  
Oud 28 November 2008, 20:34
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: België (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Via de source van iphone-notes.de kan je CB BE proximus (en de andere providers) downloaden. Dan kan je in dat mapje naar hartelust de logotjes handmatig wijzigen, want dat van proximus vind ik niet mooi.

Zelf heb ik deze: (vriend van me had ze gemaakt op mijn aanvraag):

Je vind die van proximus niet mooi maar je gebruikt ze wel zelf ? Die logo's die jij hebt zij identiek aan die ik gebruik hoor
  #6  
Oud 29 November 2008, 02:13
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: België
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

De logo's die ik gebruik komen van mij. (bovenstaande post)
Diegene die bij het CB BE proximus komen is een paars logo en dat vind ik niet mooi.
Ik drukte me misschien wat verkeerd uit

Op het forum moet ergens nog een post te vinden zijn waar ik en nog een paar andere forumleden met proximuslogo's experimenteerden. Heb toen de hulp van een vriend ingeroepen en bovenstaande was het resultaat.
  #7  
Oud 29 November 2008, 12:47
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: België (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
De logo's die ik gebruik komen van mij. (bovenstaande post)
Diegene die bij het CB BE proximus komen is een paars logo en dat vind ik niet mooi.
Ik drukte me misschien wat verkeerd uit

Op het forum moet ergens nog een post te vinden zijn waar ik en nog een paar andere forumleden met proximuslogo's experimenteerden. Heb toen de hulp van een vriend ingeroepen en bovenstaande was het resultaat.
Ow jij kwam dus met die proximus logo's, nu herinner ik het me weer. Anyway ik vindt die gekleurde logo voor het springboard erg mooi, gelukkig dat smaak niet te betwisten valt .
  #8  
Oud 1 December 2008, 11:31
brammert's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 27
Stuur een bericht via MSN naar brammert Send a message via twitter to brammert
Standaard

Ik heb het Via installer app. gedaan .

Ik kon de carrier bundle's op de een of andere manier niet meer vinden in Cydia.

Leuk KPN logo'tje
  #9  
Oud 26 December 2008, 22:49
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 December 2008
Locatie: Erpe-Mere
Berichten: 47
Standaard

Kan iemand mij de juiste namen voor het logo van proximus geven want hier lukt het echt niet.

Alvast bedankt.

edit: laat maar, het is al gelukt

Laatst gewijzigd door Nickmanzz; 27 December 2008 om 00:39.
  #10  
Oud 30 December 2008, 17:08
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2008
Berichten: 109
Standaard

Nickmanzz, kun je me uitleggen waar je ze vandaan hebt en hoe je het gedaan hebt want krijg er geen leven in
  #11  
Oud 30 December 2008, 17:53
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 December 2008
Locatie: Erpe-Mere
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door venereaz Bekijk bericht
Nickmanzz, kun je me uitleggen waar je ze vandaan hebt en hoe je het gedaan hebt want krijg er geen leven in
tuurlijk. eerst dus CB BE Proximus installeren. daarna ga je in windows via winscp of iphonebrowser of iets anders naar private/var/mobile/library/Carrier Bundle.bundle.
daar vervang je de bestanden door die eerder op de pagina
iPhone Forum - alles over de Apple iPhone en iPhone 3G
plaats ze wel eerst op je bureaublad of ergens waar je er gemakkelijk aan kan. hierna plaats je ze in Carrier Bundle.bundle en wijzig je de naam naar: Default_CARRIER_Proximus en FSO_CARRIER_Proximus (de andere bestanden worden dan automatisch overschreden. hierna rebooten en het zou moeten lukken. ik voeg nog een screenshot van de iPhone toe.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png iPhone 2G 001.png‎ (109,7 KB, 129x gelezen)

Laatst gewijzigd door Nickmanzz; 30 December 2008 om 17:55.
  #12  
Oud 30 December 2008, 18:37
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2008
Berichten: 109
Standaard

bedankt voor de vlugge uitleg. het is me gelukt weet niet waarom het de eerste keer niet gelukt was. bedankt
  #13  
Oud 30 December 2008, 20:30
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 December 2008
Locatie: Erpe-Mere
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door venereaz Bekijk bericht
bedankt voor de vlugge uitleg. het is me gelukt weet niet waarom het de eerste keer niet gelukt was. bedankt
Graag gedaan hoor. Ik ben blij dat ik je kon helpen.
  #14  
Oud 8 January 2009, 17:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Locatie: Kampen
Berichten: 37
Standaard

ik wil graag het logotje van vodafone nl heeft iemand deze voor me.
Alvasr bedankt
  #15  
Oud 8 January 2009, 17:27
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

zoek even op het forum, er zijn er diverse gepost.
was je onder meer hier
https://forum.iculture.nl/f14/i...rrier-logo.htm

beland.
suc6.
  #16  
Oud 8 January 2009, 17:36
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2008
Berichten: 120
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mwfadebeer Bekijk bericht
zoek even op het forum, er zijn er diverse gepost.
was je onder meer hier
https://forum.iculture.nl/f14/i...rrier-logo.htm

beland.
suc6.
Page not found?
  #17  
Oud 8 January 2009, 17:40
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

https://forum.iculture.nl/f14/i...rier-logo.html
zou moeten werken.
doe anders zelf even de moeite om vodafone+carrier in de zoekbox te typen.
  #18  
Oud 8 January 2009, 22:19
Fab1Man's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 340
Standaard

Gebruik anders iCarrier uit de iFoneguide repo van Cydia.
  #19  
Oud 9 January 2009, 10:31
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fab1Man Bekijk bericht
Gebruik anders iCarrier uit de iFoneguide repo van Cydia.

Nu heb ik handmatig m'n Vodafone logo erin gezet. Leuk. Straks ga ik over naar Hi en wil dan wel een bijpassend logo'tje hebben.
Nu heb ik die Repo (de standaard) geinstalleerd, maar wat dan ? Moet ik dan nog ergens iets instellen (waar) of plempt ie zelf het juiste logo erin ? Ik zie namelijk nu niets veranderen.....?

Edit :

Na een reboot zie ik idd dat het "mooie" logo van Vodafone is vervangen door een eenvoudige waarbij Vodafone blijft staan.

Als ik straks over ga naar Hi KPN wil ik toch wel graag dat (gekleurde) logo hebben, heeft iemand die ergens staan en wil diegene 'm hier ergens neerzetten ? Thanx alvast !!

Laatst gewijzigd door mvveelen; 9 January 2009 om 11:28.
  #20  
Oud 22 January 2009, 22:53
PearLRoX's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Locatie: België
Berichten: 220
Stuur een bericht via Skype™ naar PearLRoX Send a message via twitter to PearLRoX
Standaard

juij gelukt !! ^^ thxx
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Iphone 3G met sim van andere provider stefspijk Unlock 1 18 November 2010 14:23
iPhone 3G: provider logo in 3.1 rikkie123 Unlock 38 12 February 2010 13:57
Provider Logo verdwenen ernie iPhone algemeen 3 27 February 2009 14:04
Vierkant tekentje met gat voor provider logo TriXal0ne iPhone algemeen 11 21 August 2008 23:24
Provider logo veranderen? mwagena iPhone algemeen 21 25 November 2007 12:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:40.