Provider logo veranderen?

Provider logo veranderen? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey! ik zag op enkele sites dat ze daar de "carrier" logo kunnen veranderen, als ik dit probeer lukt mij dit niet.. " NL kpn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 27 September 2007, 19:20
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard Provider logo veranderen?

Hey!
ik zag op enkele sites dat ze daar de "carrier" logo kunnen veranderen, als ik dit probeer lukt mij dit niet.. " NL kpnicon" blijft staan bij mij.
terwijl ik duidelijk in de plugin: Customize het heb veranderd.
is dit bij meer gebruikers gebeurt?
of heeft iemand hier een goeie oplossing voor,

Alvast bedankt

Martijn
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 September 2007, 19:42
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Breda
Berichten: 472
Standaard

Kijk even op ModmyiPhone

Laatst gewijzigd door Freek; 27 September 2007 om 19:49.
  #3  
Oud 27 September 2007, 19:47
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard

vreemd genoeg doet hij niets..
er blijft gewoon NL kpnicon staan in mijn bovenste balk..
  #4  
Oud 27 September 2007, 21:21
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 48
Standaard

Lukt mij ook niet. Heb Tmobiel
  #5  
Oud 27 September 2007, 21:42
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Breda
Berichten: 472
Standaard

Het lukt mij idd ook niet. Ik ben er nog niet achter waar vandaan het CarierLogo van een niet-Amerikaanse provider in het scherm komt. Met een AT&T sim of andere Amerikaanse kaart haalt ie hem uit system/library/coreservices/springboard.app, maar met een andere SIM niet.
  #6  
Oud 27 September 2007, 22:01
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone 7 128GB (Roségoud) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Roségoud) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.450
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Dit werkt alleen voor carriers die officieel worden ondersteund door Apple (meen ik ergens gelezen te hebben)
  #7  
Oud 28 September 2007, 11:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 48
Standaard

Gelukt met deze instructie: How to: Change ANY carrier logo! - Hackint0sh Heb nu een mooi zachtroze tmobileicon logo. Bedenk inderdaad wel dat je niet meer ziet via welke provider je nu echt belt. Vooral gevaarlijk in het buitenland..........
  #8  
Oud 29 September 2007, 00:25
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Breda
Berichten: 472
Standaard

Bedankt voor de tip Joris!
  #9  
Oud 3 October 2007, 13:12
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Joris Bekijk bericht
Gelukt met deze instructie: How to: Change ANY carrier logo! - Hackint0sh Heb nu een mooi zachtroze tmobileicon logo. Bedenk inderdaad wel dat je niet meer ziet via welke provider je nu echt belt. Vooral gevaarlijk in het buitenland..........
Als je nou ergens geen bereik hebt... staat er dan "no service" of blijft je eigen logo dan nog steeds staan?
  #10  
Oud 3 October 2007, 15:57
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Dan blijft als het goed is je logo gewoon aan, hij veranderd niet naar "No Service"
  #11  
Oud 3 October 2007, 16:23
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Joris Bekijk bericht
Gelukt met deze instructie: How to: Change ANY carrier logo! - Hackint0sh Heb nu een mooi zachtroze tmobileicon logo. Bedenk inderdaad wel dat je niet meer ziet via welke provider je nu echt belt. Vooral gevaarlijk in het buitenland..........
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dien Bekijk bericht
Dan blijft als het goed is je logo gewoon aan, hij veranderd niet naar "No Service"
ok!

ik heb het overigens net geprobeerd (tmobile), maar bij mij kwam er AT&T te staan.. ??
  #12  
Oud 3 October 2007, 20:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 48
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dien Bekijk bericht
Dan blijft als het goed is je logo gewoon aan, hij veranderd niet naar "No Service"
Sorry Dien, je aanname is verkeerd. Het logo verandert wel degelijk bij geen bereik. Ook bij netwerk zoeken wordt het logo (zoals normaal) overruled door de melding ' searching'
  #13  
Oud 3 October 2007, 20:41
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 48
Standaard

RobertN: in de instructie staat dat je, als je tmobileicon hebt, stap 2 kan overslaan. Ik begrijp niet goed waarom maar misschien dat je daarom AT&T hebt?
  #14  
Oud 3 October 2007, 21:41
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Joris Bekijk bericht
Sorry Dien, je aanname is verkeerd. Het logo verandert wel degelijk bij geen bereik. Ook bij netwerk zoeken wordt het logo (zoals normaal) overruled door de melding ' searching'
Ok Joris, ik had me vernomen dat ergens te hebben gelezen. Maar bedankt voor de correctie.
  #15  
Oud 3 October 2007, 22:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Joris Bekijk bericht
RobertN: in de instructie staat dat je, als je tmobileicon hebt, stap 2 kan overslaan. Ik begrijp niet goed waarom maar misschien dat je daarom AT&T hebt?
ja voor tmobile kun je stap 1 en 2 overslaan. stap 3 en 4 gedaan maar dan staat er AT&T.. probeer het straks misschien nog wel een keertje dan..
  #16  
Oud 31 October 2007, 02:02
Jurian's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Alblasserdam
Berichten: 151
Exclamation t-mobile logo

ik vin het heel vervelend maar na veel kijken op de sites die hierboven vermeld staan, kom ik er toch niet uit. waar halen jullie dat mooie t-mobileicon logo vandaan en hoe zet je t er makkelijk op. ik heb customize al. daar hoef ik m dan volgens mij alleen maar in te zetten.

alvast bedankt voor jullie hulp. erg mooi logo trouwens. ik hou niet van zo'n halve.
__________________
UPDATE: hij staat in de ladert!
  #17  
Oud 31 October 2007, 07:52
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Breda
Berichten: 472
Standaard

Bedoel je deze?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png Default_CARRIER_TMOBILE.png‎ (4,9 KB, 330x gelezen)
Bestandstype: png FSO_CARRIER_TMOBILE.png‎ (4,9 KB, 331x gelezen)
  #18  
Oud 31 October 2007, 09:00
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Berichten: 86
Standaard

Ik meen ergens gelezen te hebben dat als je een custom carrier logo maakt en gebruikt dat deze er altijd blijft staan, ookal zit je op een ander netwerk... Dat kan nadelig in het buitenland zijn of als je bijvoorbeeld twee verschillende simkaartjes gebruikt. Weet niet of het helemaal waar is, misschien dat iemand het kan bevestigen?
  #19  
Oud 21 November 2007, 16:11
Jurian's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Alblasserdam
Berichten: 151
Question t-mobile logo op 1.1.2

Al een tijdje geleden is het me gelukt om het t-mobileicon logo in de iPhone te zetten. toen moest je springboard.app patchen en daarna de naam veranderen in ATT geloof ik. maar, ik ben nu verder met firmware naar 1.1.2 en ik wilde weten of er mensen waren die het trucje dan weer hebben geprobeerd. want dit springboard is natuurlijk anders dan het 1.1.1 springboard.
  #20  
Oud 21 November 2007, 21:13
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Vlaardingen
Berichten: 164
Send a message via twitter to fedorr
Standaard

Voor 1.1.2 moet je het nog even handmatig doen, met een hexeditor, zie de beschrijving op hackint0sh:
1.1.2 SpringBoard Patch - Hackint0sh

ik zal zo even een gepatchte versie van springboard uploaden.

Edit zoals geloofd: Ik kan bevestigen dat het werkt.
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: rar SpringBoard_1.1.2_provider_patch.rar‎ (272,6 KB, 50x gelezen)

Laatst gewijzigd door fedorr; 21 November 2007 om 21:21.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
carrier logo veranderen van text naar logo? selder Archief 1 13 August 2010 08:57
iPhone 3G: provider logo in 3.1 rikkie123 Unlock 38 12 February 2010 12:57
Provider Logo verdwenen ernie iPhone algemeen 3 27 February 2009 13:04
provider naam veranderen daanhockeyc1 Archief 1 18 July 2008 00:42
EDGE logo (E) veranderen in GPRS logo (G) RobertN iPhone algemeen 6 11 October 2007 16:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:51.