iphone4S vind geen personal hotspot..

iphone4S vind geen personal hotspot.. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hoi ik heb mijn lief voor haar verjaardag een iphone4S cadau gedaan van enkele weken oud (tweedehands gekocht) vroeger had zijn mijn iphone 3GS welke ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 November 2012, 21:08
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2011
Locatie: Lier (belgie)
Berichten: 284
Stuur een bericht via MSN naar ergoboy Send a message via twitter to ergoboy
Standaard iphone4S vind geen personal hotspot..

hoi
ik heb mijn lief voor haar verjaardag een iphone4S cadau gedaan van enkele weken oud (tweedehands gekocht) vroeger had zijn mijn iphone 3GS welke dan weer word doorgegeven aan de ouders van hem.nu is het zo dat hij met de 3GS kon gebruik maken van mijn personal hotspot.. nu met de iphone4S vind hij me wel maar hij blijft zoeken naar de verbinding(ronddraaiend cirkeltje) hij heeft base en heeft nooit wat anders gehad.. heb wel zijn simkaart zelf geknipt maar omdat de rest prima werkt denk ik niet dat het probleem daar liegt.. (ik heb 2 x mobistar btw)en het werkt niet met de hotspot van mijn iphone4 ( iphone5) heb ik nog niet geprobeerd.. iemand een suggestie??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 November 2012, 07:41
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ergoboy Bekijk bericht
hoi
ik heb mijn lief voor haar verjaardag een iphone4S cadau gedaan van enkele weken oud (tweedehands gekocht) vroeger had zijn mijn iphone 3GS welke dan weer word doorgegeven aan de ouders van hem.nu is het zo dat hij met de 3GS kon gebruik maken van mijn personal hotspot.. nu met de iphone4S vind hij me wel maar hij blijft zoeken naar de verbinding(ronddraaiend cirkeltje) hij heeft base en heeft nooit wat anders gehad.. heb wel zijn simkaart zelf geknipt maar omdat de rest prima werkt denk ik niet dat het probleem daar liegt.. (ik heb 2 x mobistar btw)en het werkt niet met de hotspot van mijn iphone4 ( iphone5) heb ik nog niet geprobeerd.. iemand een suggestie??
Staat bij de mobiele netwerkgegevens alles ingevuld?
  #3  
Oud 21 November 2012, 21:11
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2011
Locatie: Lier (belgie)
Berichten: 284
Stuur een bericht via MSN naar ergoboy Send a message via twitter to ergoboy
Standaard

ik geloof van wel ik heb mobistar en ik heb nooit een instelling veranderd..en de andere is base maar de base instellingen ken ik zo niet van buiten ;(
  #4  
Oud 21 November 2012, 21:17
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ergoboy Bekijk bericht
ik geloof van wel ik heb mobistar en ik heb nooit een instelling veranderd..en de andere is base maar de base instellingen ken ik zo niet van buiten ;(
Misschien toch maar eens controleren dan. Ik heb ook problemen gehad (proximus). En dat lag aan mijn instellingen.
  #5  
Oud 21 November 2012, 21:49
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2011
Locatie: Lier (belgie)
Berichten: 284
Stuur een bericht via MSN naar ergoboy Send a message via twitter to ergoboy
Standaard

Ga i.k zeker eens doen.maar de vraag is,wat zijn de correcte invulgegevens van base bij het mobiel netwerk
  #6  
Oud 21 November 2012, 21:58
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ergoboy Bekijk bericht
Ga i.k zeker eens doen.maar de vraag is,wat zijn de correcte invulgegevens van base bij het mobiel netwerk
Dit kon ik vinden.


Bij APN, voer gprs.base.be in.
Bij Gebruikersnaam, voer base in.
Bij Wachtwoord, voer base in.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Personal hotspot PJ_9911 Mobistar 42 17 May 2012 10:40
iPad (3) personal hotspot RickDeckard iPad algemeen 1 27 March 2012 22:38
Personal hotspot Hans Nuenen KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 11 March 2012 07:40
Personal hotspot aaldriks iPhone algemeen 4 24 October 2011 15:52
BelgiŽ: Personal Hotspot Base dbijnens Overige providers BelgiŽ 2 25 May 2011 10:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:46.