DTSDKBuild

DTSDKBuild discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik zie hier net iets vreemd onder mijn algemene instellingen... Ik wil mijn beperkingen uitzetten omdat ik een app wil deleten en in de plaats ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 November 2012, 16:50
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2010
Locatie: Gent
Berichten: 76
Send a message via twitter to Reiko
Standaard DTSDKBuild

Ik zie hier net iets vreemd onder mijn algemene instellingen...

Ik wil mijn beperkingen uitzetten omdat ik een app wil deleten en in de plaats van beperkingen staat er nu: DTSDKBuild ?

Iemand een idee vanwaar dit zo plots komt?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 November 2012, 16:55
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.093
Standaard

Voer een harde reset uit en kijk of die tekst er dan nog staat.

PS:
DTSDKBuild is een component uit XCode.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrümmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 22 November 2012, 17:44
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2010
Locatie: Gent
Berichten: 76
Send a message via twitter to Reiko
Standaard

't is opgelost... had ik eigenlijk ook wel kunnen bedenken om eens te herstarten. Maar al net iets te lang wakker en teveel gewerkt om nog probleemoplossend te denken

vriendelijk dank!
  #4  
Oud 22 November 2012, 17:46
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.093
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Reiko Bekijk bericht
Maar al net iets te lang wakker en teveel gewerkt om nog probleemoplossend te denken

vriendelijk dank!
Graag gedaan Maar het blijft raar dat daar plotseling een XCode component verschijnt

Als het probleem nog eens optreedt gaan we daar iets dieper op in.
  #5  
Oud 22 November 2012, 20:44
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.478
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Volgende maal ook een meer sprekende titel graag. //slotje
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:24.