Een plek op het beginscherm van iPhone zonder app

Een plek op het beginscherm van iPhone zonder app discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) In mijn ios6 heb ik een lege plek voor een app. Ik kan deze ook niet meer vullen. De lege plek verplaatst zich gewoon. Iemand ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 December 2012, 19:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 July 2010
Berichten: 20
Standaard Een plek op het beginscherm van iPhone zonder app

In mijn ios6 heb ik een lege plek voor een app. Ik kan deze ook niet meer vullen. De lege plek verplaatst zich gewoon. Iemand ervaringen hiermee?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 3 december 2012 om 19:05 ----------



---------- Bericht automatisch samengevoegd op 3 december 2012 om 19:06 ----------

http://img204.imageshack.us/img204/6443/foto1qt.png
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 December 2012, 23:59
daantje22's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2012
Berichten: 138
Standaard

Dat is echt heel vreemd!
  #3  
Oud 4 December 2012, 11:49
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.670
Standaard

Het lijkt een verborgen app
Wat gebeurt er wanneer je op de lege plek blijkt drukken?

Je kan het misschien herstellen met itunes?
  #4  
Oud 4 December 2012, 13:04
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 October 2011
Berichten: 69
Standaard

Heb je onlangs een toestel gehad waar een jailbreak op stond en daarvan de reservekopie weer terug hebt gezet ?
Als dat zo is, zou ik een herstel doen zonder reserve kopie en kijken of dit het is.
Mocht bovenstaande niet kloppen, zou je een herstel kunnen doen en daarna de reserve kopie terug plaatsen. Zo kan je ook achterhalen of het aan je reserve kopie ligt.
  #5  
Oud 11 December 2012, 11:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 July 2010
Berichten: 20
Standaard

Het probleem is nu verholpen, toen ik met twee apps een mapje maakte op die pagina, schoven de apps wel opeens op. Heel vreemd...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mijn you tube app op het beginscherm is verdwenen Annewan iPad Apps 12 4 December 2012 13:58
Is het mogelijk om een app te installeren, zonder de appstore? CoNiO Ontwikkelen voor iOS 6 16 May 2011 16:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:43.