Gegevens overzetten

Gegevens overzetten discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik moet waarschijnlijk een andere iPhone gaan gebruiken omdat die van mij het aan het begeven is. Ik heb dit laatst al gedaan en kreeg ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 December 2012, 22:55
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 August 2011
Berichten: 4
Standaard Gegevens overzetten

Ik moet waarschijnlijk een andere iPhone gaan gebruiken omdat die van mij het aan het begeven is. Ik heb dit laatst al gedaan en kreeg toen eigenlijk niks overgezet, alleen de muziek en foto's. Vanaf reservekopie terugzetten had ik gedaan. Paar apps had ie over gezet maar die deden het gewoon niet. Alle berichten kwijt, en contacten konden ook niet overgezet worden. Weet iemand hoe ik wel gewoon alles over kan zetten.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 December 2012, 01:38
» iPhone 6s Plus 16GB (Goud) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2012
Berichten: 56
Standaard

reserve kopie - iPhone backuppen | iPhoneservice.nl

Dit kan heel gemakkelijk. je moet je nieuwe iphone aan je itunes leggen en dan vraagt die erom of je hem als nieuwe iphone wilt configureren of als een oude (hoe de vraagstelling precies is weet ik niet) je kan dan de oude iphone backup terug zetten op je nieuwe iphone! Even wachten en hij is klaar.
  #3  
Oud 19 December 2012, 08:18
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Zorg dat beide iPhone voorzien zijn van dezelfde firmwareversie. Maak met iTunes een reservekopie van de 'oude' iPhone en zet alle aankopen over.
Daarna kun je de 'nieuwe' iPhone aansluiten en de reservekopie terug zetten.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Overzetten gegevens simkaart Marsaz11 iPhone algemeen 5 3 December 2012 22:17
overzetten van gegevens usly iTunes 0 22 October 2010 17:11
gegevens overzetten Charlize iTunes 0 10 June 2010 22:33
Gegevens overzetten -25- iPhone algemeen 1 9 May 2009 07:46
iPhone: Gegevens overzetten NA jailbreak gowiththeflow Jailbreak 4 2 March 2009 19:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:06.