Iphone 5 3g gelimiteerd?

Iphone 5 3g gelimiteerd? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een iPhone 5 met proximus generation connect, nu heb ik de laatste tijd last van traag netwerk op 3G, als ik dan met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 December 2012, 19:54
yvesdeclercq's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 October 2008
Berichten: 37
Standaard Iphone 5 3g gelimiteerd?

Ik heb een iPhone 5 met proximus generation connect, nu heb ik de laatste tijd last van traag netwerk op 3G, als ik dan met de speedtest een test doe kom ik niet verder dan 70kb/s download.
Maar het rare is dat de wijzer heel even omhoog springt en dan steeds blijft hangen op +- 70kb/s. En de curve is perfect recht.

Nu als ik dan het toestel opnieuw start of even in vliegtuigmodus zet, waardoor hij erna terug naar netwerk zoekt, en ik doe de test direct erna op juist dezelfde plaats met een halve minuuut verschil zit ik dan op een download van meestal 600 a 800 kb/s.

En na een tijdje doe ik de test terug en alweer aan de trage 70kb/s en langer ping en zo.

Kan dit aan het toestel liggen???

Yves
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 December 2012, 21:06
» iPhone 6s Plus 16GB (Goud) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2012
Berichten: 56
Standaard

Het klinkt als of je over je data limiet heen bent. verder ben ik zelf niet bekend met proximus generation.
__________________
Iphone 6S Goud 16GB In use, Ipad 2 16GB Wit In use, Ipod nano 16G 6'gen zwart In use , Apple Tv 2'gen In use , Iphone 3GS / 4S 16GB Sold
  #3  
Oud 28 December 2012, 21:23
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

Ik ben ook bij Proximus en heb generation connect. Ik ondervind dit probleem niet.
Als ik een trage verbinding heb heeft een ander dat ook met een andere provider
  #4  
Oud 28 December 2012, 21:30
yvesdeclercq's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 October 2008
Berichten: 37
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
Ik ben ook bij Proximus en heb generation connect. Ik ondervind dit probleem niet.
Als ik een trage verbinding heb heeft een ander dat ook met een andere provider

Ja bij mijn iPhone 4S ook nooit gehad daarom dat ik denk dat het aan het toestel ligt

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 december 2012 om 21:30 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door NLmessinaNL Bekijk bericht
Het klinkt als of je over je data limiet heen bent. verder ben ik zelf niet bekend met proximus generation.

Neen zeker niet, heb nog meer dan de helft over
  #5  
Oud 2 February 2013, 14:36
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

Ik herken exact hetzelfde probleem.

Had gehoopt dat met iOS 6.1 dit probleem zou zijn opgelost maar dat is dus niet het geval.

Het netwerk lijkt je na een tijd te begrenzen op een 'trage' snelheid. Even je vliegtuig-modus aanzetten en terug uitschakelen lost het probleem op.

De uitleg dat je over de data limiet zit klopt overigens niet. Op de meeste plekken heeft zelfs Base al een hogere snelheid dan Proximus door deze handicap dat geregeld voorvalt zonder dat je het weet.
  #6  
Oud 2 February 2013, 19:38
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.731
Standaard

Ik heb hetzelfde voor als mijne maat den Yves, het probleem valt niet op te lossen blijkbaar, ik heb gister een herstel gedaan en theeft nikske uitgehaald, je zal af en toe voor je begint een de speedtest moeten doen en dan eens aan en uitzetten of het idd mss met vliegtuigmodus ook terug normaal werkt voor x tal tijd.
Ik heb dit mee mijn vorige toestellen ook niet tegen gekomen.
  #7  
Oud 2 February 2013, 19:44
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

Zou het misschien een overbelasting kunnen zijn ?
Door het even in vliegstand te zetten wordt er daarna een andere band of hoe dat ook noemt genomen
  #8  
Oud 8 February 2013, 13:16
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

Appleweetjes heeft er een artikel aan besteedt. Hopelijk komen er wat nieuwe reactie op dit probleem, zodat het eindelijk eens opgelost geraakt.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Applicatie op gelimiteerd aantal iPhones? cprins iPhone Apps 4 21 June 2010 12:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:24.