Toetsenbord heeft eigen leven in div apps met I-phone 4 en IOS 6.

Toetsenbord heeft eigen leven in div apps met I-phone 4 en IOS 6. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een I-Phone 4 met IOS 6.0.1 Sinds deze update doet het toestel vaak erg vreemd. Het toetsenbord blijft hangen , sommige toetsen werken ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 January 2013, 11:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 November 2009
Berichten: 6
Standaard Toetsenbord heeft eigen leven in div apps met I-phone 4 en IOS 6.

Ik heb een I-Phone 4 met IOS 6.0.1
Sinds deze update doet het toestel vaak erg vreemd.
Het toetsenbord blijft hangen , sommige toetsen werken soms een poosje niet. Dit geeft problemen bij diverse apps zoals mail en twitter.

Ook gebeurt het dat er als ik probeer te typen er een reeks automatische aanslagen volgen. Als ik bv de bel functie wil starten wordt ipv daarvan de mail ( de app naast bedoelde toets)opgestart.

Uiteindelijk druk ik hem dan maar uit of schakel hem geheel uit en start opnieuw op.Vaak gaat het dan weer een poos goed.

Ik heb de telefoon al eens van scratch af aan opnieuw geinstalleerd, maar de problemen blijven. Wel zit er een screenprotector op het scherm.....

Heb dit probleem sinds de update naar ios 6, daarvoor nooit problemen gehad.

Iemand die dit herkend en een advies heeft hoe dit op te lossen.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 January 2013, 12:28
jpwg001's schermafbeelding
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2011
Locatie: Eindhoven
Berichten: 831
Standaard

Is het wel een goede screenprotector? Misschien geeft die de aanrakingen niet goed door...
  #3  
Oud 14 January 2013, 12:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 November 2009
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jpwg001 Bekijk bericht
Is het wel een goede screenprotector? Misschien geeft die de aanrakingen niet goed door...
Het is een screen protector die er al jaren op zit en nooit eerder problemen heeft gegeven.
  #4  
Oud 14 January 2013, 18:46
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door liem007 Bekijk bericht
Het is een screen protector die er al jaren op zit en nooit eerder problemen heeft gegeven.


Maar nu dus wel. Er af met dat ding
  #5  
Oud 15 January 2013, 11:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 November 2009
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door suzuki2002 Bekijk bericht
Maar nu dus wel. Er af met dat ding
De screenprotector is er nu af, maar problemen doen zich nog steeds voor.
Wie heeft de oplossing ??
  #6  
Oud 15 January 2013, 11:50
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 October 2011
Berichten: 69
Standaard

Je zegt dat je iOS 6 hebt genstalleerd, bedoel je dan ook daarmee dat je dus iOS 6.0.1.
Want in de laatste firmware zit namelijk een bug fix in waarmee dit opgelost zou moeten worden.
Als je de laatste versie al hebt, dan raad ik je aan om je toestel te herstellen, zonder je reservekopie terug te zetten.
Kijk dit vervolgens eens aan of dit gaat werken.
Had je voor iOS 6 je toestel gejailbreakt ?
  #7  
Oud 15 January 2013, 14:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 November 2009
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door besiktas97 Bekijk bericht
Je zegt dat je iOS 6 hebt genstalleerd, bedoel je dan ook daarmee dat je dus iOS 6.0.1.
Want in de laatste firmware zit namelijk een bug fix in waarmee dit opgelost zou moeten worden.
Als je de laatste versie al hebt, dan raad ik je aan om je toestel te herstellen, zonder je reservekopie terug te zetten.
Kijk dit vervolgens eens aan of dit gaat werken.
Had je voor iOS 6 je toestel gejailbreakt ?
Hoi,

Ik heb versie 6.0.1 en heb al eens de boel hersteld zonder reserve kopie, maar het probleem is daarmee nog steeds actief....??? En ik heb het toestel niet / nooit gejailbreaked

Laatst gewijzigd door liem007; 15 January 2013 om 15:15.
Reageren

Labels
gedrag, hapert, ios 6.0.1., toetsenbord, vreemd


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Itunes een eigen leven mbt synchroniseren met Iphone 4s sebartoll iTunes 2 4 April 2012 17:10
iOS 5 heeft maar 1 toetsenbord-indeling? Bubbly iPhone algemeen 3 30 December 2011 19:20
Mute knop 3GS heeft een eigen leven drtrimble iPhone algemeen 4 4 December 2011 15:34
3G heeft eigen leven NicolaasR iPhone algemeen 0 28 November 2011 19:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:52.