Vodafone en iphone 5

Vodafone en iphone 5 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een iphone 5 en een zakelijk vodafone abonnement, regelmatig krijg ik de melding dat ik geen data abonnement heb. Hoe los ik dit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 February 2013, 17:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 June 2011
Locatie: tilburg
Berichten: 6
Standaard Vodafone en iphone 5

Ik heb een iphone 5 en een zakelijk vodafone abonnement, regelmatig krijg ik de melding dat ik geen data abonnement heb. Hoe los ik dit op?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 February 2013, 17:47
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 November 2011
Berichten: 113
Standaard

Door een abbo te nemen met data misschien?
  #3  
Oud 22 February 2013, 22:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 June 2011
Locatie: tilburg
Berichten: 6
Standaard

Heb ik natuurlijk, soms net als vandaag heb ik ineens geen data meer . Telefoon geeft wel 3G aan maar als ik op internet wil krijg ik geen connectie met server
  #4  
Oud 22 February 2013, 23:28
Wimus's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2011
Locatie: Vlijtingen - Riemst (Belgie)
Berichten: 149
Standaard

Heb je wel de juiste instellingen op de iPhone?
Ik heb ooit een Vodafoon zakelijk abonnement gehad en kan me herinneren dat ze voor prive en zakelijk andere servers gebruiken
Instellingen per toestel -Zakelijk klantenservice
  #5  
Oud 23 February 2013, 01:02
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door miekeclijsen Bekijk bericht
Heb ik natuurlijk, soms net als vandaag heb ik ineens geen data meer . Telefoon geeft wel 3G aan maar als ik op internet wil krijg ik geen connectie met server
Met vodafone heb ik na elke IOS update het zelfde probleem, en moet ik de juiste instellingen weer ingeven bij "Mobiele Netwerk"
-> "Mobiele datanetwerk" En dan de juiste APN gegevens invullen. Dit had ik bij andere providers nooit.
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.
  #6  
Oud 23 February 2013, 01:47
» iPhone SE 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 September 2010
Berichten: 327
Standaard

Gewoon een keer 1200 bellen (klantenservice, is gratis) en gewoon vragen. Als ik iets heb bij Vodafone zakelijk, hang ik gelijk aan de telefoon. Daar betaal je voor.
  #7  
Oud 23 February 2013, 02:04
» iPhone SE 64GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2012
Locatie: Dordrecht
Berichten: 303
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wimus Bekijk bericht
Heb je wel de juiste instellingen op de iPhone?
Ik heb ooit een Vodafoon zakelijk abonnement gehad en kan me herinneren dat ze voor prive en zakelijk andere servers gebruiken
Instellingen per toestel -Zakelijk klantenservice
Klopt, de zakelijke instellingen zijn anders dan voor privgebruik. En ook anders dan de standaard instellingen die VF standaard instelt op hun simkaarten. Heb een tijdje een smartphone van de baas gehad en daar moest ik ook eerst de instellingen op mijn simkaart aanpassen voor ik internet kon gebruiken.
__________________
Het is niet de vraag of iets een keer gebeurt maar wanneer...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 4 vodafone UK opnieuw activeren ! Met een vodafone UK prepaid kaart ? flyingdutchjan Vodafone 1 11 February 2012 14:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:21.